Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Kto wziął biały niepodpisany kontener? Pilnie potrzebny jest do zwrotu, bo to nie nasz
Patka_ pisze:Tweety pisze:Kto wziął biały niepodpisany kontener? Pilnie potrzebny jest do zwrotu, bo to nie nasz
Ja mam niepodpisany, w ktorym dawalas mi Filemona, ale to chyba Twoj?
Tweety pisze:Patka_ pisze:Tweety pisze:Kto wziął biały niepodpisany kontener? Pilnie potrzebny jest do zwrotu, bo to nie nasz
Ja mam niepodpisany, w ktorym dawalas mi Filemona, ale to chyba Twoj?
a w czym wzięłaś Liska Marcela?
Tweety pisze:to ja tylko wtrącę, że Gaspar odchodzi, oczywiście podejrzenie naszej ulubionej choroby (ale to na podstawie testu a nie objawów)![]()
Na ile ten pieprzony test może się mylić? Gasparowi siadają nerki, jest cały czas odwodniony mimo, że doktor podał mu przez noc 400 ml płynów, to jest straszliwa ilość. Dodatkowo Gaspar sam pije i wysikuje od razu wszystko. Dopiero nad ranem, po 2 dniach udało się jako tako pobrać krew. Morfologia niedobra, test białaczkowy ujemny, mocznik 20 więc nie najtragiczniejszy przy niezłej kreatyninie.
Generalnie ja się nie zgadzam, żeby on umierał, nie, bo nie!
solangelica pisze: Natomiast jesli chodzi o przetrzymanie jakiegos kota przez dzien-dwa po sterylce, to sluze kawalkiem przestrzeni. Tylko nie mam klatki, zaznaczam, prosze to miec na uwadze przy ewentualnym planowaniu dzialan.
noemik pisze:solangelica pisze: Natomiast jesli chodzi o przetrzymanie jakiegos kota przez dzien-dwa po sterylce, to sluze kawalkiem przestrzeni. Tylko nie mam klatki, zaznaczam, prosze to miec na uwadze przy ewentualnym planowaniu dzialan.
Sol, jak dostarczymy klatkę, przetrzymasz posterylkowo przez tydzień?
solangelica pisze:noemik pisze:solangelica pisze: Natomiast jesli chodzi o przetrzymanie jakiegos kota przez dzien-dwa po sterylce, to sluze kawalkiem przestrzeni. Tylko nie mam klatki, zaznaczam, prosze to miec na uwadze przy ewentualnym planowaniu dzialan.
Sol, jak dostarczymy klatkę, przetrzymasz posterylkowo przez tydzień?
si. ale tylko przez tydzien. potem przerobie na kisiel i ciastka
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, puszatek i 40 gości