Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 04, 2010 9:17 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

tangerine1 pisze:Mishila, a pokazesz nam swojego szalonego tymczasika ? :D

a mnie tak jakos spokojnie i nudno bez małego tornado w domu :roll:

Moja duszko chętnie pokazałabym go Wam choćby zaraz :D - niestety jednak ujęcie go w kadr graniczy z cudem - rzuca się do ataku na telefon, gdy usiłuję zrobić zdjęcie, nawet, kiedy śpi - a ponieważ sypia pod kołdrą, więc budzi się natychmiast po odkryciu i robi piękny sus na obiektyw :mrgreen: A kiedy nie śpi jest tak upiornie żywy, że zdjęcia wszelkie wychodzą rozmyte :(
Jak się jakieś uda, to zaraz poślę :)
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Od: Śro kwi 14, 2010 16:50

Post » Pt cze 04, 2010 13:13 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

Kizik zanalazł domek!!! :mrgreen: najlepszy na swicie. Wyprowadza sie od nas 10 czerwca, będzie mieszkal w Będzinie, czyli będziemy mogli go odwiedzać. idzie do bezdzietnej rodziny, która ma już jednego kota(około rocznego) ze schronu, wiec państwo wiedza wszystko o umowie adopcyjnej. mieszkanie bezpieczne, balkon osiatkowany, okna z ogranicznikami 8) Ludzie kociodoswiadczeni i wiedzą wszystko co trzeba :dance: :dance2: :dance: jeszcze ich odwiedzę, bo chce to zobaczyc na wlasne oczy, ale....bedzie dobrze! :mrgreen: Jestem szczęśliwa jak prosię w deszcz! :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt cze 04, 2010 13:52 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

:mrgreen: :piwa: :mrgreen:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt cze 04, 2010 14:27 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

:ryk: :ryk: :ryk: Już widzę minę kota-rezydenta :twisted: na kizikowe draństwo małe pingwionwe :twisted:
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Post » Pt cze 04, 2010 17:36 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

kot rezydent też młodziak jeszcze - bawić sie będą :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt cze 04, 2010 20:14 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

Bardzo się cieszę z domu Kizika :D
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pon cze 07, 2010 14:03 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

I co tam u Kizika?? Czy grzecznie się sprawuje?

Ja z informacją, że mały łobuz dostał dzisiaj imię - po tygodniu wymyślania zjawiło się jako coś oczywistego i przylgnęło natychmiast :mrgreen: - Kot ma a imię FIOŁEK :mrgreen: - i to bynajmniej nie oznacza, że tak bardzo kocham te kwiaty :D Jest to w pełni zgodne z jego zwariowanym charakterem i jak jestem tak zadowolona, jak rzadko :D - wierzę, że On także ;)

I w ogóle tak ogromnie pokochaliśmy Fiolątko, że nie ma raczej mowy o wydaniu go - po prostu - przeznaczenie :)
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Post » Pon cze 07, 2010 19:25 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

Mishila pisze:I co tam u Kizika?? Czy grzecznie się sprawuje?

Ja z informacją, że mały łobuz dostał dzisiaj imię - po tygodniu wymyślania zjawiło się jako coś oczywistego i przylgnęło natychmiast :mrgreen: - Kot ma a imię FIOŁEK :mrgreen: - i to bynajmniej nie oznacza, że tak bardzo kocham te kwiaty :D Jest to w pełni zgodne z jego zwariowanym charakterem i jak jestem tak zadowolona, jak rzadko :D - wierzę, że On także ;)

I w ogóle tak ogromnie pokochaliśmy Fiolątko, że nie ma raczej mowy o wydaniu go - po prostu - przeznaczenie :)

Kizik jak to Kizik jest niezwykle skuteczny demolowaniu mi mieszkania, ale robi to z takim wdziękiem, że nawet sie nie gniewam :wink: Denerwuje nie tylko, że probuje przegryźć kabel od stojącej lampy, bo boję sie, że go w końcu prąd kopnie. Co prawda odłączyłam już lampę od prądu, ale i tak stara sie go od niej odganiać, bo mi ką zdewastuje totalnie, a to komplet z żyrandolem, kupiony jeszcze wczasach prosperity, teraz mnie na taki nie stać... :?

A tobie Mishila jak rozumiem należy gratulować powięksenia stada na stałe? :D Szczęściarz z tego Fioła :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon cze 07, 2010 20:41 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

Udało mi się uchwycić nieco Fiołka - tylko nie umiem zrobić tak zdjęcia, żeby miał otwarte oczki - zawsze zamyka :cry:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czy nie słodka mysza ?? :1luvu: (Pytam z dumą wytwórcy co najmniej :mrgreen: )
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Post » Pon cze 07, 2010 20:48 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

Sobowtór naszego grudniowego tymczaska Krówka,tylko młodszy:

http://www.youtube.com/watch?v=O_0_IW-wXAU
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pon cze 07, 2010 21:22 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

OOO
Faktycznie - skóra zdjęta :D

Oglądając ów filmik do końca nie byłam pewna, ile kotów wylezie w końcu zza tej firanki :D Ileż Ty tam tego chowasz?? :mrgreen:
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Post » Pon cze 07, 2010 22:13 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

Mishila - gratuluję nowego domownika :D Moje malce ciągle chore, podłamana już jestem trochę :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon cze 07, 2010 23:37 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

Liwia_ pisze:Mishila - gratuluję nowego domownika :D Moje malce ciągle chore, podłamana już jestem trochę :(

Aaaa dziękujemy oba dwa :mrgreen:
Liwio czy coś nowego się przyplątało maluchom?? Czy herpes dalej kosi..? Bo powiem Ci że moja kotka osobista jak złapała teraz, to już trzeci tydzień się to wlecze, jeszcze pokichuje i oczko ma przymknięte i bardzo wrażliwe na światło itp....Też się bardzo martwię o gadzinkę :( Dużą i małą :( Trzymam palce :ok:
Obrazek

Kot też człowiek

Mishila

Post » Wto cze 08, 2010 1:27 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

Dziękujemy za kciuki i też trzymamy za osobistą kotkę :) Herpes trzyma i nie chce puścić, oprócz tego maluchy w świetnej formie.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto cze 08, 2010 6:35 Re: Tymczasowe NIEKOCHANE- IV- czekają...

Figa pięknieje z każdym dniem :D Wyczesalismy wczoraj z niej sporo sierści i od razu zrobiła się ładniejsza. Czesania zdecydowanie nie lubi, ale TZ-owi pozwala niemal na wszystko, burczała tylko trochę. Wyniki badań krwi dobre, wszystko w granicach normy, więc będziemy się umawiać na remont w paszczy. Kamień ma gigantyczny i chyba jakiegoś ząbka też się pozbędzie. Trzeba to zrobic bo tam siedzi pewnie całe stado bakterii i sieje po organizmie. Apetyt ma spory, zjada wszystko grzecznie, ostatnio nawet przekonała się do chrupek. Dałam jej babycata bo te zęby :roll: ale na inne tez się skusiła.
Obrazek

Irma

Od: Czw kwi 28, 2005 10:09

[poprzednia][następna]