Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 10, 2012 5:52 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Dostał wyprawkę z poprzedniego Dt - Royala jakiegoś, je..ale szału nie ma. Do tego daje mu zwykłego felixa - o, to znika błyskawicznie :D Żwirek - najlepiej chyba ten Cat's Best, wcześniej go używał, więc mu pasował... u mnie na razie ma jakieś takie kołeczki drewniane, efekt - jak pisałam wcześniej, qpa ok, sioo jedno out, drugie in. Ale w dzień go miziałam i był mokry :? i śmierdzący. Nie wiem, czy pod siebie nie zrobił... pralke właczyłam..może on taki cykorzasty strasznie? Profilaktycznie nie będe prac do 17 :P
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pt lut 10, 2012 9:38 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

RC Hair cośtam , ale faktycznie szału nie ma, ale niech je bo sierść powinna mu się poprawić. Felix na kociego smaka :D . Cat's Best u nich już mu pasował, biedak tyle stresów. Jeszcze transport i trzeci dom - kocich emocji co nie miara :?

Interesuje się resztą twojej bandy czy nie za bardzo ?

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pt lut 10, 2012 14:09 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Zupelnie nie. Głównie siedzi sobie i nic nie robi, chociaż w nocy kombinował - wywalił kosz na brudy, rozrzucił książki (moje klozet-lekturki) i znalazlam go w wannie ;]

Z ciekawości - dałam mu na raz całą puchę Felixa. Zobaczymy jaki ma spust...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Pt lut 10, 2012 16:51 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

aga marczak-mówisz i masz !
kitka będzie na tymczasie u osób które myślę znasz z tego wątku a na pewno z mojego-jeśli czasem czytasz :D
mam nadzieję że te osoby się ujawnią :D

ale błagam-nigdy więcej-bo nie wiem jakim cudem mi się to dzisiaj udało ! taki zbieg okoliczności że akurat dziś to możliwe !
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt lut 10, 2012 18:43 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

smarti pisze:aga marczak-mówisz i masz !
kitka będzie na tymczasie u osób które myślę znasz z tego wątku a na pewno z mojego-jeśli czasem czytasz :D
mam nadzieję że te osoby się ujawnią :D

ale błagam-nigdy więcej-bo nie wiem jakim cudem mi się to dzisiaj udało ! taki zbieg okoliczności że akurat dziś to możliwe !

????????? co wy knujecie, chyba , że nie zdążyłam jeszcze doczytać.

------------------------------------------------------------------------------------------

Miałam całkiem udany koci dzień - widziałam Teodora - zuch chłopak w DS. Oglądnęłam i ewytargałam za uszy, oglądnęłam dodatkowo obszerną fotorelację z nowego życia :D

Byłyśmy na cmentarzu - tam też mały progres, bo szybko zabrałyśmy młodziutką koteczkę, 2 dni temu też piękną Arlekinkę. Koty cmentarne biedne jak nic. Aga założy im nowy wątek , ja wkleję foty. Może ktoś z Gdańska ma czas, aby powalczyć administracją cmentarza Łostowice w/s budek ????? Sprawa jest skomplikowana przez mojego sąsiada zbieracza, który rozstawia kartony i miski wszędzie gdzie się da - błędne koło niestety. Ja nie dam rady wejść w kolejne miejsce w tej chwili, niedokończone strylki na DM nie dają mi spać, obecne kocie sprawy i codzienne karmienie wypełnia każdą wolną chwilę.

Agnieszka zgubiła tablicę rejestracyjną, a ja solidnie spóźniłam się do pracy, dostałam słuszną OPR-kę i niestety stwierdzam, że muszę się opamiętać 8O Nastawiać budzik na 15 min wcześniej i zmienić priorytety.

adzi

Post » Pt lut 10, 2012 19:15 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

szkoda że nie mogę Wam inaczej pomóc bo widzę że robicie wielką robotę :D :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt lut 10, 2012 20:07 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

cześć Zwyrodnialcy :)

czy były jakieś nowe informacje od MOICH NAJMOJSZYCH? :) Guciu i Rózi?

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pt lut 10, 2012 20:26 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Iwonka - bez żartów, bez ciebie - pierwszego zadeklarowanego DT nic by się nie udało :1luvu:

Fleur - nie pamiętam czy od ostatniej mojej wiadomości pisałam do Praksedy :roll: , trochę mi się wszystko miesza :wink: Zaraz się odezwę i oczywiście przekażę info.

BTW widziałam, że Prakseda kandydowała na kandydata miau do Krakvetu i się wycofała. Nie śledziłam całej kampanii zbyt dokładnie, raczej jakieś wyrywkowe posty w tym "kampaniowym" wątku. nie mam też jakiejś dogłębnej wiedzy nt temat przeszłych głosowań, ale trochę byłam zażenowana walką, pomówieniami, niektórych kandydatów i pytaniami, a wręcz inwigilacją niektórych głosujących - masakra....

adzi

Post » Pt lut 10, 2012 20:56 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

adzi pisze:Fleur - nie pamiętam czy od ostatniej mojej wiadomości pisałam do Praksedy :roll: , trochę mi się wszystko miesza :wink: Zaraz się odezwę i oczywiście przekażę info.

BTW widziałam, że Prakseda kandydowała na kandydata miau do Krakvetu i się wycofała. Nie śledziłam całej kampanii zbyt dokładnie, raczej jakieś wyrywkowe posty w tym "kampaniowym" wątku. nie mam też jakiejś dogłębnej wiedzy nt temat przeszłych głosowań, ale trochę byłam zażenowana walką, pomówieniami, niektórych kandydatów i pytaniami, a wręcz inwigilacją niektórych głosujących - masakra....

mam niestety takie same odczucia względem ankiety krakvetu... :( i przecież kurcze - to nie jest jakaś kasa czy coś do defraudacji, ino kocie żarcie, przecież nikt poza kotami tego nie zeżre :/
niechętnie przeniosłam swój głos z Praksedy, ale liczę, że będzie kandydować następnym razem! :ok:

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pt lut 10, 2012 23:15 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Teodor dzisiaj po odjajczeniu, nakołdrowo u Dużej. Właśnie dostałam zdjęcia z DS. Miły przerywnik w piątkowo-wieczornej pracy :1luvu:

Obrazek

adzi

Post » Pon lut 13, 2012 12:34 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

naline pisze:Ludzie często na łatwiznę idą. Eh.. Szkoda gadać.
A coś w sprawie Gimliego się ruszyło, czy też cisza?

no doo...
pani od Gimliego zadzwoniła że "bardzo chciała" ale "mama się nie zgadza" :mrgreen:

..całe szczęście że póki co stadko się jako tako dotarło i Diego już nie pierze po ryjku Figi aby się popisać przed Gimlim...
pewnie to sprawka feliwaya..

czyli ogłaszamy Gimliego :roll:

smarti

Post » Pon lut 13, 2012 14:18 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Gryzio w środę jedzie na odjajczenie! Proszę trzymać kciuki za zdrówko przystojniaczka:)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Pon lut 13, 2012 17:17 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Jakby kto pytał, to Radar już nie sika :P Znaczy sika, ale do kuwety ;] Urzęduje głównie za pralka, stamtad obserwuje, ale wyłazi, mizia się, obżera, demoluje łazienkę ;] Ale - znalazł moją szminkę jedną, której szukałam :D

Trzymajcie kciuki w środę... mama wpada w odwiedziny. Ostatnio ściemniłam, że moje dwa Pompony są..niemoje, tylko na przechowanie. I że znikną lada dzień (to było ok dwa tygodnie temu). Well... jak ja się wytłumaczę z Radara i Rejci to nie wiem. Dobrze, że Tolka dzis lub jutro zawioze do DS....

KaleidoStar

Post » Pon lut 13, 2012 19:21 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

ja też mówię że np.koleżanka pojechała na ferie/urlop/wczasy/ma chorą mamę w innym miescie...
i jakoś przechodzi :lol:

smarti

Post » Pon lut 13, 2012 21:05 Re: ZwyrodnialcyGDN/transport 3miasto-WAWA od połowy lutego !!!!

Widzę, że ściema wszędzie podobna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: U mnie tak samo - koleżanka na urlop pojechała, tralalala, aż się kurzy takie wymysły idą... :twisted:
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

[poprzednia][następna]