Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
LimLim pisze:Tiajak nie futerko to wiek kota, co będzie następne?
Wydawało mi się, że najważniejszy jest wynik testu
tudor pisze:Pani Izo P.Damianie .Widzialam wynik testu na pp wszystko się zgadza i zwracam honor ale zastanowił mnie fakt ze w opisie jest podany wiek kota 2 lata i 11 miesiecy czyli kot 3 letni Natomiast Pani A jednym ze swoich postów napisisala ze pobrala Pani próbki od kotka tegorocznego czyli rozumiem ze w grudniu mial jakies 6 -7 miesiecy . Byc moze wet pomylil sie w ocenie wieku
tudor pisze:Szanowna P.Izo i również sznowny P.Damianie .O ile wiem co piszę to nie sugerowalam żadnych zarzutów odnośnie brania i dawania łapówek . Nie wiem dlaczego dorabia Pani takie ideologie do tematu (domyślam się. podejrzewam wiem nie wiem przypuszczam (itd i tp) stwierdzenie ze wet pisze co popadnie powaliło mnie dokladnie chyba przestane jeździć ze zwierzętami bo może i diagnozy w przypadku chorujących zwierząt wystawiają na zasadzie co któremu do głowy przyjdzie w poście który niestety nie ukazał się napisałam że umieszczanie zdjęć to dla mnie czarna magia wydobylam od pewnej osoby zdjęcia. Które widziałam w Tel jak to zrobić ?
LimLim pisze:He, he weci tak czasem mają. Kiedyś kończyły się mojej kotce! Klarze leki, które bierze na stałe więc zadzwoniłam, że TZ wpadnie po pracy po receptę. W aptece TZ zdębiał jak wykupował leki kiedy farmaceutka odczytując receptę przeczytała, że to dla pieska!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szymkowa i 39 gości