Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hidi pisze:martika pisała, żeby Didi dać... myślałam, że może dlatego, że najbardziej kichała? ale, że jestem dzić mało kontaktująca, nawet nie zapytałam
Bona44 pisze:Marta wór zostawiony na schodach.
KITA - RZESZÓW pieniądze(20zł) za książkę zostawiłam podpisane dla Basi jak pisałaś.
Hidi składkę (10zł)za październik też.
aange pisze:dostarczyłam zapas airwicka na kociarnie (stoją za odświeżaczem na szafce)
Rozmawiałam z Wróbelek i Bono z nocy nie miał strasznie biegunkowej kupy- trochę rzadsza niż być powinna ale w miarę ok
za to Yoko miała biegunkę
Gutek olał ten materiał (koc/śpiwór) leżący na workach ze żwirem ;/ myślę że sensownie by byłożeby po tym jak Didi pójdzie do domu dac go do boksu żeby złapać mu w końcu mocz i dać na badania
na dyżurach pamiętajcie żeby chociaż na noc włączyć Maluchom poduche elektryczną żeby było im ciepło
dzwoniła do mnie Nowa od Pafnucego- mały bardzo ciekawski i żywy ale nie bardzo mu podchodzi karma którą od nas dostał więc poinstruowałam Panią żeby na początek suche hypoalergiczne a potem stopniowo w małych ilościach wprowadzać mokre i/lub kurczaka
hidi pisze:aange pisze:dostarczyłam zapas airwicka na kociarnie (stoją za odświeżaczem na szafce)
Rozmawiałam z Wróbelek i Bono z nocy nie miał strasznie biegunkowej kupy- trochę rzadsza niż być powinna ale w miarę ok
Gutek olał ten materiał (koc/śpiwór) leżący na workach ze żwirem ;/ myślę że sensownie by byłożeby po tym jak Didi pójdzie do domu dac go do boksu żeby złapać mu w końcu mocz i dać na badania
na dyżurach pamiętajcie żeby chociaż na noc włączyć Maluchom poduche elektryczną żeby było im ciepło
dzwoniła do mnie Nowa od Pafnucego- mały bardzo ciekawski i żywy ale nie bardzo mu podchodzi karma którą od nas dostał więc poinstruowałam Panią żeby na początek suche hypoalergiczne a potem stopniowo w małych ilościach wprowadzać mokre i/lub kurczaka
przecież Gutek siedzi w boksietzn ja go tak zastałam i tak zostawiłam, więc nie bardzo rozumiem, jak mógł olać coś poza boksem. ma taki sik?
herzpl pisze:hidi pisze:aange pisze:dostarczyłam zapas airwicka na kociarnie (stoją za odświeżaczem na szafce)
przecież Gutek siedzi w boksietzn ja go tak zastałam i tak zostawiłam, więc nie bardzo rozumiem, jak mógł olać coś poza boksem. ma taki sik?
glut siedzi w boksie ze wzgledu na diete ale go wypuszczamy na spacer w czasie dyzuru tylko trzeba uwazac bo ten zarlok zjada wszytko co napotka na swej drodze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Google [Bot] i 682 gości