SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 11, 2012 7:34 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy!

Dziewczyny ustalcie imię dla tej 16 letniej kici jedno bo ma dwa różne i potem nie wiadomo będzie o którego kota chodzi

Edit: wróce do domu to zobacze na zdjęcia karteczki kici może rzeczywiście pomyliłam karteczki
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Czw paź 11, 2012 8:04 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy!

sory, jak robiłam ogłoszenia to nie wiedziałam, że Edyta już ją jakoś nazwała.

dasz radę podmienić to zdjęcie z imieniem na ogłoszeniach?

bo na fb już od wczoraj wisi wydarzenie z imieniem INKA...

ciekawa.swiata

Od: Śro paź 06, 2010 11:29

Post » Czw paź 11, 2012 9:34 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy!

_leśna_ dałoby radę tej 16 letniej zrobić jakeiś badania krwi??
Obrazek

JaEwka

Post » Czw paź 11, 2012 13:12 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

tak, jutro

_leśna_

Od: Wto sie 19, 2008 15:43

Post » Czw paź 11, 2012 13:23 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

o super :ok: to jak będziesz już wiedzieć co wyszło to napisz
Obrazek

JaEwka

Post » Czw paź 11, 2012 16:42 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

ok po pracy :]

_leśna_

Post » Czw paź 11, 2012 16:49 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Przypomniało mi się coś więc się z wami podzielę.

Jakieś 2 tygodnie temu przyszli klienci (mąż i żona) i chcieli małego kotka, wybrali sobie takiego buro białego malucha z tym że kot był wtedy "dzisiejszy" i zwrócony z umowy. Ja jeszcze sprzątałam więc nie byłam w biurze żeby dowiedzieć się czemu został zwrócony. No i miły Pan pyta dlaczego został oddany do schroniska ja na to że nie wiem bo jeszcze się nie dowiedziałam ale jak chce wiedzieć to w biurze na pewno powiedzą więc się przeszli do biura. Wrócił sam Pan i mówi że zabiera kota a żona już tam w biurze załatwia formalności. No i tak zagadałam z ciekawości co tam w biurze powiedzieli - dlaczego został zwrócony ?

A wzięła go jakaś pani tydzień temu ale go oddała bo kotek się bawił, skakał, miauczał, drapał i przez to jej suczka nie mogła się wyspać ! :D

_leśna_

Post » Czw paź 11, 2012 17:29 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Pozwolę sobie wpisać się na wątek, może jakoś pomogę :oops: . Macie jakąś uściślone potrzeby?
Ja się bardziej ogłoszeniowo-marketingowo udzielam.

_leśna_, jesteś autorką strony o wrocławskich kotach, gryzoniach i innych przypadlach, wypatrzyłam takie cuda: http://www.dla-ciebie.eu/node/2110 Możesz mi coś więcej o nich napisać?
Może wstawić je na szczurze fora?

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw paź 11, 2012 17:32 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Tak, a szczury są już na jakimś forum

_leśna_

Post » Czw paź 11, 2012 17:48 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

_leśna_ pisze:Tak, a szczury są już na jakimś forum

to spojrzę gdzie i ew. wstawię jeśli nie ma na inne :) dzięki za odpowiedź.
A jak one do Was trafiły? Coś im dolega?

_ogonek_

Post » Czw paź 11, 2012 17:49 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Wybiera się ktoś w sobotę do schronu?
Ja wstępnie planuję, głównie chcę zajrzeć do Dziadzia :1luvu:

Jeśli trzeba, to mogę też zdjęcia porobić.
Obrazek

dase

Od: Czw paź 09, 2008 19:12

Post » Czw paź 11, 2012 18:13 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

_leśna_ pisze:Przypomniało mi się coś więc się z wami podzielę.

Jakieś 2 tygodnie temu przyszli klienci (mąż i żona) i chcieli małego kotka, wybrali sobie takiego buro białego malucha z tym że kot był wtedy "dzisiejszy" i zwrócony z umowy. Ja jeszcze sprzątałam więc nie byłam w biurze żeby dowiedzieć się czemu został zwrócony. No i miły Pan pyta dlaczego został oddany do schroniska ja na to że nie wiem bo jeszcze się nie dowiedziałam ale jak chce wiedzieć to w biurze na pewno powiedzą więc się przeszli do biura. Wrócił sam Pan i mówi że zabiera kota a żona już tam w biurze załatwia formalności. No i tak zagadałam z ciekawości co tam w biurze powiedzieli - dlaczego został zwrócony ?

A wzięła go jakaś pani tydzień temu ale go oddała bo kotek się bawił, skakał, miauczał, drapał i przez to jej suczka nie mogła się wyspać ! :D

O matko Obrazek ale kurcze jak to jest... babka ma psa pewnie go na swój sposób kocha, bierze pod swój dach drugie zwierze i coś takiego robi... :|
Obrazek

JaEwka

Post » Czw paź 11, 2012 18:15 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

_ogonek_ pisze:Pozwolę sobie wpisać się na wątek, może jakoś pomogę :oops: . Macie jakąś uściślone potrzeby?

_ogonek_ witamy :ok: Potrzeby to tu są zawsze :wink: Robienie ogłoszeń, wydarzeń na FB. NA razie chyba wszystkie pilne przypadki mają porobione ogłoszenia. Gibutkowa zrobiła jeszcze zbiorcze dla seniorów.
Jak mi się przypomni co trzeba dla kogo zrobić to napiszę.
Obrazek

JaEwka

Post » Czw paź 11, 2012 18:16 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

dase pisze:Wybiera się ktoś w sobotę do schronu?
Ja wstępnie planuję, głównie chcę zajrzeć do Dziadzia :1luvu:

Jeśli trzeba, to mogę też zdjęcia porobić.

Ja jeszcze nie wiem czy się wybieram. Ale to jak coś to raczej byłaby to niedziela.
Obrazek

JaEwka

Post » Czw paź 11, 2012 18:28 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

JaEwka pisze:
_ogonek_ pisze:Pozwolę sobie wpisać się na wątek, może jakoś pomogę :oops: . Macie jakąś uściślone potrzeby?

_ogonek_ witamy :ok: Potrzeby to tu są zawsze :wink: Robienie ogłoszeń, wydarzeń na FB. NA razie chyba wszystkie pilne przypadki mają porobione ogłoszenia. Gibutkowa zrobiła jeszcze zbiorcze dla seniorów.
Jak mi się przypomni co trzeba dla kogo zrobić to napiszę.

Profil na FB wy prowadzicie? :) Fajnie :D
Wydarzenia na FB mogę robić tylko wiarygodniej byłoby z waszej strony, bo profil schroniska w Uciechowie niewiele ma wspólnego z wrocławskim schr. :P Tylko wtedy musi być admin strony, niestety/

A ogłoszenia, spoko.
Ostatnio wrzucam zwierzaki na 3 stronki: tablica.pl, gumtree.pl i alegratka.pl
Ewentualnie jeśli sobie zażyczycie to mogę na więcej, maks. 25.

_ogonek_

[poprzednia][następna]