Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniaWrocław pisze:MaryLux pisze:krynia08 pisze:MaryLux pisze:krynia08 pisze:a ja go LUBIĘ
De gustibus non est disputandum
ale intencje są rewelacyjneWIELE DZIECI ŻYJE DZIĘKI TEMU
czemu odpowiadasz po łacinie?
Lubię łacinę.
Uważam, że starczy, jak na NFZ daję zbójeckie składki: najpierw spójrzmy tym urzędasom na łapy, żeby nie mieli możliwości marnotrawienia kasy, potem dopiero zbierajmy następną...
No, no Mary! To bardzo poważne zarzuty i chyba nie na miejscu, chyba że masz dowody?
krynia08 pisze:no to można żądać pomocy dla zwierząt też i skończyc pomaganie charytatywne , mam na myśli podatki, a wstałaś lewa nogą? Polecam przejść się na oddział intensywnej terapi noworodków i zobaczyc wcześniaka który nie waży nawet kilograma a zyje dzieki owsiakowemu inkubatorowi,jego rodzicom powiedziec ze ma iść do NFZ .Kończe dyskusjękażda akcja ma dobre i złe strony niestety
krynia08 pisze:Ja wspieram i ludzi i zwierzaki ,dobra ze mnie kobita
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:no to można żądać pomocy dla zwierząt też i skończyc pomaganie charytatywne , mam na myśli podatki, a wstałaś lewa nogą? Polecam przejść się na oddział intensywnej terapi noworodków i zobaczyc wcześniaka który nie waży nawet kilograma a zyje dzieki owsiakowemu inkubatorowi,jego rodzicom powiedziec ze ma iść do NFZ .Kończe dyskusjękażda akcja ma dobre i złe strony niestety
Tak jest, w Skarbonce nie ma miejsca na tego typu wywody, czy może się mylę?
MaryLux pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:no to można żądać pomocy dla zwierząt też i skończyc pomaganie charytatywne , mam na myśli podatki, a wstałaś lewa nogą? Polecam przejść się na oddział intensywnej terapi noworodków i zobaczyc wcześniaka który nie waży nawet kilograma a zyje dzieki owsiakowemu inkubatorowi,jego rodzicom powiedziec ze ma iść do NFZ .Kończe dyskusjękażda akcja ma dobre i złe strony niestety
Tak jest, w Skarbonce nie ma miejsca na tego typu wywody, czy może się mylę?
OK, mogę się wycofać ze Skarbonki, w końcu mój abonament to tylko 15 zł, na losach KS nie zaważy. Nie ukrywałam nigdy podejścia do WOŚP. I nie mam zamiaru udawać, że je zmieniam.
Aneta.I pisze:I cisza najstała ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 119 gości