Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Miś się rozwydrzył lub stał się smakoszem itp. itd - w każdym razie Miś u mnie z wielką chęcią i apetytem je tylko i wyłącznie mięsko. Czeka na nie całą dobrę dostając dwa razy dziennie mokrą karmę ktorą powącha lub ewentualnie z lekka i odrobinkę skosztuje.![]()
![]()
![]()
Aleksandra59 pisze:No to dostaje tyle ile u mnie - też miarki jak dzieliłam mięso nie miałam, ale 40 dkg dzieliłam na 5. kotów bo nie wszystkie u mnie mięsko lubią. Tylko Kika malutko zjada bo apetyt ma kiepski.
Aleksandra59 pisze:Marzenia - Misio jest kotem niebywale towarzyskimi pozytywnie nastawionym do innych futer
Wydawało mi się, że o tym pisałam. U mnie klatka Misia stała w sypialni, gdzie koncentruje się kocie życie i zawsze jakiś kot był przy Misiu a Misio bardzo to lubił
![]()
Wydaje mi się, że nic się nie stanie po tym jak wypuściałaś Misia. Natomiast stres może wywołać większą szkodę niż kontakt z innymi kotami.
Marzenia11 pisze:Drapał w drzwi i darł japkę, nawet trochę drzwi uskubnął, ale nie na tyle, zeby się przecisnąć. Dzisiaj chłopak chodzi już kolejną godzinę i zwiedza - sapie z emocji, nawet poganiał orzecha jak mały kociak i chyba mu sie podoba bo większośc czasu ogon ma podniesiony w górę i zawiniętą koncówkę ogona
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 69 gości