Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:Miau nie jest obojętne.Miau jest zakocone na maksa. Wolnego kąta brak u większości.
Trzymam kciuki za małego.
Niestety na chwilę obecną tylko tyle
Barbara Horz pisze:Dziewczyny tu nie ma czasu czekać aż się znajdzie kasa. Nie jestem pewna, bo trudno po zdjęciu stwierdzić, ale oczka wyglądają mi na wysuniętą trzecią powiekę. Czyli trzeba kota dobrze zdiagnozować, co go tak osłabiło. Nie jesteśmy obecnie w stanie sfinansować leczenia ale możemy zaproponować jedną z naszych lecznic, gdzie na miejscu zrobią koty wszystkie potrzebne badania i testy. Jutro porozmawiamy, czy na czas leczenia kot nie mógł by tam zostać w szpitaliku. Płacić nie trzeba od razu. W czasie leczenia kota, można uzbierać kasę i DT dla niego. Inaczej nie możemy pomócNasza lecznica jest w Chorzowie. Oczywiście, ktoś musiał by kota tam dowieść.
MartynaP pisze:Barbara Horz pisze:Dziewczyny tu nie ma czasu czekać aż się znajdzie kasa. Nie jestem pewna, bo trudno po zdjęciu stwierdzić, ale oczka wyglądają mi na wysuniętą trzecią powiekę. Czyli trzeba kota dobrze zdiagnozować, co go tak osłabiło. Nie jesteśmy obecnie w stanie sfinansować leczenia ale możemy zaproponować jedną z naszych lecznic, gdzie na miejscu zrobią koty wszystkie potrzebne badania i testy. Jutro porozmawiamy, czy na czas leczenia kot nie mógł by tam zostać w szpitaliku. Płacić nie trzeba od razu. W czasie leczenia kota, można uzbierać kasę i DT dla niego. Inaczej nie możemy pomócNasza lecznica jest w Chorzowie. Oczywiście, ktoś musiał by kota tam dowieść.
to bardzo duza pomoc
najwazniejsze to zajac sie nim i prosic wetow zeby pozwolili zaplacic pozniej
MartynaP pisze:imie proponuje Blind
podoba sie wam??
znalazlam w translatorze po wpisaniu niewidomy
ASK@ pisze:MartynaP pisze:imie proponuje Blind
podoba sie wam??
znalazlam w translatorze po wpisaniu niewidomy
Jesli przyniesie szczęście nich będzie Blind. Moze być i Bili,Bolek, Buniek...Ale chyba Blind pasuje lepiej!
Mnie osobiscie pomysły sie skończyły an imiona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 749 gości