majencja pisze:jakiej wielkości maja być worki na śmieci? W kwestii miseczek tych jednorazówek? to na jedzenie? Ale to liche jest. Chyba że dla chorych żeby potem wyp....... Są fajne podstawki pod doniczki - plastikowe- może coś takiego??
Rękawiczki macie już zabezpieczone- tylko S i L niestety M / średnich / niet. Jakieś ręczniki jednorazowe??Jakie również strzykawki ??.Opiszcie dokładniej co i do czego to łatwiej będzie skompletować. Qwetki kupiłam -6
Franio Maślak rośnie , włos mu odrasta. Kocio the best

ŚLICZNY ! Paszczak lepszy mniej kicha, no ale oczywiście grzyb im obojgu mordki zjada

. Co zresztą było do przewidzenia. Więc od nowa walczymy z badziewiem.Całe szczęście że mam zaprzyjaźnioną wetkę , która mi odstępuje scepionki i leki po cenie hurtowej . Pelaśka to będzie kocia cholera

Pierze łapinkami wszystko co się jej nie spodoba , syczy jak żmija

Apetyciki mają jak odkurzacze

Miseczki to by się przydały według mnie małe, bo dużych jest pod dostatkiem, a jak maluch ma małą klatkę, to jak mu się wsadzi kuwetę, miskę z suchym, miskę z mokrym i miskę z wodą- to ma zagraconą całą przestrzeń
Ja przyniosę gazety jak mi się uzbierają.
Ja sobie tak myślę, że może obróżki się przydadzą?
Warto by znakować przynajmniej dorosłe koty?
Takie maleńkie obróżki chyba jeszcze po psach zostały, trzeba by zobaczyć.
Bo taśmy, marker itp jest.
Ogłoszenia mogę robić tylko podsyłajcie którym.
Ewa jakby jakiś domek się wykroił, to pisz

Co do Brusi- jest niesamowita, ja jej dawałam 20% szans na przeżycie, jak już siedziała taka samotna obesrana na betonie, to myślałam, że to koniec, dzielna malutka kocica

Takie zabaweczki małe, albo jakby im coś u góry przywiązać to by miały uciechę- maluchy oczywiście, ostatnio ten z rozwaloną szyjką bawił się pozostałościami tego czegoć co z sufitu zwisa
Może coś można samemu zrobić?
Bo na razie atrakcją dla nich jest worek z materiałami, który drapią przez kraty