Moderator: Estraven
lutra pisze:Jeszcze w ramach autopromocji AFN, nie wiem, czy śledzicie wątki różne. Dla mnie dziewczyny z Katowic są wzorem. Mają prężnie działającą grupę, która się spotyka dyskutuje, działa. Organizują np. akcje w centrum handlowym, promują ideę pomagania kotom, promują swoją fundację, zbierają kasę, integrują się i znajdują kotom domy - wszystko w czasie weekendowych akcji... Ich akcje w niczym nie przypominają tych w naszym M1. Może moglibyśmy zrobić coś takiego np. w Galerii Krakowskiej, na Zakopiance? Co myślicie? Ja mogę dowiedzieć się, jak one otrzymują pozwolenie, mogę podejść do sklepów i spytać, ale muszę wiedzieć, że nie zostanę sama na wypadek akcji.
lutra pisze:Jeszcze w ramach autopromocji AFN, nie wiem, czy śledzicie wątki różne. Dla mnie dziewczyny z Katowic są wzorem. Mają prężnie działającą grupę, która się spotyka dyskutuje, działa. Organizują np. akcje w centrum handlowym, promują ideę pomagania kotom, promują swoją fundację, zbierają kasę, integrują się i znajdują kotom domy - wszystko w czasie weekendowych akcji... Ich akcje w niczym nie przypominają tych w naszym M1. Może moglibyśmy zrobić coś takiego np. w Galerii Krakowskiej, na Zakopiance? Co myślicie? Ja mogę dowiedzieć się, jak one otrzymują pozwolenie, mogę podejść do sklepów i spytać, ale muszę wiedzieć, że nie zostanę sama na wypadek akcji.
Tweety pisze:lutra pisze:Jeszcze w ramach autopromocji AFN, nie wiem, czy śledzicie wątki różne. Dla mnie dziewczyny z Katowic są wzorem. Mają prężnie działającą grupę, która się spotyka dyskutuje, działa. Organizują np. akcje w centrum handlowym, promują ideę pomagania kotom, promują swoją fundację, zbierają kasę, integrują się i znajdują kotom domy - wszystko w czasie weekendowych akcji... Ich akcje w niczym nie przypominają tych w naszym M1. Może moglibyśmy zrobić coś takiego np. w Galerii Krakowskiej, na Zakopiance? Co myślicie? Ja mogę dowiedzieć się, jak one otrzymują pozwolenie, mogę podejść do sklepów i spytać, ale muszę wiedzieć, że nie zostanę sama na wypadek akcji.
na Zakopiance są aukcje schroniskowe
edytal pisze:Przepraszam za spóźnienie, miałam problem z dostępem do netu. Mogę zająć się koordynacją DT dla maluchów
Akima pisze:Tweety podobno masz jakieś tłumaczenia na niemiecki. mogłabys mi przesłac na maila. Będę miała tyle mniej pracy. Mój chłopak jak zobaczy w co się "wkopał" to mnie chyba rzuci po tym weekendzie.
Akima pisze:Kwestia niemieckiego e-baya pozostaje otwarta. Jeśli wszystko dobrze pojdzie to ruszy może w przyszły weekend. Zdjęcia naszych podopiecznychza 2 Euro. W związku z czym trzeba zrobić kilka wzorów - najlepeij metamorfozy. Na jednej połówce chory na drugiej uzdrowiony kot. Dam jednak znać najpóźniej w piatek. Wysyłaniem zajmę sie także ja. Zobaczymy czy wogóle aukcja spotka się z zainteresowaniem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], bpolinski33, puszatek, Wix101 i 113 gości