Dałam prośbę o transport na forum o świnkach i o szczurach jeszcze kilka PW wysłałam.
Do Sosnowca,Dąbrowy,i okolic mogge dohjechac-zalezy tez o ktorej godzinie bo niewiem czy szwagier nie bedzie w pracy -ale to juz jak sie znajdzie to bede myslc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_espresso pisze:Na 1 stronie watku pod numerem 29 jest fotka bardzo smutnego i zrezygnowanego collie.
Czy on nadal jest w Boguszycach? Czy ktos o nim cos wie? Wiek, plec, stan zdrowia? charakter?
iwcia pisze:_espresso pisze:Na 1 stronie watku pod numerem 29 jest fotka bardzo smutnego i zrezygnowanego collie.
Czy on nadal jest w Boguszycach? Czy ktos o nim cos wie? Wiek, plec, stan zdrowia? charakter?
To sunia, ma 12 lat, nie ma jednego oka i jest raczej charakterna, najlepiej aby znalazła dom u osoby, która ma doświadczenie z psami.
Bardzo chciałabym ją wziąc do siebie na tymczas, ale niestety najpierw musze znaleźć Egonowi Boguszkowi dom.
_espresso pisze:iwcia pisze:_espresso pisze:Na 1 stronie watku pod numerem 29 jest fotka bardzo smutnego i zrezygnowanego collie.
To sunia, ma 12 lat, nie ma jednego oka i jest raczej charakterna, najlepiej aby znalazła dom u osoby, która ma doświadczenie z psami.
Bardzo chciałabym ją wziąc do siebie na tymczas, ale niestety najpierw musze znaleźć Egonowi Boguszkowi dom.
Szkoda, bo mam znajomych, ktorzy maja sentyment duzy do collie (mieli kiedys), ale "charakternego" psa na pewno nie wezma, bo w domu jest male dziecko...
Anna_33 pisze:Mamy dt dla dwoch maluchow!!!
Napisala do mnie MartynaP z dogomanii. Wezmie te dwa, ktore zostaly.
Teraz lata i szuka transportu, bo to na Slasku....
Kamien z serca.
Napisze do przyjaciel_koni, moze ma pomysl na odlowienie mamy. Ona moze miec laktacje, trzeba dac leki, ciachnac/
No i zostaje kwestia starszego rodzenstwa, ktore tam jest.
iwcia pisze:Egon jest bardzo przyjazny dla dzieci, przetestowany na dzieciach i jest prawie collie![]()
Ma nr 65 w poście zabrane z boguszyc, szuka domu stałego
_espresso pisze:iwcia pisze:Egon jest bardzo przyjazny dla dzieci, przetestowany na dzieciach i jest prawie collie![]()
Ma nr 65 w poście zabrane z boguszyc, szuka domu stałego
Iwciu, masz moze jeszcze jakies zdjecia? sprobowalabym tym znajomym podeslac, a nuz... I jak jest w tej chwili z jego zdrowiem?
iwcia pisze:Jest po pełnym przeglądzie, pełen ful serwis![]()
Ma nie więcej niż dwa lata, jest wykastrowany i poszczepiony.
Pozdj mi ades e-mail to podeśle Ci jego zdjęcia, niestety jest na nich brudny jak nieboskie stworzenie, ale pomagał mi przy kopaniu w ogrodzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 90 gości