KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 13, 2013 21:23 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

dyżur spokojny, Lewi dostał enisil i krople, mam wrażenie że dziś ma lepsze oko
Miłka wyjęłam na rozprostowanie kości ale był szczęśliwy, już 2 razy się chłopakowi udało zostać z nami, mam nadzieję że znajdzie cudowny dom
i mam propozycję dzikunek został sam taki bezimienny, myślałam że może Nuka lub Milka? :oops: nie umiałam się zdecydować oba mi jakoś pasują, "Nuka co dużo fuka" :roll: a Milka tak od Miłka bo same boroczki zostały

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Śro lis 13, 2013 22:06 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Mój Groszek dzisiaj poszedł do domu :) Czułam się jak matka wydająca swoje dziecko w obce ręce. Dzięki CatAngels za ogłoszenia :) Umowę adopcyjną przywiozę w piątek i dostałam 50 zł na kotki :) Przywieźć kasę czy kupić jedzonko?

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Śro lis 13, 2013 22:58 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Zapraszam na bazarek ciuszki ok 46 viewtopic.php?f=20&t=158305
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lis 13, 2013 23:31 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

fruciu pisze: może Nuka lub Milka? :oops: nie umiałam się zdecydować oba mi jakoś pasują, "Nuka co dużo fuka" :roll: a Milka tak od Miłka bo same boroczki zostały

mi pasuje do niej Nuka 8)

mrymry

Od: Pt paź 18, 2013 14:37

Post » Śro lis 13, 2013 23:37 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

masKotka? pisze:Mój Groszek dzisiaj poszedł do domu :) Czułam się jak matka wydająca swoje dziecko w obce ręce. Dzięki CatAngels za ogłoszenia :) Umowę adopcyjną przywiozę w piątek i dostałam 50 zł na kotki :) Przywieźć kasę czy kupić jedzonko?

Ciesze się że mogłam pomoc :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lis 14, 2013 0:29 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

z dobrych wiadomości to jeszcze dodam,że dzisiaj w Teatrze Zagłębia odbyła się druga Gala na Wolontariusza Roku. I I miejsce zajęła Dorota Rybacka,która organizuje z ramienia Stowarzyszenia akcję" łapa w łapę"(chyba coś pomyliłam z tą nazwą),w każdym razie organizuje w szkołach spotkania młodzieży z psami. Gratulacje. Konsekwencję tego zwycięstwa jest przejście do etapu ogólnopolskiego i tym samym propagowania Stowarzyszenia.:)
Wybaczcie jakieś błędy ,ale cóż było co swiętować :D

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Czw lis 14, 2013 0:34 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

fruciu pisze:Beatko a jak Renia?

Renia to kochana kicia.Moja mama jest oburzona,że przywiozłam jej tak chudego kota i każe ją trzymać o "suchym chlebie"(w sensie sucha dietetyczna karma) i wodzie.
Chudzinka z niej straszna,miziak ,bardzo grzeczna ,nigdzie nie wskakuje(nawet nie chciała z moją mama spać),jest tak cichutka i grzeczna jak by kota nie było.

balbina38

Post » Czw lis 14, 2013 0:35 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

balbina38 pisze:z dobrych wiadomości to jeszcze dodam,że dzisiaj w Teatrze Zagłębia odbyła się druga Gala na Wolontariusza Roku. I I miejsce zajęła Dorota Rybacka,która organizuje z ramienia Stowarzyszenia akcję" łapa w łapę"(chyba coś pomyliłam z tą nazwą :roll: ),w każdym razie organizuje w szkołach spotkania młodzieży z psami. Gratulacje. Konsekwencję tego zwycięstwa jest przejście do etapu ogólnopolskiego i tym samym propagowania Stowarzyszenia.:)

balbina38

Post » Czw lis 14, 2013 0:58 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

balbina38 pisze:
balbina38 pisze:z dobrych wiadomości to jeszcze dodam,że dzisiaj w Teatrze Zagłębia odbyła się druga Gala na Wolontariusza Roku. I I miejsce zajęła Dorota Rybacka,która organizuje z ramienia Stowarzyszenia akcję" łapa w łapę"(chyba coś pomyliłam z tą nazwą :roll: ),w każdym razie organizuje w szkołach spotkania młodzieży z psami. Gratulacje. Konsekwencję tego zwycięstwa jest przejście do etapu ogólnopolskiego i tym samym propagowania Stowarzyszenia.:)

:piwa:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lis 14, 2013 7:50 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

balbina38 pisze:z dobrych wiadomości to jeszcze dodam,że dzisiaj w Teatrze Zagłębia odbyła się druga Gala na Wolontariusza Roku. I I miejsce zajęła Dorota Rybacka,która organizuje z ramienia Stowarzyszenia akcję" łapa w łapę"(chyba coś pomyliłam z tą nazwą),w każdym razie organizuje w szkołach spotkania młodzieży z psami. Gratulacje. Konsekwencję tego zwycięstwa jest przejście do etapu ogólnopolskiego i tym samym propagowania Stowarzyszenia.:)

Gratulacje :ok: "Ręka w łapę" chyba :ryk: Ale "łapa w łapę" też fajnie brzmi :D

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Czw lis 14, 2013 8:58 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

balbina38 pisze:z dobrych wiadomości to jeszcze dodam,że dzisiaj w Teatrze Zagłębia odbyła się druga Gala na Wolontariusza Roku. I I miejsce zajęła Dorota Rybacka,która organizuje z ramienia Stowarzyszenia akcję" łapa w łapę"(chyba coś pomyliłam z tą nazwą),w każdym razie organizuje w szkołach spotkania młodzieży z psami. Gratulacje. Konsekwencję tego zwycięstwa jest przejście do etapu ogólnopolskiego i tym samym propagowania Stowarzyszenia.:)

hihihi, właśnie na tym byłam, ale nie jako wolontariusz tylko służbowo :) Moje dzieciaki występowały :)

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Czw lis 14, 2013 10:41 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Stefcia ma się lepiej, w kupce już nie ma krwi, nawet zaczęła sama skubać suchą karmę, a kolejna dobra wiadomość jest taka, że robi się z niej miziak, nadstawia się do głaskania :D

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Czw lis 14, 2013 10:43 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

mrymry pisze:
fruciu pisze: może Nuka lub Milka? :oops: nie umiałam się zdecydować oba mi jakoś pasują, "Nuka co dużo fuka" :roll: a Milka tak od Miłka bo same boroczki zostały

Skąd wiecie, że to dziewczyna :mrgreen: :?: Ja obstawiałam, że to chłopak, ale nie sprawdzałam :mrgreen:

The Szops

Post » Czw lis 14, 2013 10:47 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

The Szops pisze:
mrymry pisze:

Skąd wiecie, że to dziewczyna :mrgreen: :?: Ja obstawiałam, że to chłopak, ale nie sprawdzałam :mrgreen:

to będzie Nuk jakoś go nazwijmy bo sam został jaki bez imienia

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Czw lis 14, 2013 10:54 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

No to Nuka albo Nuk, przy jakiejś okazji w końcu to sprawdzimy :) Oby było zdrowe :wink:

The Szops

[poprzednia][następna]