TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 30, 2010 0:51 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

ostatnio uslyszalam od kolezanki, ze na jej osiedlu (P1) jest jakas wywieszka, by nie dokarmiac bezdomnych kotow!! :evil: :evil: 8O 8O 8O Ludzie z tego osiedla twierdza, ze jak kota wpuszcza do piwnicy, to beda mieli tam pelno myszy... :roll:
W zamian za te karteczke ja mam ochote tam wywiesic inna pt: nie dokarmiac bezdomnych ludzi, nie wpuszczac do klatek, bo poroznosza syfilisa :evil: :evil:

CatAngel pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:niech ich wszystkich szczury zeżrą :evil: :evil: :evil: :evil:

AMEN

o! Madrzescie to ujely :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lis 30, 2010 9:28 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Kociara82 pisze:Ludzie z tego osiedla twierdza, ze jak kota wpuszcza do piwnicy, to beda mieli tam pelno myszy... :roll:

8O 8O 8O 8O 8O
A oni za przeproszeniem mozgi maja? Myslec potrafia? :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 30, 2010 11:10 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

w czwartek wieczorem będzie urinary
po 16 zł. 5 +5

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto lis 30, 2010 12:13 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Caragh pisze:
Kociara82 pisze:Ludzie z tego osiedla twierdza, ze jak kota wpuszcza do piwnicy, to beda mieli tam pelno myszy... :roll:

8O 8O 8O 8O 8O
A oni za przeproszeniem mozgi maja? Myslec potrafia? :roll:

sadzac po tym tekscie-zapewne nie... zadna istota rozumna takich bzdur nie plecie...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lis 30, 2010 14:10 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

izydorka pisze:w czwartek wieczorem będzie urinary
po 16 zł. 5 +5

Super , wielkie dzięki :1luvu:
A czy będę mogła to odebrać w piątek bo wieczorem mnie nie będzie w domu ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lis 30, 2010 15:46 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Dobrze, że u mnie na osiedlu takie rzeczy się nie dzieją :evil: i oby tak zostało :)

Kociara82 pisze:Ludzie z tego osiedla twierdza, ze jak kota wpuszcza do piwnicy, to beda mieli tam pelno myszy
A ja myślałam, że myszy uciekają przed kotami 8) dobrze wiedzieć, że nie :ryk: bezmózgie Yeti :P

A na jednym osiedlu w Katowicach jest zakaz dokarmiania kotów. Jeżeli ktoś dokarmi będzie miał eksmisje :? No czego to ludzie nie wymyślą :x

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 30, 2010 15:58 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

CatAngel pisze:
A na jednym osiedlu w Katowicach jest zakaz dokarmiania kotów. Jeżeli ktoś dokarmi będzie miał eksmisje :? No czego to ludzie nie wymyślą :x

8O :strach:
To jakiś absurd ... gdzie my żyjemy. :roll:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto lis 30, 2010 16:06 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Petka-P1 pisze:
CatAngel pisze:

8O :strach:
To jakiś absurd ... gdzie my żyjemy. :roll:

W Polsce ... :roll:
a nawet jest gdzieś tu wątek o tej eksmisji za dokarmianie :?

CatAngel

Post » Wto lis 30, 2010 16:20 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Jak tam samopoczucie Mruczki?? :1luvu:
Justys, jak Czort? :roll:
Choc w zasadzie to powinnam pytac jak tam Ty i jak Ci idzie schodzenie mu z drogi :mrgreen: :wink:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lis 30, 2010 16:52 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Justa&Zwierzaki pisze:
po 16 zł. 5 +5

nie wiem, bo to taki facet zamawia...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Wto lis 30, 2010 19:22 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

izydorka pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
po 16 zł. 5 +5

nie wiem, bo to taki facet zamawia...

Tylko że ja w domu będę po 17 tej dosłownie na minutkę przewinąć Eustachego i wyprowadzić psy i o 18 już mnie nie ma a potem będę już bardzo późno ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 30, 2010 19:29 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Caragh pisze:Jak tam samopoczucie Mruczki?? :1luvu:
Justys, jak Czort? :roll:
Choc w zasadzie to powinnam pytac jak tam Ty i jak Ci idzie schodzenie mu z drogi :mrgreen: :wink:

Nie uwierzysz , Czort już mnie nie goni :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 30, 2010 19:31 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

Koleżanka nie przyszła a ja sama nie miałam odwagi chodzić po lokatorach i pukać do nich z zapytaniem czy Wy zamknęliście okienko :evil: :evil: :evil: nie wiem co robić :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 30, 2010 20:15 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

A nie widać przez to okienko kotów, co?
Zawsze można rozbić szybę, ale myślę, że to ostateczność. Najpierw by trzeba było jednak sprawdzić, czy są tam koty/
A później porozmawiać z władzami spółdzielni mieszkaniowej... Żeby przedsięwzięli konkretne środki POMOCY kotom w zimie. Np. jedną piwnicę im udostępnić na blok?
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto lis 30, 2010 22:16 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - male kociaki PILNIE szukaja domow!!

RudyiSrebrnyKot pisze:A nie widać przez to okienko kotów, co?
Zawsze można rozbić szybę, ale myślę, że to ostateczność. Najpierw by trzeba było jednak sprawdzić, czy są tam koty/
A później porozmawiać z władzami spółdzielni mieszkaniowej... Żeby przedsięwzięli konkretne środki POMOCY kotom w zimie. Np. jedną piwnicę im udostępnić na blok?

:ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

[poprzednia][następna]