Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 22, 2010 11:59 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

To paskudne, Zosiu.
Dlatego nie zacytuję.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lip 22, 2010 11:59 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Femka pisze:...
ponieważ obie panie się wspierały, przynajmniej duchowo.
przy okazji walki o wygraną w KV IKA6 straszliwie na mnie nakrzyczała, że pasożytem jestem i nic dla kotów nie robię, a ona taki anioł, urobiona po pachy. To było w obronie kandydatury mirki_t.

Proszę o dowód kiedy to wspierałam IKA 6 choćby duchowo.
W sumie to nic dziwnego, że wmawiasz ludziom czyny których nie popełnili. Po prostu tak już masz.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw lip 22, 2010 12:01 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

pixie65 pisze:To paskudne, Zosiu.
Dlatego nie zacytuję.

W kontekście tego, co się wydarzyło paskudne jest takie gadanie: "Wiedziałam wcześniej, a Wy nie". Bo jeśli ktoś faktycznie miał podejrzenia - powinien je ujawnić dla dobra kociastych. Tak uważam. I to mnie wkurzyło.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 22, 2010 12:02 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:
mirka_t pisze:
Zofia&Sasza pisze:...No to czemu dyskretnie milczałaś 8O

Publicznie milczałam a dlaczego to chyba można się domyśleć. Nie ja jestem od nagonek i nie ja dawałam koty do IKA 6. Prywatnie niektórzy znali moją opinię o IKA 6 i nie tylko o niej.

A to dziękujemy w imieniu Tadzia :?

A ja zacytuję. I co sądzisz, że wyrobisz we mnie poczucie winy? A może winne powinny poczuć się te osoby, które robią bezpodstawne nagonki na dt a potem się dziwią, że sprawa przekazania kota odbywa się na PW a nie publicznie.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw lip 22, 2010 12:03 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Uważasz, że "nagonka" na Dt IKI 6 była bezpodstawna? 8O EOT jak dla mnie...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lip 22, 2010 12:04 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:...W kontekście tego, co się wydarzyło paskudne jest takie gadanie: "Wiedziałam wcześniej, a Wy nie". Bo jeśli ktoś faktycznie miał podejrzenia - powinien je ujawnić dla dobra kociastych. Tak uważam. I to mnie wkurzyło.

Wybacz, ale każdy ma swój rozum. Moje nieufność do IKA 6 wynikała z tego o czym pisała i w jaki sposób. To stanowczo za mało aby publicznie dyskredytować czyjeś działania.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw lip 22, 2010 12:05 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Femka pisze:
krynia08 pisze:tylko co można zrobić z odległosci 400-500 km? nic..oby wiecej nie było taki sytuacji

zawsze jest ktoś, kto mieszka blisko.

ale czy ma prawo wchodzic do domu? pogubiłam sie w tym wszystkim ech nie wiem jak to wytłumaczyc, widać jeszcze za mało znam ludzi mimo wieku..oby wszystkie koty były już bezpieczne i wiecej coś takiego nie miało miejsca :!:
krynia08

Post » Czw lip 22, 2010 12:07 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Włosy ze zgrozy chyba mi nie opadna przez tydzień 8O
Co by tu zrobić żeby nie dyskutować tylko zrobić porządek z takimi DT.
IKI6 czy sobie wyobrażasz że spotkasz te wszystkie biedy za TM i co one wtedy ci zrobią.
kobieti i inne opamietajcie się
Można zawsze się zmienić :!:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lip 22, 2010 12:09 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:W kontekście tego, co się wydarzyło paskudne jest takie gadanie: "Wiedziałam wcześniej, a Wy nie". Bo jeśli ktoś faktycznie miał podejrzenia - powinien je ujawnić dla dobra kociastych. Tak uważam. I to mnie wkurzyło.

No sorry - ale wychodzi na to, że ci co "nie domyślali się" albo "nie mieli wątpliwości" a już na pewno "NIE SPRAWDZILI W REALU" - są albo niepełnosprytni, albo leniwi albo w ogóle takie "biedne żuczki".
Winna natomiast jest Mirka :roll:
Ostatnio edytowano Czw lip 22, 2010 14:29 przez pixie65, łącznie edytowano 1 raz
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw lip 22, 2010 12:11 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

krynia08 pisze:
Femka pisze:
krynia08 pisze:tylko co można zrobić z odległosci 400-500 km? nic..oby wiecej nie było taki sytuacji

ale czy ma prawo wchodzic do domu?

Ale przecież nikt nie ma zamiaru wchodzić do takiego domu na siłę 8O
Zwyczajnie można się umówić tak samo jak w przypadku wizyty przedadopcyjnej.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw lip 22, 2010 12:14 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

krynia08 pisze:
Femka pisze:

ale czy ma prawo wchodzic do domu? pogubiłam sie w tym wszystkim ech nie wiem jak to wytłumaczyc, widać jeszcze za mało znam ludzi mimo wieku..oby wszystkie koty były już bezpieczne i wiecej coś takiego nie miało miejsca :!:

Jak wydajesz kota do domu stałego, to nie sprawdzasz, gdzie kot idzie? Nie prowadzisz rozmowy wstępnej? Nie podpisujesz umowy? Czy tak na piękne oczy dajesz?

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw lip 22, 2010 12:14 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

pixie65 pisze:...

W razie odmowy lub wynajdowania różnych przeszkód aby tylko odłożyć wizytę można sądzić, że dzieje się coś złego. Według mnie każdy forumowy dt powinien od czasu do czasu przyjmować gości z forum. Nawet te mało zakocone domy powinny być w jakiś sposób sprawdzane i to nie tylko jednorazowo.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw lip 22, 2010 12:15 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

krynia08 pisze:ale czy ma prawo wchodzic do domu? pogubiłam sie w tym wszystkim ech nie wiem jak to wytłumaczyc, widać jeszcze za mało znam ludzi mimo wieku..oby wszystkie koty były już bezpieczne i wiecej coś takiego nie miało miejsca :!:

No przecież nikt nikomu nie każe zostawiać kota w DT do którego ten DT go nie chce wpuścić, przekazując kota na DT masz prawo żądać wejścia do mieszkania gdzie kot będzie przebywał, a jeśli ktoś nie chce wpuscić to już tylko wybór osoby przekazującej kota czy chce go takiej osobie przekazać.
Widzisz to i tak niczego nie gwarantuje bo Anabelp widziała warunki a koty i tak zostawiła (tu już się nie rozwodzę, bo widzę jak ciężko teraz płaci również ona, nie wspomnę o kotach, za ten błąd, do którego zresztą się przyznała).
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Czw lip 22, 2010 12:19 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

nie prowadze takiego domu bo mam wszystkie swoje zwierzęta dlatego zadałam takie pytanie
krynia08

Post » Czw lip 22, 2010 12:20 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

mirka_t pisze:
pixie65 pisze:...

W razie odmowy lub wynajdowania różnych przeszkód aby tylko odłożyć wizytę można sądzić, że dzieje się coś złego. Według mnie każdy forumowy dt powinien od czasu do czasu przyjmować gości z forum. Nawet te mało zakocone domy powinny być w jakiś sposób sprawdzane i to nie tylko jednorazowo.

Proste.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]