Podnosze..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Kropeczka13 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:No Tereniu ty sobie to wyobrażasz, a ja widzę to pysio uśmiechnięte w rozkoszy![]()
Ale wiesz cioteczko że odwiedzając możesz to też zobaczyć
a ja tez moge to zobaczyc ?
No pewnie że tak Wiesiu![]()
Ej Dorka to ja proponuje wszystkim zainteresowanym zlot w srodę u Dotoki i Lunki .Ma zjawić sie nowy domek w odwiedzinach.Jak domek nie zgłupieje przy takiej ilości ludzi i 100 pytań do ,to bedzie oznaczać że to superrr domek dla Lunki.
Kto chetny !????Na testowanie nowego domku???
Nr 1 ja bedęęe
Kochani lista otwarta wpisywać się!
Biedna... Ale nikt nie lubi chodzić do lekarzaDorota Wojciechowska pisze:A z nowych wieści to w końcu dzisiaj dotarlam na kontrolne do weta![]()
Pannica ogólnie zdrowa.
Pani wet byla zdziwionaże Lunka tak ladnie wygląda, zarosla (a nie widziala jej ok trzech tygodni.)
![]()
Jedyny problem to jednak ząbki. Dziąselka są zaognione i ząbki po lewej stronie paszczy nie halo.
Więc najprawdopodobniej trzeba będzie razem ze sterylką zrobić z tym też porządek bo tak to ciągle będą infekcje albo co gorszego![]()
Ale powiem wam że Lunka tak się stresuje u weta,
że aż serce ściska.
W kontenerku miauczy (a ona raczej z tych cichych koć jest) drapie po kontenerku, a dzisaj ponieważ trochę czekalyśmy to zaczela się kulać w środku i miauuu i w oczka patrzy![]()
A jak ją wyjęlam na stól to myślalam że się zsiśkala bo zostawiala mokre ślady lapkami i brzuszkiem.
A to ponoć tylko ze strachu tak się pocila.
Bieeedna kicia.
Ale po powrocie do domku pomiaukolila poocierala się i wtrząchnela michę mokrego![]()
więc chyba ok.
Pozdrawiamy![]()
tillibulek pisze:Jak mniej ludzi to lepiej, bo Lunka nie bedzie spłoszona i lepiej sie zaprezentujeTrzymam kciuki, zeby Domek sie okazal na poziomie
Dorota Wojciechowska pisze:tillibulek pisze:Jak mniej ludzi to lepiej, bo Lunka nie bedzie spłoszona i lepiej sie zaprezentujeTrzymam kciuki, zeby Domek sie okazal na poziomie
He he to domek musi się zaprezentować
tillibulek pisze:Dorota Wojciechowska pisze:tillibulek pisze:Jak mniej ludzi to lepiej, bo Lunka nie bedzie spłoszona i lepiej sie zaprezentujeTrzymam kciuki, zeby Domek sie okazal na poziomie
He he to domek musi się zaprezentować
Z Wami, Dziewczyny, to gorzej niz na rozmowie kwalifikacyjnej
Dorota Wojciechowska pisze:Bo my kochamy te kociaki (czasami bardziej niż siebie)
tillibulek pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Bo my kochamy te kociaki (czasami bardziej niż siebie)
Bo ich nie da sie nie kochac (nawet tych płochliwych dziczków):)
A to dzisiaj Wielki Dzien - KCIUKI.... i czekamy na info
terenia1 pisze:tillibulek pisze:Dorota Wojciechowska pisze:Bo my kochamy te kociaki (czasami bardziej niż siebie)
Bo ich nie da sie nie kochac (nawet tych płochliwych dziczków):)
A to dzisiaj Wielki Dzien - KCIUKI.... i czekamy na info
No faktycznie dziś był wielki dzień - domek starajacy się o Lunkę kusił ją smaczną wołaowinkąjeśli chodzi o mnie jestem jak najbardziej na TAK nawet STRASZNIE WIELKIE TAK
okazało się, że świat jest mały Piotrka który jest zainteresowany adopcją Lunki zna Dorotka i Basia
jutro pewnie relację zda Dorotka
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio i 79 gości