Schronisko w Rudzie Śląskiej - do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 12, 2010 17:00 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

Możw ktoś mógłby założyć mu wątek?

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon lip 12, 2010 17:21 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

Liwia_ pisze:Czy ktoś mógłby wziąć szylkretkę na 3 tygodnie i ją zaszczepić...?
Po 3 tygodniach będzie miała zapewniony dt...

jeśli zapewniacie ten dt, to ją wezmę na te trzy tygodnie... :?

doczytałam, że jest u MAr9 :1luvu:
to wezmę to dzikawe piękne ech... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon lip 12, 2010 19:07 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

halbina pisze:
Liwia_ pisze:Czy ktoś mógłby wziąć szylkretkę na 3 tygodnie i ją zaszczepić...?
Po 3 tygodniach będzie miała zapewniony dt...

jeśli zapewniacie ten dt, to ją wezmę na te trzy tygodnie... :?

doczytałam, że jest u MAr9 :1luvu:
to wezmę to dzikawe piękne ech... :roll:

Halbino ja nie wiem,czy on jest dziki,czy przerażony.Nie mam pojęcia też jak wygląda takie oswajanie, jeśli podtrzymałabyś swoje zdanie,a okazałoby sie,że nie można z nim niczego zrobić,to mógłby wrócić do Schroniska bez problemów.

justyna8585

Post » Pon lip 12, 2010 22:57 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

Już mu nie jest potrzebny DT ["]

Nie dopytałam nawet ostatnio,zachorował na kk :(

Są tylko 4 ok 5 tyg. maleńkie kcięta zdrowe,reszta-chora...:(

justyna8585

Post » Wto lip 13, 2010 5:19 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

niestety mogę wziąć tylko z tych zdrowych... :roll: mam w domu 5 kociaków szczepionych kilka dni temu...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto lip 13, 2010 9:40 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

halbina pisze:niestety mogę wziąć tylko z tych zdrowych... :roll: mam w domu 5 kociaków szczepionych kilka dni temu...

Są 4 zdrowe, jeszcze zdrowe,ale ja też nie zagwarantuje,że nie zachorują.To jest ryzyko...

Nie wiem co z tym kocim katarem w tym roku, nigdy jeszcze tak nie było.Schron załamuje ręce,a ja już nie chce nawet tam wchodzić,po co ludzie znoszą do schronu następne koty,myśląc jeszcze,że robią dobry uczynek :(

justyna8585

Post » Wto lip 13, 2010 10:33 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

Te 4 kociaki są odizolowane

justyna8585

Post » Wto lip 13, 2010 12:55 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

justyna8585 pisze:Te 4 kociaki są odizolowane

cztery kociaki czekają na dom, choć tymczasowy
czy ktoś zechce dać im szansę na życie?
czas w ich przypadku nie działa na ich korzyść, wręcz odwrotnie... :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto lip 13, 2010 15:38 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

Justyna, czterech też raczej nie dam rady, na pewno nie na nieskończony czas... wezmę je, jeśli znajdziesz im domy stałe lub tymczasowe w ciągu miesiąca. W każdym razie do 15 sierpnia, bo potem wyjeżdżam... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto lip 13, 2010 17:06 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

halbina pisze:Justyna, czterech też raczej nie dam rady, na pewno nie na nieskończony czas... wezmę je, jeśli znajdziesz im domy stałe lub tymczasowe w ciągu miesiąca. W każdym razie do 15 sierpnia, bo potem wyjeżdżam... :roll:

Ja sie boje zaryzykować,zrobiłam tyle ogłoszeń kociakom u mar9 i echo...

justyna8585

Post » Wto lip 13, 2010 18:32 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

Jest tutaj na miau dział zaginione koty?

Znajomym Pani ,która nam pomaga zaginął kot w W-wie

W warszawie-Wawrze, srebrno-szary rosyjski, bez ogona. Na szyi miał obrożę z adresem.

Na znalazcę czeka nagroda.

Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 25, 2010 0:51 przez siliana, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zdjęcia zmniejszone do regulaminowej wielkosci przez graszka_gn

justyna8585

Post » Śro lip 14, 2010 7:06 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

justyna8585 pisze:Jest tutaj na miau dział zaginione koty?

Znajomym Pani ,która nam pomaga zaginął kot w W-wie

W warszawie-Wawrze, srebrno-szary rosyjski, bez ogona. Na szyi miał obrożę z adresem.

Na znalazcę czeka nagroda.

Obrazek

działu chyba nie ma, załóż mu osobny wątek, w tytule napisz np. Warszawa-Wawer, zaginął kot
maluchy u mnie rozrabiają na całego, telefony były w sprawie Jasia ale takie ogólne, poza tym cisza jak w kościele... a kotki czekają :?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro lip 14, 2010 8:19 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

Justyna, ja jestem w stanie zaryzykować, a w ich przypadku miesiąc poza schronem, to szansa na szczepienie i przezycie, ale decydujesz Ty, ja napisałam: miesiąc mogą być u mnie, trzeba im szukać domów lub opieki po tym miesiącu. U mnie mają też szanse na porządne foty i przy pomocy Twojej i forumowiczów reklamę w necie.
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Śro lip 14, 2010 16:44 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

halbina pisze:Justyna, ja jestem w stanie zaryzykować, a w ich przypadku miesiąc poza schronem, to szansa na szczepienie i przezycie, ale decydujesz Ty, ja napisałam: miesiąc mogą być u mnie, trzeba im szukać domów lub opieki po tym miesiącu. U mnie mają też szanse na porządne foty i przy pomocy Twojej i forumowiczów reklamę w necie.

One są zwykłe,czarne...te kolorowe u mar9 nawet nie znajdują domu,mimo wyróżnionych aukcji na allegro i alegratki.Ja sie boje ryzyka,bo naprawde nie będzie co z nimi zrobić :(

justyna8585

Post » Czw lip 15, 2010 6:06 Re: SCHRONISKO W RUDZIE ŚLĄSKIEJ-40 maluchów DRAMATYCZNY APEL

justyna8585 pisze:
halbina pisze:Justyna, ja jestem w stanie zaryzykować, a w ich przypadku miesiąc poza schronem, to szansa na szczepienie i przezycie, ale decydujesz Ty, ja napisałam: miesiąc mogą być u mnie, trzeba im szukać domów lub opieki po tym miesiącu. U mnie mają też szanse na porządne foty i przy pomocy Twojej i forumowiczów reklamę w necie.

One są zwykłe,czarne...te kolorowe u mar9 nawet nie znajdują domu,mimo wyróżnionych aukcji na allegro i alegratki.Ja sie boje ryzyka,bo naprawde nie będzie co z nimi zrobić :(

Justyna, przecież Małgosia/Pchełka jest cała czarna a w ciągu dwóch dni znalazła domek, dobry domek więc to nie reguła, że kolorowe mają większe wzięcie :wink:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]