Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:Iwonko tylko ktoś ewidentnie może narobić nieprzyjemności nie tylko Bożence. Myślę że gdyby chodziło tylko o nią to by nawet sie nie przejęła. Ale te komentarze mogą dotknąć jej przysposobione z Domu Dziecka dzieciaczki. Szkoda że ten uprzejmy "ktoś" o tym też nie pomyślał
BOZENAZWISNIEWA pisze:Gibutkowa pisze:Iwonko tylko ktoś ewidentnie może narobić nieprzyjemności nie tylko Bożence. Myślę że gdyby chodziło tylko o nią to by nawet sie nie przejęła. Ale te komentarze mogą dotknąć jej przysposobione z Domu Dziecka dzieciaczki. Szkoda że ten uprzejmy "ktoś" o tym też nie pomyślał
kiedys sedzia kazała mi koty wyprowadzic z domu..maz wtedy nie zgodził sie mówiac"koty mieszkały z nami nim przyszły dzieci',a ja juz mam to gdzies, mój TŻ zafiltrował strone i przez Jego rece teraz komentarze umieszczac beda...Pojechał ze mna do weta-nor,malnie cholera jakas-Kaja chora(w pore ja przywiozłam)Antonio, Peja, Milus ,Tycia zainfekowane katarowo...a tu jeszcze Milus na Samanthe juz wskakiwac zaczyna...ojoj...
Kaja zakończyła dzisiaj 1 serie Vibragenu..12 podajemy nastepna...
A jeszcze wrzóce Wam co napisała ta madralińska...
iwona66 pisze:sorki nie wiedziałam o prowadzonym przez Was domu ,tak masz w 100%
rację .
Ale czy ta "madam" nie zdaje sobie sprawy jak ciepły w uczuciach
jest dom w którym są zwierzaki i jak wiele trzeba mieć pokory aby wszystko
miało swoje miejsce i czas,dzieci uczą sie opieki nad słabszym ,obowiązkowości
kochają świat./CHYBA ŻE MASZ TEMALUSZKI MALUSZKI/
Podziwiam Wasze małżeństwo ,moich pięć kosmatych i dwa zębate oraz
mąż i jeszcze kariera to 24 godziny mało
(tylko napisz jak sie ten dokładnie lek nazywa, czy to Immunodol, czy Sculumune?czy cos innego i jak dawkowac na kg.kota,hi,hi)

iwona66 pisze:superobraz sielanki

BOZENAZWISNIEWA pisze:iwona66 pisze:Ale czy ta "madam" nie zdaje sobie sprawy jak ciepły w uczuciach jest dom w którym są zwierzaki i jak wiele trzeba mieć pokory aby wszystko miało swoje miejsce i czas,dzieci uczą sie opieki nad słabszym ,obowiązkowości kochają świat.
Ta "madam'to jakas fanatyczka-jest za naturalna selekcja...kazała mi koty wypuscic na wolnosc niech sobie poluja i jak przezyja to ok.Kaja powinna zdechnac , bo to własnie naturalna selekcja.Dzieci ej nie obchodza, bo to mordercy co kurczaczi i swinki zjadaja.No i mnie i inne dziewczyny w tym Gibitkowa nazwała "głupkami'i 'mordercami'.Co ja obchodza dzieci ,ktre wyrwalismy z DD.Ile trzeba miec jadu,zeby "dokopywac' komus tylko za to ,ze karmi swoje psy i koty miesem, bo o tym dyskusja była.Dlatego mysle ,ze to wrecz fanatymz tutaj traca.I co własciwie ja obchodzi,ze mam komputer właczonu online...ciekawe skad wie.Dla mnie ktos , kto takie anonimy wysyła jest zdrowo rabniety...wiem jednak ile smrodu sie takimi wypowiedziami robi...mam nadzieje,ze na tym poprzestanie...
Kaprys2004 pisze:Kciukamy za zdrówko!!!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości