Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 10, 2010 12:36 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Anuuusia pisze:Asiu, o Twoich pociechach też pamiętam ...

ciesze sie. Masz o kim pamiętać bo pociech ci u nas dostatek :wink:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw cze 10, 2010 16:09 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Anuuusia pisze:Rzeczywiście Matysia już po sterylce. Zrobiła się kochana, taki misiek przytulanka. A jeszcze nie było nas dwa tyg. więc jej euforia z naszego przyjazdu była nie do opisania. Niby była u rodziców, z ich kotką, ale to jednak, dla niej, nie to samo. Cały czas ssie łapkę, ale zrobiła się naprawdę grzeczniejsza :)

No ...widać zastosowałaś terapię wstrząsową :) Fajnie,ze pomogło i Matysia "spoważniała " :) chyba,że to tylko chwilowo się tak maskuje i za jakiś czas da czadu :ryk: :twisted:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Nie cze 13, 2010 22:56 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Co tam u Matysi ? Jak samopoczucie po upałach? Żyjecie dziewczyny...? :ok: :ok:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Czw lip 15, 2010 14:27 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Upały koszmarne... Matysia leży w łazience, bo tam chłodno ... Ja w łazience położyć się nie mogę :/
Skubana nauczyła się spać między nami i budzi nas w nocy, by zrobić jej miejsce, a potem się kładzie i ssie łapę.
Dziś dyskutowała z srokami na lipie. Ech, co za kot :)

Anuuusia

Od: Czw sty 29, 2009 20:33

Post » Czw lip 15, 2010 15:40 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Anuuusia, czy uda się wkleić fotki?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sie 18, 2010 7:21 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Kochani, kolejna zguba w Józefowie: viewtopic.php?f=1&t=114887&start=0
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...

Anuuusia

Od: Czw sty 29, 2009 20:33

Post » Śro sie 18, 2010 7:28 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Dzięki Anuuusiu,
tak mi przykro, że ani Twój, ani mój watek nie ma (na razie) własciwego zakończenia...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Pt gru 24, 2010 0:35 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

Obrazek

Niech się spełnią Bożonarodzeniowe życzenia,
te trudne i łatwe do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i małe,
mówione głośno lub niemówione wcale.

Petka i reszta towarzystwa
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sty 01, 2011 15:16 Re: Mój kocurek zaginął - Michalin / Józefów k. Otwocka

życzę Wam w tym roku właściwych (dobrych) zakończeń
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

[poprzednia]