Czy nadejdzie lepsze jutro ? :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 08, 2009 21:30 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Ech, co ja tu mogę w Krakowie... Mogę trzymać kciuki i być myślami z Wami dziewczyny! :ok: Jesteście wielkie! :love:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pt paź 09, 2009 6:10 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Ode mnie też kciuki :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt paź 09, 2009 6:19 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Ja też trzymam ogromne kciuki-nic więcej nie mogę! :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 09, 2009 10:43 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Bambo siedzi od wczorajszego wieczora w kalatce... i zrobil siku do kuwety, a kupke na poslanko gdzie spi :( :( co za uparte stworzenie :( bede musiala go trzymac w tej klatce, a tak tego nie lubie... Zawsze mam straszne wyrzuty sumienia, ze mecze zwierzaka :( "Oczko" - tzn. miejsce gdzie bylo, wyglada troche lepiej ale nadal cos tam w srodku jest, bo mozna wyczuc plyn przy przemywaniu... Pewnie lepsze wiesci beda po weekendzie...
Co do unikania innych kotow - wydaje mi sie, ze on zle sie czuje, boli go i dlatego unika kontaku z innymi zwierzetami... Nie ma ochoty na zabawe ani na nowe znajomosci :wink: jak kazdy kogo boli...
I zdradze wam sekret - u mnie w domu nie przyjelo sie imie Bambo - wyszcy mowimy do niego Maluszek, Misiaczek i Malenstwo :) choc przeciez sa w domu mniejsze kotki ;)

Miodalik

Od: Śro lip 08, 2009 17:40

Post » Pt paź 09, 2009 11:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Miodalik pisze:Bambo siedzi od wczorajszego wieczora w kalatce... i zrobil siku do kuwety, a kupke na poslanko gdzie spi :( :( co za uparte stworzenie :( bede musiala go trzymac w tej klatce, a tak tego nie lubie... Zawsze mam straszne wyrzuty sumienia, ze mecze zwierzaka :( "Oczko" - tzn. miejsce gdzie bylo, wyglada troche lepiej ale nadal cos tam w srodku jest, bo mozna wyczuc plyn przy przemywaniu... Pewnie lepsze wiesci beda po weekendzie...
Co do unikania innych kotow - wydaje mi sie, ze on zle sie czuje, boli go i dlatego unika kontaku z innymi zwierzetami... Nie ma ochoty na zabawe ani na nowe znajomosci :wink: jak kazdy kogo boli...
I zdradze wam sekret - u mnie w domu nie przyjelo sie imie Bambo - wyszcy mowimy do niego Maluszek, Misiaczek i Malenstwo :) choc przeciez sa w domu mniejsze kotki ;)

tO DOBRE WIESCI-NIC MU W TEJ KLATCE NIE BEDZIE.jESLI IMIE ZMIENICIE TO DLA MNIE NIE MA SPRAWY-ZOBACZ TYLKO kOCHANA cIOCIU NA JAKIE NAJLEPIEJ REAGUJE.cO DO STRACHU PRZED KOTAMI, TO SIE PRZYZWYCZAI-MOJA BANDA JET BARDZO MILUSIŃSKA I TYLKO 2 FUKACZE MAM(ALE ONE ZADKO FUKAJA)pozdrawiam
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 09, 2009 14:57 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Trzymam kciuki za poprawę zdrówka Bambusia-Maluszka :1luvu: :ok:

nanetka

Post » Pt paź 09, 2009 16:37 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Dzięki Joasiu za wiadomości o Malutkim Misiaczku :wink: :1luvu:

Miodaliczku, kiedy Ty wyjeżdżasz?
Bo muszę myśleć gdzie się podzieje Malutki Misiaczek, do czasu aż Księżniczka Sisi będzie mogla jechać do domku.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt paź 09, 2009 18:03 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

kasia86 pisze:Dzięki Joasiu za wiadomości o Malutkim Misiaczku :wink: :1luvu:

Miodaliczku, kiedy Ty wyjeżdżasz?
Bo muszę myśleć gdzie się podzieje Malutki Misiaczek, do czasu aż Księżniczka Sisi będzie mogla jechać do domku.

Jesli Sisi bedzie mogła dojechac tutaj z Bambo-Malutkim, Misiaczkiem amputowac oczko mozemy tutaj,ale wiem,ze Cesarzowa słaba jeszcze ,wiec grzecznie czekam...i Was :1luvu: zAPRASZAM DO MNIE NA nk JAK KTOS CHCE ZOBACZYC RODZINKE MOICH ADOPTUSIÓW kOFFANYCH...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt paź 09, 2009 20:12 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Ja chętnie bym obejrzała adoptusiów, ale nie wiem kogo szukać :wink:

nanetka

Post » Pt paź 09, 2009 20:55 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Kciuki mocno zaciśniete za wszystkie kotki! :ok:

A w klatce nic mu nie będzie, to tylko dla jego dobra!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie paź 11, 2009 7:57 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Joasiu, jak się czuje Misiaczek Malutki?

Ciekawe też jak tam nasza księżniczka Sisi?
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie paź 11, 2009 8:06 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Sisi dobrze, tylko miłości i człości jej brakuje. Sisi jest w klatce w gabinecie, nie w szpitalu, więc widzą ją wszyscy wchodzący do lecznicy. Każdy jest zachwycony małą małpeczką, wariującą w klatce i pchającą się na ręce do każdego.

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Nie paź 11, 2009 8:14 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Cudna,puchata kuleczka!!!
Te oczka ma takie biedne :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie paź 11, 2009 8:59 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Bardzo dziękuję CoolCaty za wstawienie zdjęć. :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie paź 11, 2009 9:13 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Teraz czekamy... :(

Śliczne maleństwo :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]