D.J Maxima pisze:Kurcze dziewczyny to co robicie dla zwierzat jest wielkie ! Jestem pelna podziwu! Pisalam watek jeden juz na forum, ze szukam kocieko kompana dla mojego Mikusia

. Moze macie gdzies jakiegos kicia szaro czarnego? Takiego prawie grafitowego. Nie do konca wiem jak sie ta masc nazywa :/. A i jeszcze jedno (wybaczcie ze taka niepociumana jestem) czy jest jakies konto na ktore mozna wplacac pieniazki dla kociakow? Bo ja chetnie pomoge, tylko nie wiem co gdzie i jak

.
Oferuje sie tez jako domek tymczasowy

. Miejsca troszke mam, ale chyba najwazniejsze to serduszko

.
Dagmara, nawet sobie nie wyobrażasz jak się cieszymy, że się odezwałaś pomoc bardzo , bardzo nam się przyda, kurcze a jeszcze domek tymczasowy

to chyba za dużo o szczęscia jak na jeden raz. Napiszę Ci na PW numer Emilki to pogadasz sobie z nią na temat Hiltona, a on blisko Ciebie bo na Pogoni.
No i super nasz Miki wyrósł, piękny z niego kot, a faktyczne Chudzielcem to nie mozna go nazwać miał CHŁOPAK SZCZĘŚCIE , że trafił do Ciebie .
I tak dla przypomnienia Mikuś, który jest u Dagmary to nasz kociaczek ze schronu, który bardzo długo walczył, ale mu się udało i dzięki forum także znalzł domek.