ja dzisiaj szczepiłam Kocurra-ech z tym kopniakiem czy innym poturbowaniem miałam niestety rację maluch ma na plecach otorbionego krwiaczka, i to sporego-czekamy czy sam się wchłonie czy trzeba go będzie nakłuć.
Ja nie wiem jak ludzie tak mogą-nie wysterylizują kotki, cieszą się kociakami a jak się małe znudzą to won z domu, i jeszcze kopniak na odchodne
Niestety tak jest sama ego nie rozumiem.... Traktuja zwierzę jak pluszaka którego można wywalić, całkowity brak odpowiedzialności a to że jeszcze jest pobity to wogóle nie skomentuję bo mi się niecenzuralne słowa cisną na usta o takich ludziach Trzymam kciuki za malucha
oj Anna nie krzycz <blaga> ja wystawię te bazarki jak tylko przestana mnie ścigać ludzie poganiający mój watpliwy intelekt do szybszej pracy. Dzisiaj wysyłam oststni materiał do wydawnictwa - i już się sprężam
Witam Serdecznie Wszystkich!!!! Dziś Kochani taka RADOŚĆ mnie spotkala że trudno wprost opisać.Bylam w mieście na pierwszym karmieniu.Wracam i do domu dostać się nie mogę bo pod dżwiami cala masa reklamowek z kocim jedzonkiem .No szok kurcze!!!!!Chrupki.Puszki. Makaron. A nawet chyba dwa kocyki. Chyba bo dopiero co weszlam i dopiero teraz będe wyciagac te wszystkie cudenka i smakolyki.NO i pewnie sie domyslacie KTO u mnie byl pod moja nieobecnosc??????Nie, nie, to nie świety mikołaj!!!!To nasza Agiss Kochana i Kya. Zrobily mi taka niespodzianke, że oczy przecieralam z wrażenia. Dziewczyny No brak mi słów!!!!! No KOCHANE JESTEŚCIE STRASZNIE!!!!!!! I Dzieciaczki jakie KOCHANE że tyyyyyle jedzonka uzbieraly dla Naszych Kociaczkow. KOCHANE DZIECI!!!!!! Wielkie Dzięki Kya za tak Wspaniała Akcje!!!!To chyba pierwsza taka poważna Akcja na tym Naszym Nowym Wątku. Bardzo Bardzo Bardzo Dziekujemy!!!!!!!!!!!Prosze ukochac Wszystkie Dzieci i przekazac że Kociaczki Pięknie im Dziekuja za ich wrażliwe Serduszka!!!!!! Nie wiem czy dam rade dzis zrobic zdjecia bo jest tego naprawde duuuużo!!!!!!!!WIELKIE WIELKIE WIELKIE DZIEKI.Zdjęcia beda napewno!!!!!!