Wawa FRYGA.... (***)...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 16, 2010 16:21 Re: Wawa Bielany - 1,5 mieczny kocurek SAM w krzakach...

Co u kociaka? :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lip 16, 2010 17:47 Re: Wawa Bielany - 1,5 mieczny kocurek SAM w krzakach...

Marzenia11, foty mam. Mam nawet filmik, jak się kluska bawi sznureczkiem. :D Wieczorkiem przeniosę i dam link. Słodka jest. Cała czarna, oczy wielkie. Ale pani doc śmiała się, że ona ma coś z orienta, bo uszy ma duże jak nietoperz a pyś szczupły.
Trochę się mnie bała. Ale przy zabawie ze sznureczkiem zapomniała o strachu. :twisted:

(w ogóle to ciężkie przeżycie było. Cały szpitalik pełen. :crying: Kociak w wieku tej małej, po połamaniu łapki. I jeszcze jeden kociak, odrobine starszy. Seniorka, ślicznie umaszczona, z depresją... Wszystko to to bezdomne. Psy - na szczęście psy domowe, nie grozi im schron. Ale widok straszny. A w poczekalni mnóstwo ogłoszeń zaginionych zwierząt) :(
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt lip 16, 2010 18:10 Re: Wawa Bielany - 1,5 mieczny kocurek SAM w krzakach...

Moje tymczaski urodzone prawie rok temu w bloku obok też mają taką budowę (też są czarne) - może to ta sama mama? Zresztą u nas 90% wolnożyjących kotow to są czarne koty 8O 8O 8O
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lip 16, 2010 22:57 Re: Wwa Bielany-1,5mczna koteczka:)Kluska w lecznicy czeka na DT

Mała robiła rewelacyjne miny i figury. Mi się spodobał luzacki brzuch na wierzchu:
Obrazek

Na samym początku wyglądała tak (lekko wystraszona):
Obrazek

pod koniec nie bała się już i dawała czadu ze sznureczkiem:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Całość tutaj: http://picasaweb.google.com/joshua.ada/ ... ipiec2010#
(czasem ostrość łapała klatkę, albo zabawkę, ale tam było ciemno, musiałam kombinować z ustawieniami. Ciemno - bo kochane doc zasłoniły całe okno, żeby żar się nie wlewał do szpitalika)
filmik jutro bo nie pamiętam hasła do YouTube'a :oops:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Pt lip 16, 2010 23:02 Re: Wwa Bielany-1,5mczna koteczka:)Kluska w lecznicy czeka na DT

DZIĘKI :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob lip 17, 2010 8:37 Re: Wwa Bielany-1,5mczna koteczka:)Kluska w lecznicy czeka na DT

Właściwie już zaczęłam przeglądać ogłoszenia i szukać ds malutkiej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie lip 18, 2010 5:38 Re: Wwa Bielany-1,5mczna koteczka:)Kluska w lecznicy czeka na DT

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pon lip 19, 2010 10:50 Re: Wwa Bielany-1,5mczna koteczka:)Kluska w lecznicy czeka na DT

Jutro szczepienie i mała pójdzie do DT. :ok:
Marzenia11 - odezwę się do Ciebie, żeby się jakoś podzielić ogłoszeniami. Mam zdjęcia. Jakiś tekst wymyślimy i lecim z tym koksem. :wink:

Cały czas nie mam pomysłu na drugiego juniorka (trzeci juniorek ma już dom) i tą smutną seniorkę w lecznicy. :crying:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Pon lip 19, 2010 22:02 Re: Wwa Bielany-1,5mczna koteczka:)Kluska w lecznicy czeka na DT

Za tych, ktorzy zostają w lecznicy - za domy, za zdrowie.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pon lip 19, 2010 22:36 Re: Wwa Bielany-1,5mczna koteczka:)Kluska w lecznicy czeka na DT

Marzenia11 pisze:Za tych, ktorzy zostają w lecznicy - za domy, za zdrowie.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Przyłączam się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon lip 19, 2010 22:37 Re: Wwa Bielany-1,5mczna koteczka:)Kluska w lecznicy czeka na DT

Od środy będę miała stałe łącze, więc się do ogłoszeń chętnie przyłączę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Wto lip 20, 2010 5:30 Re: Wwa Bielany-1,5mczna koteczka:)Kluska w lecznicy czeka na DT

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto lip 20, 2010 12:09 Re: Wwa Bielany-1,5mczna koteczka:)Kluska w lecznicy czeka na DT

Zacieramy łapki, bo zaraz jedziemy z aamms po młodą. :D

Ale humor mam katastrofalny. Walą się na głowę same kocie przypadki. Wczoraj kolejny połamaniec (na szczęście już pod opieką), ale dziś dowiedziałam się, że seniorka z kliniki, do której jedziemy po młodą, ma od gminy wyrok - żądają eutanazji, bo nie chcą płacić za nią. Klinika nie chce, bo to zdrowy choć stary kot i trochę niedowidzi. Kotka ma depresję, ledwo zaczęła coś jeść w końcu, urzędnicy wydają na nią wyrok, a ja nie mam kompletnie deski ratunkowej. Na razie wydzwaniam, po powrocie poogłaszam babusię. (wybłagałam na razie telefonicznie, że zapłacę za przedłużenie szpitalika, skoro gmina nie chce. Ale co dalej. Oni też nie mogą trzymać jej w nieskończoność. Chce mi się wyć :crying: )
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto lip 20, 2010 14:27 Re: Wwa Bielany-1,5mczna koteczka:)Kluska w lecznicy czeka na DT

Malenka w drodze do DT :ok: :ok: :ok:
Na wieści i foty czekamyi od jutra ogłaszamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Babunię też, bo cudna i warta tego, żeby żyć.. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto lip 20, 2010 16:43 Re: Wwa Bielany-1,5mczna koteczka:)Kluska w lecznicy czeka na DT

za dom! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]