Istna pisze:Czy koce są nadal potrzebne ? Moja mama się oferowała z jakimiś ciepłymi tkaninami ale to jeszcze muszę sciągnać z lasu...
Kocyki , poduszki, dywaniki - ISTNA - bierz wszystko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Istna pisze:Czy koce są nadal potrzebne ? Moja mama się oferowała z jakimiś ciepłymi tkaninami ale to jeszcze muszę sciągnać z lasu...
misiekzżoną pisze:WITAJCIE
Odpowiadam na temat przewozu mebli: to już chyba zostało ustalone. Misiek z Michałem zabiorą te meble w piątek wieczorem i wypakują je w sobotę w Wilegowie. Proszę tylko o namiary skąd te meble wziąć. Buziaki
salps pisze:misiekzżoną pisze:WITAJCIE
Odpowiadam na temat przewozu mebli: to już chyba zostało ustalone. Misiek z Michałem zabiorą te meble w piątek wieczorem i wypakują je w sobotę w Wilegowie. Proszę tylko o namiary skąd te meble wziąć. Buziaki
Znaczy że samochód w sobotę niepotrzebny?Niestety nie mogę pomóc przy pracy bo mam tylko czas do 11. Ale za to mam następna porcje karmy .Gdzie przekazać?
kya pisze:Na 100% mamy kontener mieszkalny ale dopiero na poczatku stycznia jak bedzie kasacja staroci.
Od teraz moglby byc wagon ale nie ma czym przetransportowac tych 40 ton zelastwa wiec raczej odpada chyba
Do stycznie niedaleko wiec jakos trzeba bedzie przetrwac. A teraz poprosze medal z ziemniaka z napisem " Mistrz żebraniny"
dominikanna1 pisze:Niestety w sobotę pracuje do 15, próbowałam się zamienić ale nie da rady.Kya super z Ciebie "żebrak"
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Talka i 427 gości