do jutra

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Dobranoc Wiora. Tylko jutro znów tu z Nami bądż
dominikanna1 pisze:Jestem umówiona z wetem na piątek rano. Wszystko dokładnie sprawdzimy. Dziś przy mnie zrobiła kupke do kuwety, ja posprzątałam i umyłam kuwete. 10 minut póżniej poszła pod drzwi wejściowe i zrobiła siusiu w przedpokoju!!!! Nie wiem jak to ugryżć bo przyznam się nigdy nie miałam takich problemów, z rzadnym kotem!
dominikanna1 pisze:Ale dlaczego? Jakie niezadowolenie? Ma dokładnie to co jadła zawsze nic nie zmienilam! Spokój, Nie ma innych zwierząt!
dominikanna1 pisze:P.Izo nie mogę sprawdzić brzuszka bo ona nie da się dotknąć, ale brzuszek jest zaokrąglony. Dlatego ten wet jest ważny, je dużo może dlatego. Odrobacze i zbadam, taki jest plan. Obraziła się na mnie , jak sikała to krzyknęłam. Ręce mi opadły. Dorosła kotka, odchowana, mogła wylądować w schronie !!!! Ja z sercem do niej a ona....
dominikanna1 pisze:P.Izo nie mogę sprawdzić brzuszka bo ona nie da się dotknąć, ale brzuszek jest zaokrąglony. Dlatego ten wet jest ważny, je dużo może dlatego. Odrobacze i zbadam, taki jest plan. Obraziła się na mnie , jak sikała to krzyknęłam. Ręce mi opadły. Dorosła kotka, odchowana, mogła wylądować w schronie !!!! Ja z sercem do niej a ona....
Moja tak sikała jak miała problemy urologiczne.Tylko że sikała po troszku. No to Weta dała leki rozkurczowe i antybiotyki i tabletki do domu i bylo dobrze. Siuśki sa normalnego koloru?dominikanna1 pisze:P.Izo nie mogę sprawdzić brzuszka bo ona nie da się dotknąć, ale brzuszek jest zaokrąglony. Dlatego ten wet jest ważny, je dużo może dlatego. Odrobacze i zbadam, taki jest plan. Obraziła się na mnie , jak sikała to krzyknęłam. Ręce mi opadły. Dorosła kotka, odchowana, mogła wylądować w schronie !!!! Ja z sercem do niej a ona....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 132 gości