Piekny krówek Brytanek ma swój domek jednorodzinny !!!! :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 01, 2009 18:53 Re: 2 wyrzucone koty MAJA CZAS DO JUTRA!!! POMOCY!! DT POTRZEBNE

justyna8585 pisze:caragh ta biało-czarna ma tylko czas do jutra,tygrysek nie...

Juz zmienione :) Mam nadzieje, ze uda sie wykombinować jakies schronienie :?
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto gru 01, 2009 19:14 Re: 2 wyrzucone koty MAJA CZAS DO JUTRA!!! POMOCY!! DT POTRZEBNE

mar9 pisze:Justynko, musimy się spieszyć, Gosiara deklarowała, że może wziąć kotka do stadniny, napisz do niej, musimy te kotki jak najszybciej zabrać, bo za kilka dni może być za późno.
A czy jeśli bym wzięła obie kotki to czy za kilka dni mimo to schron jej wykastruje?

Nie wiem jak tutaj szuka sie po nicku,nie potrafię tego.

Myśle,że sterylka będzie bezpłatna w schronisku,a jeśli nie,to wystawię bazarki,a reszte dopłace

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto gru 01, 2009 19:19 Re: 2 wyrzucone koty MAJA CZAS DO JUTRA!!! POMOCY!! DT POTRZEBNE

justyna8585 pisze:
mar9 pisze:Justynko, musimy się spieszyć, Gosiara deklarowała, że może wziąć kotka do stadniny, napisz do niej, musimy te kotki jak najszybciej zabrać, bo za kilka dni może być za późno.
A czy jeśli bym wzięła obie kotki to czy za kilka dni mimo to schron jej wykastruje?

Myśle,że sterylka będzie bezpłatna w schronisku,a jeśli nie,to wystawię bazarki,a reszte dopłace

Już napisałam zaytanie do Gosiary.
Justynko, to do jutra ma czas ta jedna kotka, druga może poczekać? :(
Jeśli na razie jedna potrzebuje na JUŻ domku to ma go u mnie, chcesz?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto gru 01, 2009 19:24 Re: 2 wyrzucone koty MAJA CZAS DO JUTRA!!! POMOCY!! DT POTRZEBNE

mar9 pisze:
justyna8585 pisze:

Już napisałam zaytanie do Gosiary.
Justynko, to do jutra ma czas ta jedna kotka, druga może poczekać? :(
Jeśli na razie jedna potrzebuje na JUŻ domku to ma go u mnie, chcesz?

Ta czarno biała ma do jutra, tygrysek marznie,ale nic jej tak nie grozi.Ja mówiłam tym ludziom dzisiaj,że będę kombinowała coś i żeby dawali jej jeść.Tą tygryskowatą latem widziała Ika,bo pokazywałam jej.

justyna8585

Post » Wto gru 01, 2009 19:27 Re: Krowka MA CZAS DO JUTRA!!!! POMOCY!!! DT POTRZEBNE

To jutro ktoś mi przywiezie tą biało-czarną, tak? :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto gru 01, 2009 19:29 Re: Krowka MA CZAS DO JUTRA!!!! POMOCY!!! DT POTRZEBNE

mar9 pisze:To jutro ktoś mi przywiezie tą biało-czarną, tak? :lol:

Byłoby super,a tym bardziej ,że jutro koleżanka z Bytomia specjalnie przyjeżdża, żeby zawieźć klatke łapke ode mnie do schronu w Zabrzu.Dzisiaj jechała,ale nie dojechała,bo znalazła Gołębia potrąconego na ulicy :(

Ja jak zwykle-dziękuje

justyna8585

Post » Wto gru 01, 2009 19:32 Re: Krowka MA CZAS DO JUTRA!!!! POMOCY!!! DT POTRZEBNE

justyna8585 pisze:
mar9 pisze:To jutro ktoś mi przywiezie tą biało-czarną, tak? :lol:

Byłoby super,a tym bardziej ,że jutro koleżanka z Bytomia specjalnie przyjeżdża, żeby zawieźć klatke łapke ode mnie do schronu w Zabrzu.Dzisiaj jechała,ale nie dojechała,bo znalazła Gołębia potrąconego na ulicy :(

No to czekamy :D
A o tej drugiej też będziemy myśleć, zobaczymy, jak nie Gosiara, to po wykastrowaniu i zaszczepieniu jednej ja wezmę drugą, nie martw się :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto gru 01, 2009 19:36 Re: Krowka MA CZAS DO JUTRA!!!! POMOCY!!! DT POTRZEBNE

[No to czekamy :D
A o tej drugiej też będziemy myśleć, zobaczymy, jak nie Gosiara, to po wykastrowaniu i zaszczepieniu jednej ja wezmę drugą, nie martw się :ok:[/quote]

Zadzwoniłam już do faceta z zoologicznego,żeby od razu rano powiedział tej wstretnej babce,że kotka zniknie.To jest straszny łakomczuch, chodzi pokolei po wszystkich sklepach na budkach i żebra o jedzenie,a w zooloicznym czuje sie jak u siebie dobierając sie do różnych karm.

justyna8585

Post » Wto gru 01, 2009 19:40 Re: Krowka MA CZAS DO JUTRA!!!! POMOCY!!! DT POTRZEBNE

justyna8585 pisze:[No to czekamy :D
A o tej drugiej też będziemy myśleć, zobaczymy, jak nie Gosiara, to po wykastrowaniu i zaszczepieniu jednej ja wezmę drugą, nie martw się :ok:

justyna8585 pisze:[Zadzwoniłam już do faceta z zoologicznego,żeby od razu rano powiedział tej wstretnej babce,że kotka zniknie.To jest straszny łakomczuch, chodzi pokolei po wszystkich sklepach na budkach i żebra o jedzenie,a w zooloicznym czuje sie jak u siebie dobierając sie do różnych karm.

To jutro kicia już będzie bezpiecznie spać u mnie :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto gru 01, 2009 20:03 Re: Krowka MA CZAS DO JUTRA!!!! POMOCY!!! DT POTRZEBNE

mar9 pisze:
justyna8585 pisze:[No to czekamy :D

justyna8585 pisze:[Zadzwoniłam już do faceta z zoologicznego,żeby od razu rano powiedział tej wstretnej babce,że kotka zniknie.To jest straszny łakomczuch, chodzi pokolei po wszystkich sklepach na budkach i żebra o jedzenie,a w zooloicznym czuje sie jak u siebie dobierając sie do różnych karm.

To jutro kicia już będzie bezpiecznie spać u mnie :lol:

Super :) Nie ma to jak szybkie dzialanie ;) Dziekujemy :) Trzymam kciuki za bezproblemowy dojazd do Dt :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto gru 01, 2009 20:17 Re: Krowka MA CZAS DO JUTRA!!!! POMOCY!!! DT POTRZEBNE

Jak jestescie jeszcze na watku to zastanówcie się. Gosiara obiecała wziaść odemnie młoda kotke z działki, ktora niedawno u mnie osiadła. Justyna łapcie jutro obydwie i wieźcie do mnie na działkę będa cały czas w altanie do czasu sterylki potem je damy Gosiarze do stajni. Pasuje :mrgreen:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Wto gru 01, 2009 21:05 Re: Krowka MA CZAS DO JUTRA!!!! POMOCY!!! DT POTRZEBNE

Jestem jestem i kotki mogą do stajni przyjechać :wink: Tylko żeby ciachnięte były i zdowiutkie:)Ciepełko ,jedzonko i bezpieczne miejsce czeka,tylko teraz na kilka dni jestem uziemniona bo córa ma ostrą grypę :roll:
Gosiara

Post » Wto gru 01, 2009 22:04 Re: Krowka MA CZAS DO JUTRA!!!! POMOCY!!! DT POTRZEBNE

Gosiara pisze:Jestem jestem i kotki mogą do stajni przyjechać :wink: Tylko żeby ciachnięte były i zdowiutkie:)Ciepełko ,jedzonko i bezpieczne miejsce czeka,tylko teraz na kilka dni jestem uziemniona bo córa ma ostrą grypę :roll:

wydaje mi sie,że to nie są młode kotki,a czy zdrowe,to też nie mogę zagwarantować.

justyna8585

Post » Wto gru 01, 2009 22:21 Re: Krowka MA CZAS DO JUTRA!!!! POMOCY!!! DT POTRZEBNE

Chodzi mi o to żeby naszych w stajni nie zaraziły w razie choroby...Jednego dopiero wyleczyłam z kociego kataru...
Gosiara

Post » Wto gru 01, 2009 22:26 Re: Krowka MA CZAS DO JUTRA!!!! POMOCY!!! DT POTRZEBNE

Kochane wtrącę się tu ze swoim wątkiem, bo widzę że tu kobitki ze Śląska :1luvu:

viewtopic.php?f=13&t=104183

Przepraszam za zaśmiecanie wątku, już znikam i trzymam kciuki za krówkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek

aksara

Od: Nie paź 04, 2009 11:27

[poprzednia][następna]