Moderator: Estraven

Bungo pisze:Pixie - wycofuję opalaniei współczuję. Powodzenia
Bungo pisze:GDZIE napisałam, że kotom????![]()
TOBIE współczuję![]()
a może się do wojska zapisz, hę?Slonko_Łódź pisze: TŻ się ociąga..... Może Zosieńka i Ziemowit Go jakoś zdyscyplinują...... Bo mnie nie idzie.....

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.pixie65 pisze:Bungo pisze:GDZIE napisałam, że kotom????![]()
TOBIE współczuję![]()
Żartowałam...![]()
Bo mnie to nie ma co współczuć.
Koty są W ZASADZIE fajne, nie![]()

hmmm... są różne koty...Bungo pisze:pixie65 pisze:Bungo pisze:GDZIE napisałam, że kotom????![]()
TOBIE współczuję![]()
Żartowałam...![]()
Bo mnie to nie ma co współczuć.
Koty są W ZASADZIE fajne, nie![]()
I owszem... Zwłaszcza na obrazku
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.i tu następuje włączenie automatu, który generuje obrazek jedej takiej zołzy lejącej ślozy nad swoim (zdrowym) kotkiemFemka pisze: Koty są fajne wyłącznie na obrazku
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:i tu następuje włączenie automatu, który generuje obrazek jedej takiej zołzy lejącej ślozy nad swoim (zdrowym) kotkiemFemka pisze: Koty są fajne wyłącznie na obrazku
![]()
![]()
Femka pisze:ziemowit pisze:i tu następuje włączenie automatu, który generuje obrazek jedej takiej zołzy lejącej ślozy nad swoim (zdrowym) kotkiemFemka pisze: Koty są fajne wyłącznie na obrazku
![]()
![]()
posądzanie mnie o zołzowatość nie ma żadnego uzasadnienia w rzeczywistości. Oświadczam, że naturę mam iście anielską

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Femka pisze:ziemowit pisze:i tu następuje włączenie automatu, który generuje obrazek jedej takiej zołzy lejącej ślozy nad swoim (zdrowym) kotkiemFemka pisze: Koty są fajne wyłącznie na obrazku
![]()
![]()
posądzanie mnie o zołzowatość nie ma żadnego uzasadnienia w rzeczywistości. Oświadczam, że naturę mam iście anielską

Bungo pisze:Femka pisze:ziemowit pisze:i tu następuje włączenie automatu, który generuje obrazek jedej takiej zołzy lejącej ślozy nad swoim (zdrowym) kotkiemFemka pisze: Koty są fajne wyłącznie na obrazku
![]()
![]()
No, nie mogę się powstrzymać. Femka nie skomentowała poniższego w swoim wątku, więc może TU zareaguje.
Oto anielska Femcia:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 41 gości