Kuter w ds/Mizianka SZUKA domu/Bułek choruje/minęło 6mies :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 02, 2009 23:12 Re: 3 NIEPEŁNOSPRAWNE kociaki potrzebują WSPARCIA FINANSOWEGO!!!

no to fotki, z małymi komentarzami ;)

że co?!
Obrazek

idę stąd...
Obrazek

kurcze, zajęta kuweta, no nic poczekam

Obrazek
--------------------

mały kulasek zdobywca!
Obrazek

Z serii miziankowo sypialnianej :)

najpierw trzeba się doprosić o mizianki i zająć dobre miejsca, takie gdzie będzie...
Obrazek

... ciepło, miło i wygodnie:

Obrazek

bo nie ma to jak dobre mizianki!

Obrazek

no i oczywiście wygodne spanko, też musi być!

Obrazek

oto nasze bezłapki :) miłego oglądania, może komuś serducho do któregoś zabije mocniej!

dragonfly.87

Od: Wto lut 24, 2009 16:43

Post » Śro gru 02, 2009 23:30 Re: 3 NIEPEŁNOSPRAWNE kociaki potrzebują WSPARCIA. Foty str 6

cudne są :1luvu:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Czw gru 03, 2009 0:00 Re: 3 NIEPEŁNOSPRAWNE kociaki potrzebują WSPARCIA. Foty str 6

Śliczności :)
Możecie mi przypomnieć płeć każdego?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Czw gru 03, 2009 0:53 Re: 3 NIEPEŁNOSPRAWNE kociaki potrzebują WSPARCIA. Foty str 6

gaota pisze:Śliczności :)
Możecie mi przypomnieć płeć każdego?

bezłapka ciemna- dziewczynka
burasek jasny (połowa nóżek)- chłopiec
burasek kulejący chłopiec :)

dragonfly.87

Post » Czw gru 03, 2009 8:51 Re: 3 NIEPEŁNOSPRAWNE kociaki potrzebują WSPARCIA. Foty str 6

poranne hop

dragonfly.87

Post » Czw gru 03, 2009 10:39 Re: 3 NIEPEŁNOSPRAWNE kociaki potrzebują WSPARCIA. Foty str 6

kotki sa bardzo kuwetkowe i przekochane. Burasia rozrabia na calego, jest najzywsza i ciagle boksuje zołwika.
Dostawilam im duzy, zepsyty transporter do klatki - tam maja sypialnie. Paluszek spal w niej z kolami do gory.
Natomiast mam powazny problem z moimi kotami - Zoe od wczoraj wymiotuje, siedzi w szafie, bardzo sie boi. Sniegula tez jakoas marktona, zaczela mocno kichac :(
Poszlam wczoraj w nocy do lecznicy po intestinala, chociaz troche zjadla. Znowu poszlo duzo kasy - tym razem na mojego zwierza :( Futerka moich kotkow, tak blyszczace, teraz zrobily sie matowe i szorstkie.
W sb jade do weta z cala piatka - moze ktos by mi pomogł? :(
Jesli nie zaszczepie teraz mojej Zoe, bo znowu cos jej jest pochlastam sie :(
Dzisiaj mialam ciezka noc - siedzialam z nia przy szafie, ona nawet boi sie chodzic po mieszkaniu :( A przeciez te kotki sa w klatce :(
Moze udaloby sie komus zrobic banerek dla dwulapków? ja sobie naprawde nie poradze finansowo, tym bardziej ze teraz z moimi kotami musze sie wozic :(
Fanty moge przekazac w sobote - w piatek nie dam rady :(

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Czw gru 03, 2009 12:43 Re: 3 NIEPEŁNOSPRAWNE kociaki potrzebują WSPARCIA. Foty str 6

śliczne te kociny :1luvu: oby nie czekały długo na domki :ok:

majka2006

Od: Śro paź 15, 2008 8:19

Post » Czw gru 03, 2009 13:08 Re: 3 NIEPEŁNOSPRAWNE kociaki potrzebują WSPARCIA. Foty str 6

Never, dodaj w tytule "I DOMU"..
Szukam i szukam, myślę i myślę, ale na razie nic mi mądrego nie przyszło do głowy. Zrobię ogłoszenia i rozwieszę w lecznicy i zoologicznym. Może ktoś mógłby zrobić ogłoszenia na innych stronach internetowych?
Ja już tutaj nie zmieszczę nawet główki od szpilki, przynajmniej do przyszłej soboty. Strasznie mi przykro..
A może ktoś mógłby je wziąć na tymczasem? A może jakiś przyjaciel/rodzina? To takie kochane, ufne maluszki..

szept

Od: Sob wrz 26, 2009 20:21

Post » Czw gru 03, 2009 17:21 Re: 3 NIEPEŁNOSPRAWNE kociaki potrzebują WSPARCIA. Foty str 6

to jeszcze raz zapytam czy ktos moglby mi pomoc w sb z transportem do weta - 5 kotow naraz nie dam rady przewiezc przez pol miasta :(

Never

Post » Czw gru 03, 2009 17:46 Re: 3 kotki potrzebują pilnie DT!!! 2 niepełnosprawne [Warszawa]

dragonfly.87 pisze:jeszcze nie wiadomo ogólnie czy jest zdrowy, ale jak się tylko dowiem ile to dam znać, ja niestety spłukana jestem doszczętnie... ale zauważyłam, że zawsze jak nie mam pieniędzy to mi takie cuda spadają z nieba :D

Daj znać na priv, bo ja ostatnio mam problemy z moją Misia
i z lekka neiprzytomna jestem. :roll:
Musiałam odszukać ten wątek , bo to ważne.
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw gru 03, 2009 17:47 Re: 3 NIEPEŁNOSPRAWNE kociaki potrzebują WSPARCIA. Foty str 6

Never pisze:i chcialam jeszcze raz zapytac o banerek - do kogo mozna sie zwrocic z taka prosba?

Do dziewczyny o nicku amyszka.
Na Koci łapci jest u góry podwieszony wątek banerkowy
i tam możesz poprosić i zrobią.

kristinbb

Post » Czw gru 03, 2009 18:53 Re: 3 kotki potrzebują pilnie DT!!! 2 niepełnosprawne [Warszawa]

trawa11 pisze:jakie biedactwa :( :( :(
na koci łapci można zgłaszać prośbę o zrobienie banerka.
amyszka chyba robi :roll:

Już wcześniej Trawka też podawała gdzie zrobić banerek.

kristinbb

Post » Pt gru 04, 2009 0:38 Re: 3 NIEPEŁNOSPRAWNE kociaki potrzebują WSPARCIA. Foty str 6

Never pisze:i chcialam jeszcze raz zapytac o banerek - do kogo mozna sie zwrocic z taka prosba?

link do wątku banerkowego : viewtopic.php?f=8&t=82023

już poprosiłam o banerek - jak się pojawi to wkleję
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pt gru 04, 2009 10:40 Re: 3 NIEPEŁNOSPRAWNE kociaki potrzebują WSPARCIA. Foty str 6

z moja rezydentką ciut lepiej, przedwczoraj bylo tak żle, ze nie wiedzialam czy nie jechac na nocny dyzur - wymioty, przewracanie sie ze strachu... Teraz tyko wymioty, no i siedzi za szafą albo nan balkonie, ale od czasu do czasu wychodzi od mnie. Nadal jest problem z jedzeniem, martwie sie :(
Bardzo potrzebna mi jest pomoc w transporcie kotow do lecznicy - calej piatki. Musze zabrac moje 2 i zbadac,. a 3 maluchow chce pokazac wetce zeby podjecla deyczje o zaszczpieniu - wole sie upwenic, maluchy maja suche i twarde noski, poza tym ok.
a poza tym maluchy ok. uwielbiaja byc noszone na rekach, czasem dra sie tak dlugo, ze musze wstac w nocy i ponianczyc. Nadal sycza na moje koty, niestety. jedza, bawia sie, choc ten duzy, z 4 lapkami najmniej :( Polaczylam klatke z duzym transporterkiem - on jest zepsuty bo moj kot cwiczyl na nim skoki i nie nadaje sie do noszenia (liczne pekniecia i ubytki plastiku) ale robi za sypialnię - one wszystkie tam smacznie spia na ściereczkach i ręczniczkach.

Never

[poprzednia][następna]