Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 03, 2009 20:03 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Ewo podeślij mi na maila, wrzucę :)
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Pon paź 05, 2009 14:25 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Co tam u Rysi i czarnego maleństwa, nic nie piszesz ostatnio i mało kto zagląda na tę stronę ale ja myślę o Cudnej często
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon paź 05, 2009 14:34 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Rysia szaleje, moja cudna - ma teraz kolejną miesięczną przerwę w nivalinie. Ma apetyt i czuje się dobrze, udaje jej się oddawać więcej moczu za jednym razem niż wcześniej :) a Małe Czarne Niedobre uparcie nie chce załatwiać się do kuwety, ani do pustej, ani takiej z ziemią z dworu. Poza tym, całą dzieciarnia zbiera się w dużym pokoju codziennie około 23 i zaczynają się harce :twisted: trio z aleksandrowa nadal walczy z kocim katarem, mieliśmy dziś je szczepić, ale węzły mają nadal powiększone.

Przepraszam, że mało piszemy, sprawy zawodowe - staram się o fajną pracę, jeśli się nie uda otworzymy bar z chińszczyzną :twisted:
Obrazek

Karoluch

Post » Pon paź 05, 2009 18:17 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

To wieści o Rysi cudne, czarne już tak mają to takie diabełki, więc sporo z nimi kłopotów wiem bo mam, buraski są najmądrzejsze to się jednak potwierdza. A ode mnie dotarło? Co do zawodowych planów trzymam mocno :ok: . Buziaczki dla wszystkich małych i Dużych. Proszę czasem coś napisać bo zaglądam tu często.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon paź 05, 2009 18:22 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Przegorące uściski przesyłam dla Rysi, czarnej Niedobrusi i reszty ferajny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kciuki za stabilizację zawodową zaciskam również!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon paź 05, 2009 19:21 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Cześć Wszystkim!

To znów ja, Rysia. Kochana Pani Ewo, pieniążki dotarły i Duzi kupili mi dużo mokrego jedzonka w moim ukochanym smaku wołowiny! mniam mniam mniam :catmilk: Bardzo dziękuję! Ostatnio czuję się lepiej, nie mam ciągle tak mokro na posłanku ani na drapaku i kuweta jakaś brudniejsza jest. Brzuszek mniej mnie boli. Duzi powiedzieli, że za tydzień będą analizowali mi mocz, bo podobno wygląda super 8O nie wiem co to znaczy, brzmi trochę strasznie. Lilka powiedziała, że nie jest źle, że woli, żeby analizowali jej mocz niż co 6 miesięcy robili badania krwi. Tak czy inaczej trochę się boję. Idę sprawdzić, czy w kuchni nie ma czegoś dobrego do schrupania. Przesyłam mruczanki dla wszystkich cioć :kotek:
Obrazek

Karoluch

Post » Pon paź 05, 2009 21:01 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Brawo, kochana dzieczynka! Je, robi ładne sioo i koopki. Cieszę się, że Ci Duzi kupili dobre jedzonko a nie sobie snickersów i coca coli (żartowałam oczywiście) ale jak słyszę dobre wieści o Rysi to mam od razu dobry humor. Ciocia będzie o Tobie zawsze pamiętała, bo jesteś moją kochaną koteczką,po tym co przeszłaś i jak dzielne to zniosłaś trudno o Tobie zapomnieć. Wszystkiego najlepszego dla Ciebie Rysiu i Twoich Dużych. Moc głasków i całusków, kochająca Cię ciocia.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto paź 06, 2009 7:18 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Rysiu, cioteczki pękają ze szczęścia ponieważ u Ciebie taaaka poprawa :dance: :dance2:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto paź 06, 2009 17:53 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Dziś przyjechał do nas nowy zbir (na razie syczy, pluje i próbuje bić, choć dziad wychowywany na butli przez ludzi). Jest w wieku Małego Czarnego Niedobrego, jak się uspokoi i dojdzie do siebie, na pewno się polubią.
Obrazek
a jeszcze 2 tygodnie temu wyglądał tak :)
Obrazek
Obrazek

Karoluch

Post » Wto paź 06, 2009 17:56 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

jaki rezolutny młodzian :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto paź 06, 2009 18:04 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

młodzian jest czaderski, chyba zostanie Bilbem, szkoda tylko, że bez wąsów :evil: :x :evil:
Obrazek

Karoluch

Post » Wto paź 06, 2009 18:15 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

albo Balboa
rocky balboa :1luvu: :1luvu:
chyba będzie z niego kawał kota
słodki jest :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto paź 06, 2009 18:22 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

cudny jest i na zbira nie wygląda, raczej na słodkiego cukiereczka i Toffi mozna go nazwać. A dlaczego znalazł się u Was czyżby komuś znudziło się karmienie butlą?
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Wto paź 06, 2009 18:30 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

te wielkie oczy i różowy nos to tylko przykrywka. Tak naprawdę to nieziemski urwis. Przyjechał do nas, bo nie mógł dłużej zostać w miejscu, w którym był. Został tam tylko jeden kociak, dla reszty minął ustalony termin przechowania.. Wydaje mi się, że urośnie spory, jest duży jak na kociaka w jego wieku. Na razie jest mocno przestraszony, tym bardziej, że został pozbawiony sensorów i trudno mu się odnaleźć w nowym otoczeniu.
Obrazek

Karoluch

Post » Śro paź 07, 2009 7:24 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Młodzian jest zachwycający i naprawdę wygląda na grzeczniusia :wink: Caluski dla zbója :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]