Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 24, 2010 21:58 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

I co z Zuzakową?? Polepszyło się już??...

Zdjęcia Amelki przecudniaste :1luvu: i nie mogę przestać się cieszyć, że ta wyjątkowa kotka trafiła właśnie na tak wyjątkową osobę, jak Ty, kamari :1luvu: kobieto, czynisz cuda...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro lis 24, 2010 22:09 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Z Zuzakową niby lepiej :( Od poniedziałku byłysmy 5 razy u lekarza i mała ma mnie serdecznie dosyć. Ale cały czas oddycha z trudem - niby lepiej, ale nadal kiepsko. Dzisiaj mi powiedzieli, żeby spróbować psiknąć jej Tantum Verde. To była duża rzecz, ale się udało i rzeczywiście trochę jej ulżyło. Jutro rano jedziemy na kolejne zastrzyki.

Szczęsliwie Amelka pięknie sobie radzi, ogonek coraz częściej się rusza i puszy (jest dużo wujków do straszenia) i sika coraz bliżej kuwety. Jej kuwetkowanie wyglada tak - włazi do kuwety, robi dołek, pięknie przysiada, zagrzebuje, wychodzi z kuwety i robi siusiu :mrgreen: Ale dzisiaj już regularnie tuż za kuwetką, więc wygląda, że czucie jest coraz lepsze. Co jakiś czas udaje się trafić do środka :ryk: Dziewczyna trenuje dzielnie a my w nią wierzymy :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lis 24, 2010 22:43 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

No no, Amelka dzielna dziewczyna :D To dalej trzymamy kciuki za Amelkę, Zuzakową i resztę towarzystwa :ok: :ok:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Śro lis 24, 2010 23:21 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

:ok: :ok: :ok: :ok: żeby Amelka regularnie trafiała do kuwetki i za wydobrzenie Zuzakowej.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw lis 25, 2010 9:27 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

ja oczywiście także! oby Zuzakowej przeszło tak nagle, jak się zaczęło!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok:

a ty Amelko trenuj, trenuj!!! trening czyni mistrza (a w zasadzie mistrzynię!!!!!) :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lis 25, 2010 21:45 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Amelka dzielna dziewczynka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Pt lis 26, 2010 5:46 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Witajcie :D bardzo dziękuję za wsparcie dla panienek :1luvu:

Zuzakowa od wczoraj oddycha lepiej, ale to jeszcze nie norma. Strasznie mi jej szkoda, widać, że się męczy :cry: Dzisiaj kolejny zastrzyk.

Amelka, jak to Amelka, jest wszędzie w tym samym czasie :mrgreen: Bardzo popisowo demoluje chałupę, żałuję, że znowu nie wzięłam aparatu. Aktualnie próbuje zerwać zasłonę, idzie jej bardzo dobrze :ryk:

Od wczoraj mamy nowy efekt - podniesienie ogona do poziomu i sikanie, co prawda w dowolnym miejscu mieszkania :mrgreen: ale coś zaczyna w organizmie załapywać :ok: I zawsze wcześniej siedzi w kuwecie. Tak jakby informacje zbyt wolno dochodziły do mózgu, bo mamy już wszystko co trzeba - siadanie na kuwetce, podniesienie ogonka i siusiu. Myślę, że to kwestia czasu i może zastrzyków, żeby przewodnictwo się usprawniło.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lis 26, 2010 12:56 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

kamari pisze:Od wczoraj mamy nowy efekt - podniesienie ogona do poziomu i sikanie, co prawda w dowolnym miejscu mieszkania :mrgreen: ale coś zaczyna w organizmie załapywać :ok: I zawsze wcześniej siedzi w kuwecie. Tak jakby informacje zbyt wolno dochodziły do mózgu, bo mamy już wszystko co trzeba - siadanie na kuwetce, podniesienie ogonka i siusiu. Myślę, że to kwestia czasu i może zastrzyków, żeby przewodnictwo się usprawniło.

cudownie, teraz właściwie codziennie widzisz postępy :D oby tak dalej :ok:
no i kciuki za Zuzakową :ok: :ok: :ok:

bekos

Od: Nie kwi 15, 2007 21:31

Post » Pt lis 26, 2010 14:03 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Właśnie wróciłysmy z Amelką z kontroli. Pan doktor stwierdził, że widzi bardzo dużą poprawę :dance: i szansę na NORMALNE funkcjonowanie uszkodzonych partii :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Stwierdził też parę oczywistości - jak ona mądra i jak piękna :kotek: na co Amelka :roll: ... zamerdała ogonkiem (dwa merdy w lewo) 8O 8O 8O

Kolejna wizyta za tydzień, już planujemy kolejne niespodzianki :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pt lis 26, 2010 14:22 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :surprise: :surprise: :s4:

Bardzo, bardzo się cieszę ... :D :ok:

Buziaki dla Amelki :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt lis 26, 2010 14:39 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Zuchy jesteście. Obydwie. :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt lis 26, 2010 14:47 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

jakie dobre wieści. :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt lis 26, 2010 15:20 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

CUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt lis 26, 2010 17:08 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

Cudownie że pomalutku wszystko zaczyna funkcjonować :1luvu:
Oby teraz były cały czas tylko postępy :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt lis 26, 2010 18:33 Re: Okrutnie okaleczona Amelka w DS - bądź szczęśliwa słodziaku!

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]