Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 12, 2012 17:33 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:
wiiwii pisze:Mam pytanie: Dziadek Kret i synek Fredek kiedy idą na stare śmieci?

Widzę że nie na czasie jestes Ewa :ryk:

Dziadek wczoraj wrócił na wlność, a Fredek musi iść do kogoś pilnie na DT :!:

Dlaczego Fredek musi iść pilnie do DT? No i 2 pytanie: czy Fredek to ten w 2 boksie?
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Nie sie 12, 2012 17:55 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

evik75 pisze:Dlaczego Fredek musi iść pilnie do DT? No i 2 pytanie: czy Fredek to ten w 2 boksie?

Bo to jedyne co może go ocalić przed puszczeniem na wolność. Może w domu tymczasowym gdzie ktoś intensywnie by nad Nim pracował.........może wtedy uda się mu znaleźć kochający dom :oops:

A Fredzio to ten dzikus co lata luzem po wolierze.
W boksie siedzi Danielek jego brat :P
MIKUŚ

Post » Nie sie 12, 2012 17:56 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

FANFARY MOI DRODZY PRSIMY :ryk:

Czesław pojechał do domu :dance:
MIKUŚ

Post » Nie sie 12, 2012 18:00 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

bubor pisze:Witajcie wieczorową porą . 8)
Jak wiesć gminna niesie lokal Kociej Przystani przeszedł dziś znaczącą modyfikację części wejściowej co powinno wpłynąć na większe bezpieczeństwo jej mieszkańców o bardziej pozytywnej estetyce tego miejsca nie wspominając , gdyby nie kapryśna pogoda być może udało by się zrobić coś więcej ........... :roll:

Wejście do lokalu przed remontem ..................

Obrazek

Obrazek

.......oraz po .............

Obrazek

Obrazek

Drzwi wejściowe zostały znacznie zmodyfikowane .............

Obrazek

Jak to jest zazwyczaj w trakcie prac remontowych przy ich okazji powstał niezły bajzel ..........

Obrazek

W tym samym czasie Przystaniowa załoga działała wewnątrz pomieszczenia ............

Obrazek

Obrazek

Dobra robota ekipo KP.Jestem pod wrażeniem :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie sie 12, 2012 18:01 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:FANFARY MOI DRODZY PRSIMY :ryk:

Czesław pojechał do domu :dance:

Super :ok: A tak nawiązując do Danielka kiedy szczepienie i wyjdzie na wolierę?

mar_tika

Post » Nie sie 12, 2012 18:02 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Mój mały Czesio !!! Mamusia będzie tęsknić :cry: :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Nie sie 12, 2012 18:04 przez ilka;), łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Nie sie 12, 2012 18:04 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Czesio na hauzie? Łooo! Zaraz puszczę na FB fanfary ;) A z tymi kupencjami już ma spoko?
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Nie sie 12, 2012 18:49 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:
evik75 pisze:Dlaczego Fredek musi iść pilnie do DT? No i 2 pytanie: czy Fredek to ten w 2 boksie?

Bo to jedyne co może go ocalić przed puszczeniem na wolność. Może w domu tymczasowym gdzie ktoś intensywnie by nad Nim pracował.........może wtedy uda się mu znaleźć kochający dom :oops:

A Fredzio to ten dzikus co lata luzem po wolierze.
W boksie siedzi Danielek jego brat :P

Toż on jest uroczy. Dzisiaj z córką obserwowałysmy, jak bawi się z wykorzystaniem wszelkich zabawek w wolierze. Pomysłowy chłopak. Nie wyglądał na takiego dzikuska, ale fakt,że chyba do nas nie podchodził.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pon sie 13, 2012 7:54 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Na miłe dzień dobry .Wieści z domu Ilka
"Chciałam Państwa poinformować że Alex jest przewspaniałym, przytulańskim kotkiem jego obecność sprawia nam tyle radości i ciepła że nie jestem w stanie tego opisać , uważam że dokonałysmy z córką świetnego wyboru, myślę też że Alex ze swojego nowego domku również jest zadowolony i już z nami pozostanie. Nie dzieje się z nim nic niepokojącego wręcz przeciwnie biega po całym mieszkaniu , bawi się i często wygląda w oknie , uwielbia jeść i przytulać się , załatwia się do kuwety , nie stwarza żadnych problemów , jest kochany i słodki. Życzę miłego dnia"
:D

mar_tika

Post » Pon sie 13, 2012 8:55 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Oby więcej takich wiadomości :lol:

Mały Czesio też już śpi w łóżku i ma setki pluszaków, zabawek i w ogóle jest ok.
Ma apetyt i świruje po całej chałupie 8)
MIKUŚ

Post » Pon sie 13, 2012 11:01 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Shila, Żużu, Czesiek, Misia, Ilek, Princeska zaraz pójdzie (czy już poszła? przestaję ogarniać rzeczy z domów tymczasowych) i trzymamy kciuki za Paris (nie wierzę, że jak ktoś przyjdzie oglądać Paris to się nie zakocha) - czyżby coś się ruszyło z adopcjami?

Kurczę, strona FB + system "1 kot na 1 wolontariusza" to cudowne rozwiązanie! :ok: :ok: :ok: :ok:
Mikuś miałaś super pomysł!

Czy mogę prosić o uważność na Miśka, Yoko i Walercię? Patrzcie, jeśli zauważycie jakąś ciekawostkę, wydaje mi się, że to najpilniejsze adopcje, a musi być coś, co przyciągnie ludzi właśnie do tego kotka, po wakacjach jest ich tak dużo... Wydaje mi się, że Walerki skłonność do śmieci jednak nie jest na plus ;)

Pora powiedzieć coś na temat kasy:
Możemy zrobić imprezę - dużą imprezę w miejscu, gdzie przychodzi sporo ludzi. Prezentacja kotów - nie na żywo ofkors - na makietach. Myślę że malowanie kocich buziek farbkami dzieciom będzie super. I kocie konkursy. Fajnie by było załatwić weterynarza z kocimi poradami.
Mój kumpel może to ogarnąć, pozyskać sponsorów za free - jeśli akcja będzie w hipermarkecie. Iwo może nam załatwić subkonto od jednej z organizacji działających na rzecz zwierząt.
I teraz - potrzebna jest narada z Wami - bo nic nie zamierzam robić samowolnie, to rzucony pomysł - jak Wam się podoba takie coś i jak to zrobić technicznie. Od razu kiedy się możemy spotkać w celu przedyskutowania tego.

Jeszcze jedna rzecz: na alegratka.pl są ogłoszenia, które regularnie odświeżam - nie trzeba tam zamieszczać ogłoszeń takich kotów jak:
Amando, Cezar, Mysior, Bercik, Aszka, Grządzia, Maja, Walerka, Klara.
Maja - dawno już o niej nie słyszałam, nie pamiętam, czy aby ona nie została adoptowana w DT?
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Pon sie 13, 2012 19:47 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

A tymczasem na dyżurze porannym...

Rex pobił się z Glutem i Klarusią :twisted: :!: :!: :!: Wylądował za to w boksie i ma tam siedzieć, cham jeden :!: Poza tym trzeba go odizolować, żeby zadrapania mu się zagoiły...

Jak jeden zaczął, to już poleciało. Bercik pobił się z Lechem. Potem jeszcze ktoś się z kimś pobijał, ale już nie pamiętam kto z tego wszystkiego :roll:

Danielek został wpuszczony za wolierę. Fredek, zamiast z radością powitać brata, ofuczał go. :roll:

Klarcia była na spacerku.

IMMUNODOL ODWOŁANY!!!

(Bogu dzięki...)

Bert pozwala sobie na coraz więcej. Jest najdłużej na kociarni, największy, najtłustszy, to mu się wydaje, że może rządzić i pomiatać wszystkimi... :evil: Nieładnie, Bertol!!!

A i jeszcze tak cichutko, namawiam moją przyjaciółkę na Paris. Paris się jej bardzo podoba, mam nadzieję, że mój niecny plan się uda. Nasza Paris byłaby Warszawianką!
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Pon sie 13, 2012 20:24 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

ilka;) pisze:A tymczasem na dyżurze porannym...

Rex pobił się z Glutem i Klarusią :twisted: :!: :!: :!: Wylądował za to w boksie i ma tam siedzieć, cham jeden :!: Poza tym trzeba go odizolować, żeby zadrapania mu się zagoiły...

Jak jeden zaczął, to już poleciało. Bercik pobił się z Lechem. Potem jeszcze ktoś się z kimś pobijał, ale już nie pamiętam kto z tego wszystkiego :roll:

Danielek został wpuszczony za wolierę. Fredek, zamiast z radością powitać brata, ofuczał go. :roll:

Klarcia była na spacerku.

IMMUNODOL ODWOŁANY!!!

(Bogu dzięki...)

Bert pozwala sobie na coraz więcej. Jest najdłużej na kociarni, największy, najtłustszy, to mu się wydaje, że może rządzić i pomiatać wszystkimi... :evil: Nieładnie, Bertol!!!

A i jeszcze tak cichutko, namawiam moją przyjaciółkę na Paris. Paris się jej bardzo podoba, mam nadzieję, że mój niecny plan się uda. Nasza Paris byłaby Warszawianką!

Fajnie piszesz Ilka :ryk: Spacerek klary najbardziej mi się podobał.
Klara stała pod drzwiami i wyje .Otwarto jej drzwi i ot tak sobie wypuszczono.Ja mam panikę w oczach że Klara uciekła ,a na to dziewczyny ze stoickim spokojem że ona sobie "polata 'i wróci 8O
I cholera pobiegała,po miauczała i wróciła 8O

A co do Paris to jedzie do nowego domku już na dniach :wink: ,ale nie zapomnij Iwonko mamy klon Paris :arrow: Yoko :ok:
Ostatnio edytowano Pon sie 13, 2012 21:13 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

Post » Pon sie 13, 2012 20:33 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Śliczności :P :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]