Gaspi spał dzisiaj w łóżku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Korciaczki pisze:Oj brakuje nam Panny Migotki, brakuje. Ale jest w dobrych, bardzo dobrych i troskliwych rękach, więc jesteśmy o nią spokojne.
Dziś już nie obudziło nas mrauczenie i nawoływanie kociej puszki z jedoznkiem w wykonianiu koteczki, nikt nie ugniatał kołdry i latał jak młody źrebaczek, tupiąc przy tym prześmiesznie, za zieloną opaską... Migusia napewno nowemu domku przyniesie wiele radości, chwile z nią spedzone napewno będą wesołymi, bo napawdę przezabawna koteczka.
Ona była/jest/będzie![]()
naszą kochaną kicia...
Pewnie Migusiowy Domek sam coś napisze, co tam u panny Migotki słychać...
Dziękujemy za wspaniały dom dla niej !
Gaspar to kot o eleganckiej, sportowej sylwetce, w czarnym fraku i białym krawacie. Jego ciemną maskę zdobią wyraziste oliwkowe oczy oraz długie arystokratyczne wąsy, iście szlacheckie. Równie królewsko się prezentują jego białe łapki, nieustannie ugniatające, oraz brzuszek - również biały, który stale upomina się o mizianie. Gaspar jest kotem ufnym, towarzyskim, milusińskim, bardzo grzecznym i spokojnym. Chętnie ogląda telewizję - śledzi wówczas z zaciekawieniem ruszający się ekran, raz po raz delikatnie trącając wyświetlacz. Nie zostanie także obojętny wszelkim "fruwającym" po ziemi zabawkom. Widząc toczącą się piłeczkę, czy uciekającą myszkę swoją dumę i powagę chowa do kieszeni i momentalnie rusza w pogoń za przedmiotem. Nie zmienia to jednak faktu, że to naprawdę grzeczny kot! - z pewnością nie zalicza się do tych mruczków skaczących po firankach, czy buszujących w nocy. Gaspar kocha ludzi całą sobą, ale pobyć samemu w domu nie jest źle! Zdecydowanie jednak woli towarzystwo człowieka, tak – to istny przytulak numer jeden, który ponadto lubi być noszony rękach. Śpi oczywiście w łóżku, najczęściej zwinięty w kłębuszek koło brzucha. Coraz częściej sam przychodzi po mizianki na kolana, upomina się grzecznie, gdy głasków jest za mało. Często udaje się na wycieczkę po domu za domownikami, z zaciekawnieniem obserwując ich codziennie zajęcia, nie rzadko również się do nich przyłączając. Wielokrotnie towarzyszył już nawet przy odkurzaniu. O tak, Gaspar nie boi się niczego - nawet odkurzacza! Ta naprawdę fajny kot! – który zasługuje na najlepszy dom pod słońcem. Taki swój własny, jeden jedyny na świecie. Marzy mu się domek z innym kotem, bo to bardzo towarzyski mruczek. W domu tymczasowym żyje w zgodzie z gryzoniami i rybką (bardzo lubi przesiadywać koło akwarium, wsłuchując się w szum filtru), a do obecności dużego psa powoli się przekonuje. Jednym słowem: kot idealny i
‘uniwersalny’
Gaspar jest młodym, bo około 4letnim wykastrowanym kocurkiem, jeszcze nie zaszczepionym (będzie na dniach). Czeka go jeszcze tylko zabieg czyszczenia ząbków. Gaspar wierzy jednak, że jeśli naprawdę go pokochasz, poczekasz na niego. To wyjątkowy kot, który mimo, że w swoim życiu przeżył piekło, chce kochać i być kochanym. To naprawdę wyjątkowy kot, który czeka już tylko na Ciebie!
Mrr…Daj mi dom!
Filmik z Gasparem: gaspar.xt.pl
Cała historia Gaspara i opis jego życia codziennego: migusia.xt.pl
Kontakt w sprawie adopcji:
tel.: 606 789 274
email: basiatwince@wp.pl
kociczka39 pisze:Już pewnie pisze po raz enty,że dla mnie jesteście najpiękniejszym DT
Zresztą widzę ,że nie tylko dla mnie....
izydorka pisze:no to windujemy Gasparka do góry, w końcu ile facet może czekać...
Dama Ya pisze:izydorka pisze:no to windujemy Gasparka do góry, w końcu ile facet może czekać...
Jestem pewna, że się doczeka!! Głaski dla Gasparka!!
ja mysle, ze to juz dlugo nie potrwaDama Ya pisze:Jestem pewna, że się doczeka!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Magda_lena i 388 gości