Mam chore nóżki, ale kocham życie!...Żegnaj Kruszynko [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 18, 2009 19:59 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie!!! Nowe foty

puk puk..? był zabieg? :roll:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Nie paź 18, 2009 21:11 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie!!! Nowe foty

Sis pisze:puk puk..? był zabieg? :roll:

Asiu, jeszcze nie bylo zabiegu......Teraz mamy powazniejszy problem, bardzo sie o Mala martwie!

Od paru dni Amfus stala sie taka obca, przeleguje na poslanku w lazience a wzieta do lozka, chwilke
sie pomizia i wraca do lazienki.
Niby rzuca sie na jedzonko, ale tylko minimalnie sobie poje, pomimo podania jej peritolu :( . Antybiotyku juz
nie dostaje, nosek niby chlodny i wilgotny, ale wczoraj zauwazylam, ze ma dosc duzy brzuszek.
Jutro zrobimy jej usg, pewnie pobierzemy krew i przebadamy pod kontem eliminujacym Fipa.
Wiem, ze zaczynam panikowac, ale nie dawno musielismy pomoc odejsc naszej tymczsowej Siwuszce [']
Po stwierdzeniu u niej duzej ilosci plynu w brzuszku nie badalam jej dalej......wiedzialam, ze to byl Fip, wiedzialam
po spojrzeniu, jakie pomimo jej kruchosci i proludzkosci, zmienilo sie duzo wczesniej a spojrzenie to znalam od innej
kotuni Fląderki['], ktora tez miala Fipa, tylko postac niewysiekowa i caly czas sie ludzilam, ze bedzie dobrze, ze poczuje
sie lepiej......w stanie agonii i neurologicznego ataku zabralam ja w droge bez powrotu :( .Caly czas powraca to
wspomnienie.....po prostu sie boje, ze mozemy stracic Amfusia, nie po tym wszystkim, jak tyle wspanialych Ciotek
wspomoglo nas finansowo i dalo nadzieje, ze teraz moze byc juz tylko lepiej, ze naprawimy chore nozki i Mala poczuje, co
to znaczy zyc pelnia sil, cieszyc sie nim ,jak kazdy zdrowy ogon!

Przepraszam za pesymizm, ale najzwyczajniej w Swiecie boje sie o ta mala Kruszynke....a moze robie to na zasadzie
przewrotnosci losu? juz sama ne wiem :(

elfrida

Od: Pt gru 15, 2006 22:15

Post » Nie paź 18, 2009 22:05 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

Elf, musi być dobrze, musi !!!
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Nie paź 18, 2009 22:27 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

Ojej, nawet tak NIE myśl, Elfrida.
MUSI być dobrze, trzymam mocno kciuki za Amfusa :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie paź 18, 2009 22:33 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

dziewczyny, zdrowia dużo!!! :ok: :ok: :ok:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie paź 18, 2009 22:40 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

nie ma mowy, nic na f i w ogóle nic
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie paź 18, 2009 22:46 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

mocne kciuki za Was, dziewczyny
Żeby to było osłabienie i nic strasznego.
mocno mocno :ok:

(a to nie jakieś zakażenie organizmu? nie ma żadnych ran, ropni ani nic takiego? łapka cała jest, tak?)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Nie paź 18, 2009 23:01 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

Dziekuje Dziewczyny za kciuki, sa nam potrzebne!
Jutro zrobimy przede wszystkim usg i inne badania. Zadnego stanu zapalnego raczej nie ma, do tej pory
jedynym problemem byl nie leczacy sie katarek, po synoluxsie sie poprawilo, ale po odstawieniu Amfus zrobila
sie jakas osowiala pomimo tego, ze katar juz wlasciwie przeszedl.....
Nie napisze, ze wierze, tylko chce wierzyc, ze to tylko moje jazdy i wszystko bedzie dobrze.
Jutro bedzie mniej wiecej wiadomo, czego sie spodziewac a co wykluczyc.

elfrida

Post » Nie paź 18, 2009 23:52 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

:ok:
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon paź 19, 2009 8:12 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

Trzymamy mocno kciuki za małą i czekamy na wieści, musi być dobrze :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon paź 19, 2009 12:17 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

Napewno !!!! wszystko będzie dobrze . Ja także trzymam za malutką kciuki. Zdrowiej szybciutko kochanie :1luvu:
Obrazek

mariolatro

Od: Pon wrz 21, 2009 20:40

Post » Pon paź 19, 2009 12:20 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

Pobrana krew do szczegolowych badan........W brzuszku zaczyna zbierac sie plyn.
Chyba nie nadaje sie do tego wszystkiego........

elfrida

Post » Pon paź 19, 2009 12:32 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

lepiej wszystko szybko zbadac i szybko wiedzieć...
trzymam mocno za Was kciuki.
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pon paź 19, 2009 12:34 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

... nie nie nie ... musi być dobrze :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon paź 19, 2009 12:56 Re: Mam chore nóżki, ale kocham życie! Martwię się o Małą:-((

elfrida pisze:Pobrana krew do szczegolowych badan........W brzuszku zaczyna zbierac sie plyn.
Chyba nie nadaje sie do tego wszystkiego........

boozzzzz, nie ...
Trzymam mooooooocneee kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

[poprzednia][następna]