Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
horacy 7 pisze:Hrabia odszedł.[*]
Zofia&Sasza pisze:W przypadku pp testy z kału mogą nawet kilkakrotnie wyjść ujemnie. W przypadku masakry piotrkowskiej było SIEDEM testów, wszystkie na minus. Dopiero PCR potwierdził obecność wirusa. Podobnie było przy tegorocznej epidemii u jopop. Wirus panleuko jest obecny w kale tylko przez krótki moment
CatAngel pisze:Zofia&Sasza pisze:W przypadku pp testy z kału mogą nawet kilkakrotnie wyjść ujemnie. W przypadku masakry piotrkowskiej było SIEDEM testów, wszystkie na minus. Dopiero PCR potwierdził obecność wirusa. Podobnie było przy tegorocznej epidemii u jopop. Wirus panleuko jest obecny w kale tylko przez krótki moment
U nas sprawdziliśmy najpierw krew potem(ktoś podpowiedział) żeby kał też zrobić Trzech lekarzy wykluczyło najpierw PP bez badań(potem poprosiłam o testy) i nic. Ja się tak nie znam za bardzo bo pierwszy raz walczyłam z czymś takim
Ale na przyszłość(oby takiej nie było) wiem, że pierwsze co to testy(a jak już nie będzie możliwości to sekcje)
Przykro mi dziewczyny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1314 gości