Koty u B.Wahl.cz.III.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 10, 2009 13:57

jestem :lol:
Dałam prośbę o transport na forum o świnkach i o szczurach jeszcze kilka PW wysłałam.
Do Sosnowca,Dąbrowy,i okolic mogge dohjechac-zalezy tez o ktorej godzinie bo niewiem czy szwagier nie bedzie w pracy -ale to juz jak sie znajdzie to bede myslc :)

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie maja 10, 2009 14:03

Witaj w watku Martyno )
Dobrze, my tez bedziemy szukac.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Nie maja 10, 2009 14:48

_espresso pisze:Na 1 stronie watku pod numerem 29 jest fotka bardzo smutnego i zrezygnowanego collie.
Czy on nadal jest w Boguszycach? Czy ktos o nim cos wie? Wiek, plec, stan zdrowia? charakter?

To sunia, ma 12 lat, nie ma jednego oka i jest raczej charakterna, najlepiej aby znalazła dom u osoby, która ma doświadczenie z psami.
Bardzo chciałabym ją wziąc do siebie na tymczas, ale niestety najpierw musze znaleźć Egonowi Boguszkowi dom.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Nie maja 10, 2009 15:03

iwcia pisze:
_espresso pisze:Na 1 stronie watku pod numerem 29 jest fotka bardzo smutnego i zrezygnowanego collie.
Czy on nadal jest w Boguszycach? Czy ktos o nim cos wie? Wiek, plec, stan zdrowia? charakter?

To sunia, ma 12 lat, nie ma jednego oka i jest raczej charakterna, najlepiej aby znalazła dom u osoby, która ma doświadczenie z psami.
Bardzo chciałabym ją wziąc do siebie na tymczas, ale niestety najpierw musze znaleźć Egonowi Boguszkowi dom.

Szkoda, bo mam znajomych, ktorzy maja sentyment duzy do collie (mieli kiedys), ale "charakternego" psa na pewno nie wezma, bo w domu jest male dziecko...
Nasze tygrysy - Ginger i Fred: viewtopic.php?t=84021

Obrazek

_espresso

Od: Czw lis 06, 2008 12:57

Post » Nie maja 10, 2009 15:07

_espresso pisze:
iwcia pisze:

Szkoda, bo mam znajomych, ktorzy maja sentyment duzy do collie (mieli kiedys), ale "charakternego" psa na pewno nie wezma, bo w domu jest male dziecko...

Egon jest bardzo przyjazny dla dzieci, przetestowany na dzieciach i jest prawie collie 8)
Ma nr 65 w poście zabrane z boguszyc, szuka domu stałego :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Nie maja 10, 2009 15:09

Anna_33 pisze:Mamy dt dla dwoch maluchow!!!
Napisala do mnie MartynaP z dogomanii. Wezmie te dwa, ktore zostaly.
Teraz lata i szuka transportu, bo to na Slasku....
Kamien z serca.
Napisze do przyjaciel_koni, moze ma pomysl na odlowienie mamy. Ona moze miec laktacje, trzeba dac leki, ciachnac/
No i zostaje kwestia starszego rodzenstwa, ktore tam jest.

Jesli do srody nic sensownego sie nie znajdzie to TZ zgodizla sie je wziac. Jest w Rawie na konferencji. Mam nadzieje, ze to ta Rawa.
Tylko trzeba by to zorganizowac, bo on ma tylko garnitury.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie maja 10, 2009 15:19

iwcia pisze:Egon jest bardzo przyjazny dla dzieci, przetestowany na dzieciach i jest prawie collie 8)

Iwciu, masz moze jeszcze jakies zdjecia? sprobowalabym tym znajomym podeslac, a nuz... I jak jest w tej chwili z jego zdrowiem?

Obrazek

_espresso

Post » Nie maja 10, 2009 15:24

_espresso pisze:
iwcia pisze:Egon jest bardzo przyjazny dla dzieci, przetestowany na dzieciach i jest prawie collie 8)

Iwciu, masz moze jeszcze jakies zdjecia? sprobowalabym tym znajomym podeslac, a nuz... I jak jest w tej chwili z jego zdrowiem?

Jest po pełnym przeglądzie, pełen ful serwis :mrgreen:
Ma nie więcej niż dwa lata, jest wykastrowany i poszczepiony.
Pozdj mi ades e-mail to podeśle Ci jego zdjęcia, niestety jest na nich brudny jak nieboskie stworzenie, ale pomagał mi przy kopaniu w ogrodzie :lol:

iwcia

Post » Nie maja 10, 2009 15:27

iwcia pisze:Jest po pełnym przeglądzie, pełen ful serwis :mrgreen:
Ma nie więcej niż dwa lata, jest wykastrowany i poszczepiony.
Pozdj mi ades e-mail to podeśle Ci jego zdjęcia, niestety jest na nich brudny jak nieboskie stworzenie, ale pomagał mi przy kopaniu w ogrodzie :lol:

Wysylam Ci adres na PW, moze byc brudny, wazne, ze pracowity chlopak :)

Obrazek

_espresso

Post » Nie maja 10, 2009 17:52

Lidko, jasne, ze w garnituru nie bedzie ich zawijal)
Cos wymyslimy.
Na poczatek poprosilabym tel na pw. Poukladamy wszystko i wtedy zadzwonie/

Jutro przekrece do p. Jozefa i moze sie dowiemy ile tam jest tych starszych, moze mama zaufa Jozefowi i podejdzie? nadzieja zawsze jest ;-)

Widze szanse na domek dla Egona :-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Nie maja 10, 2009 18:11

Ania, ale fajny ten Twój nowy kluseczek :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie maja 10, 2009 20:40

Last, to jest super ekstra fajny kotek. Już się dziś pomizialiśmy. Apetyt ma super, katarek ustępuje. Jutro testy i badania wszelkie oraz sanacja ząbków. Ma około 5 lat i sam jeszcze nie może uwierzyć, że może być kotu tak dobrze, czysto i normalnie. Lecą fotki:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Chciałbym też zaapelować o domki dla Kaliego i Uszki. Kotki zostają u mnie do czasu znalezienia domów stałych. To są super koty.
Uszka to siła spokoju. Dużo śpi, lubi głaskanie po główce i pupci. Jest zdrowa, odrobaczona, zaszczpeiona, wysterylizowana. Lubi psy. Ma około 10 lat.
Obrazek Obrazek Obrazek

Kali to taki typek: "Chciałbym, ale się boję". Ucieka przede mną na szafkę, stoi na niej ugniata łapeczkami i miauczy, żebym do niego podeszła. Jak go dorwę na posłaniu, to mogę go wygłaskać przez chwilę, po czym zeskakuje na podłogę, mizia mi sie o nogi, daje się wytarmosić aż miło. Kali uwielbia psy - przy nich bardzo się ośmiela. Jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. W tej chwili ma grzybicę skórną już podleczoną. Ma około 8 - 10 lat.
Obrazek Obrazek

Jak uda mi się nzaleźć chwilę to założę im watek. Proszę, pamiętajcie o nich - lecznica to nie jest dla nich dobre miejsce.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Nie maja 10, 2009 21:01

piękny ten Lastek not Listek, wcale się nie dziwię
że nie chcieli go oddać :twisted: :twisted: :twisted:

A czarne kotuchy Kali i Uszka
widziałam na żywca, wyglądają jak kocie podlotki
szczupłe, zwinne, śliczne długie pyszczki
aż trudno uwierzyć, że mogą mieć więcej niż rok, półtora :roll:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie maja 10, 2009 21:08

Last po tuningu :love: On jeszcze długo nie uwierzy, że świat nie kończy się wraz z brzegiem szafy a na dole może być np. mięciutki dywan a nie stado szczekających psów. CC możesz sobie dopisać do zakresu usług "Tuning extremalny" ;) Agn to naprawdę wielki fajny chłopak. I Ty jesteś wielka :king:
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Nie maja 10, 2009 21:14

Last - :love: :love: :love:

Tofu chyba przezwyciężył kryzys. Bogusz ma calici, Forty też. Fifty kolejny antybiotyk. Liściu też. Z tym ze Liściu się leczy, a Fifty nie za bardzo.
Nanina znalazła sobie nowa miejscówkę na wielkiej puszce z jedzeniem.

[Trochę mnie poniosło na wątku dyskusyjnym... :oops: ]
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

[poprzednia][następna]