Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 24, 2011 16:41 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

witam sie :mrgreen:

Mój tato równierz jest mistrzem kulinarnym.Wszystko co wychodzi spod jego łapek jest takie pyszne,że człowiek talerz po obiedzie wylizuje :P
Niestety teraz sama sobie musze radzić.Choc wychodzi mi dobrze to jednak czesto nie mam na to ani sił ani czasu.Poza tym to irlandzkie żarcie pozostawia wiele do zyczenia :?
Czy jem jabłko czy marchewkę-nie ma znaczenia-bo wszystko smakuje jak ziemniak :evil: masakra
dlatego tak bardzo sie cieszę kiedy jade do domu.Wcinam wtedy wszystko co mi pod ręke wlezie :P

Welinko nie jesteś już sama :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw mar 24, 2011 17:06 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

wiora pisze:witam sie :mrgreen:

Mój tato równierz jest mistrzem kulinarnym.Wszystko co wychodzi spod jego łapek jest takie pyszne,że człowiek talerz po obiedzie wylizuje :P
Niestety teraz sama sobie musze radzić.Choc wychodzi mi dobrze to jednak czesto nie mam na to ani sił ani czasu.Poza tym to irlandzkie żarcie pozostawia wiele do zyczenia :?
Czy jem jabłko czy marchewkę-nie ma znaczenia-bo wszystko smakuje jak ziemniak :evil: masakra
dlatego tak bardzo sie cieszę kiedy jade do domu.Wcinam wtedy wszystko co mi pod ręke wlezie :P

Welinko nie jesteś już sama :wink:

Tak mam bardzo fajnych ludzi na wątkach i nie czuję się tak bardzo samotna.Dzięki,że jesteście :1luvu:: Powoli wychodzę ze skorupki,kiedyś byłam bardzo wesołym,pełnym życia człowiekiem.Zaczynam tęsknić za tamtą Ewą 8) Rozumiem Twoją tęsknotę za jedzeniem.Ja będąc w Belgii tęskniłam za naszym powietrzem.Tam wszystko było dziwnie wyjałowione.U nas trawa pachnie trawą,deszcz-deszczem,a tam nic nie czułam -dziwne :mrgreen:

A i jeszcze dziękuję Izie,że nie pisze na niebiesko-bo dostawałam oczopląsu.
:roll: :spin2: :spin2: :spin2:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw mar 24, 2011 20:32 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Witam:)
Najpiękniej pachnie rozgrzany wiosenny asfalt po deszczu mmmm poezja:)
Dostałam piękną piaszczystą pocztówkę z Dubaju ,od razu zapachniało mi latem:)

ankakot

Od: Śro gru 15, 2010 20:02

Post » Czw mar 24, 2011 21:24 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:
wiora pisze:A i jeszcze dziękuję Izie,że nie pisze na niebiesko-bo dostawałam oczopląsu.[/size] :roll: :spin2: :spin2: :spin2:

I ja też :D . Mało piszę ale czytam cały czas / bardzo lubię czytać posty Izy!!!!!/ i teraz czyta się o wiele przyjemniej :1luvu:
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Czw mar 24, 2011 21:43 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Wow!!! :D Jak super. :D Nie musiałam dzisiaj grzać kociakom w altance.Dlatego jestem wcześniej.I jutro tez bedzie słoneczko. Duze słoneczko. całe niebo w gwiazdach. To dobry znak! :D Teraz coś wszamię, bo głodna jestem okrutnie. Potem do Was wpadnę a potem lecę kończyc ścianę, bo taśmę kupiłam. Jak skończę to muszę troche pomalować. Miałam kilka dni przerwy i muszę odetchnać psychicznie, a to najlepszy sposób. :wink:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw mar 24, 2011 21:46 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

AlfaLS pisze:
welina pisze:
wiora pisze:A i jeszcze dziękuję Izie,że nie pisze na niebiesko-bo dostawałam oczopląsu.[/size] :roll: :spin2: :spin2: :spin2:

I ja też :D . Mało piszę ale czytam cały czas / bardzo lubię czytać posty Izy!!!!!/ i teraz czyta się o wiele przyjemniej :1luvu:

Noooooooo i to ja poprosiłam Izę o zmianę koloru,bo mam problem z błędnikiem.
Iza kocha błękit :love: :love:
Dobranoc Wszystkim :ok:

Cosik źle Ci się zacytowało,bo to ja napisałam nie wiora :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw mar 24, 2011 22:40 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

AlfaLS pisze:
welina pisze:

Wow!!! Jestem czytana. :D Jak miło. :dance: :dance2: :dance:

iza71koty

Post » Czw mar 24, 2011 22:42 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

ankakot pisze:Witam:)
Najpiękniej pachnie rozgrzany wiosenny asfalt po deszczu mmmm poezja:)
Dostałam piękną piaszczystą pocztówkę z Dubaju ,od razu zapachniało mi latem:)

Ania a co Ty tak mało do nas zaglądasz. Też masz wiosenne porządki?

iza71koty

Post » Czw mar 24, 2011 22:47 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Normalnie jak dzisiaj zobaczyłam, to myślałam ze padnę ze śmiechu. 8O :lol: Dwie nasze Seniorki i to grubo Seniorki , Szarusia i Zezolcia, wyszły dzisiaj do mnie w obstawie. Od kilku dni kreci się tam przy nich Czarny kocurek. Też jada razem z nimi. Ale dzisiaj to był juz szczyt. Patrze idą. One po środku a dwóch czarnych klientów, po bokach. :ryk: Każdy po przeciwnej stronie. Ochrona normalnie. Potem wszyscy wskoczyli na murek. Jeden koło jednej damy, drugi koło drugiej i wszyscy zaczęli wsuwać każdy swoja porcję. No potem to już nie wiem co sie działo, bo musiałam iść dalej. :roll: :ryk:

iza71koty

Post » Czw mar 24, 2011 22:57 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Moje koty pokazały dzisiaj klasę. :D Prawdziwa Klasę! Mielismy dzisiaj Gościa. Sasiądka przyszła obejrzeć, jak mi poszły aplikacje ścienne, bo bardzo była ciekawa. Nie to żebym miała dystans do ludzi.Lubie rozmawiać i to bardzo, lubię ich towarzystwo ,ale tryb życia i pospiech, setki spraw na głowie, niestety wiele spraw mi uniemożliwiaja jak chociażby sąsiedzkie spotkania przy kawie na pogaduszki. Sasiadka weszła i zamiast patrzeć na ściany :roll: zaczęła się zachwycać kotami. :D Dwa największe kocurki z Tęczy, wyszły z klasą na powitanie, ukazując cały swój urok i błogi spokój. Kobieta normalnie oczu nie mogła od nich oderwać. Chciała zostać,usiaść i patrzeć. Tyle ze ja musiałam znowu iść do kociaków. Była normalnie zauroczona. :D Potem pochwaliła mnie za aplikację że ładnie zrobione :oops: i wpadła w zachwyt nad drapaczkami i kocim pokojem. :D No koty pokazały się z jak najlepszej strony. Były super gościnne i wyluzowane. :D

iza71koty

Post » Czw mar 24, 2011 23:01 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

To się koty dziś popisały, miałaś z nimi troche usmiechu!
Dobranoc!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw mar 24, 2011 23:03 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Kicia z piwnicy Bartusia drugi raz dostała dzisiaj Unidox. Wydaje mi się ze jest lepiej.Z radoscia zaczeła wcinać rybkę. :D Merlinka dostała lek rozkruszony w Bozicie ,bo bardzo lubi puszki, a leku do pyszczka nie da sobie podać. Nowy przywitał mnie na działce z wielka radością. :D Zulu chyba pierwszy raz dzisiaj pojadł rybki.On dotarł do nas póżną jesienią i wtedy rybki juz nie było. Najpierw sobie obejrzał. :D Powąchał a potem zaczał jeść, zerkając na mnie z boku. Jakby chciał powiedzieć "kurcze dobre!!!" :lol:

iza71koty

Post » Czw mar 24, 2011 23:04 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

taizu pisze:To się koty dziś popisały, miałaś z nimi troche usmiechu!
Dobranoc!

Tak. :D One co dziennie mnie czymś zaskakują. Ale czasem przechodzą ludzkie pojecie. :lol:

iza71koty

Post » Czw mar 24, 2011 23:08 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Jak sie tak zachwyciła kotami, to mogłas jej nie wypuszczać z gołymi rękami :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw mar 24, 2011 23:27 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Sąsiadka teraz ma Yorka. Miała kotkę ode mnie,ale znalazła jej na szczęście inny dobry dom.Cóż. Gusta się zmieniają.

iza71koty

[poprzednia][następna]