lutra pisze:nie, ja nie wiem, bo z powodu awarii tikaczu robert ją zgarniał, ja tylko łapke zawoziłam. Pani mówiła, że dymna...
To jak ja rozpoznasz? Wszystkie podpisane "kotka po sterylce. Rano dać jeść"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:nie, ja nie wiem, bo z powodu awarii tikaczu robert ją zgarniał, ja tylko łapke zawoziłam. Pani mówiła, że dymna...
lutra pisze:na sterylce u dra lisa dwie kotki od sąsiada, została jeszcze jedna + 3 maluchy i kotka z jakimiś starszakami, za każdym razem, jak tam jadę to wychodzą nowe koty.
Edyto_f, może tam Tolisława wypuścić?
miszelina pisze:j3nny pisze:miszelina pisze:W kociarni na razie jest problem z klatkami.![]()
W kominkach siedza posterylkowe kotki (nie wiem, jak dlugo jeszcze) i Gil w króliczej. 2 klatki sa zarezerowane na 3 koty z Trambaru , ktore maja nóz na gardle i sa łapane (moze dziś, moze jutro przyjedzie jeden lub nawet dwa). One tylko kwarantanna, szczepienie i cat-room.
czy to jest kwestia tylko braku wolnych klatek, czy tez braku miejsca na nowe klatki?
Miejsca na nowe klatki NIE MA.
Juz i tak potykamy sie o wlasne nogi. Ze wzgledu na zagrozenie zalaniem klatki ani tym bardziej karma nie nie moga stac na podlodzea wiecej stołow to sie w pomieszczeniu nie zmiesci.
miszelina pisze:lutra pisze:nie, ja nie wiem, bo z powodu awarii tikaczu robert ją zgarniał, ja tylko łapke zawoziłam. Pani mówiła, że dymna...
To jak ja rozpoznasz? Wszystkie podpisane "kotka po sterylce. Rano dać jeść"Dymnej nie widzialam, wszystkie chowaja sie w transporterach.
queen_ink pisze:miszelina pisze:lutra pisze:nie, ja nie wiem, bo z powodu awarii tikaczu robert ją zgarniał, ja tylko łapke zawoziłam. Pani mówiła, że dymna...
To jak ja rozpoznasz? Wszystkie podpisane "kotka po sterylce. Rano dać jeść"Dymnej nie widzialam, wszystkie chowaja sie w transporterach.
Czarna kotka w prawej górnej klatce to moja prokocimianka, którą razem wiozłyśmy, do wypuszczenia w pon. Pod nią jest kotka typu lis polarny. Zostają lewe klatki, ale nie pamiętam, kto jest w której.
Robert donosi, że Gil jadł w nocy.
katebush pisze:katebush pisze:lutra pisze: tricat.
w takim razie chcialalbym dwom maluchom zasponsorowac szczepienieprosze o pw komu mam wplacic
niesmialo sie przypominam. Czy mam wplacic na konto afn czy do kogos konkretnego?
noemik pisze::1luvu: dziekuje, wplacaj na afn, jesli, ktores konkretne koty, to napisz w tytul przelewu.
a w ogole wpisz, ze koty krakow szczepienie maluchow
lutra pisze:myślałam, że odpisałam, nawet wiedziałam co:
na afn, proszę, wpisz w tytule, szczepienie, maluchy kraków, a jak wiesz, które maluchy to napisz.
b. dziękuję w imieniu maluchów.
lutra pisze:Ponieważ życzliwi wydzwaniają do wetów (nie wiem, może powinnam podać listę tych, u których leczymy, żeby nikogo nie pominęli, bo pomijają) z awanturą, dlaczego Fundacja ma taniej, usunęłam post z informacją o cenie. Jednocześnie informuję, że kiedy ktoś kupuje w hurcie 100 koszulek co 6 miesięcy, regularnie, to będzie miał taniej niż ktoś kto kupuje 2 koszulki w orku. Bardzo dziękuję za uwagę i za skurwysyństwo, które dotyka nas, a na którym tracą koty i to te najbardziej potrzebujące. Kij w bary.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 106 gości