Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A na jaki cel? Na sterylki podblokowych kotów u Justyny, na koty schronowe (leki), czy któryś z dt?pamir pisze:Chciałabym zrobić (drobny, niestety), przelew, więc proszę o pw. Wątek został przeniesiony, więc znowu jestem jakaś taka nietutejsza...
Tekst wyślę, postaram się jutro. Zdjęcia - fajnie by było, gdyby dało się pokazać wszystkie koty - ja nie umiem umieszczać zdjęć w tekście, ale wiem, że jest taka możliwość.kaja555 pisze:ja chciałam schroniskowcom zrobić allegro, tylko potrzebuję krótki tekst, namiar na osobę znającą te koty no i które zdjęcia, bo trochę się tu gubię
Liwia_ pisze:A na jaki cel? Na sterylki podblokowych kotów u Justyny, na koty schronowe (leki), czy któryś z dt?pamir pisze:Chciałabym zrobić (drobny, niestety), przelew, więc proszę o pw. Wątek został przeniesiony, więc znowu jestem jakaś taka nietutejsza...Tekst wyślę, postaram się jutro. Zdjęcia - fajnie by było, gdyby dało się pokazać wszystkie koty - ja nie umiem umieszczać zdjęć w tekście, ale wiem, że jest taka możliwość.kaja555 pisze:ja chciałam schroniskowcom zrobić allegro, tylko potrzebuję krótki tekst, namiar na osobę znającą te koty no i które zdjęcia, bo trochę się tu gubię
Szylkreci nie ma
iwcia pisze:Liwia_ pisze:A na jaki cel? Na sterylki podblokowych kotów u Justyny, na koty schronowe (leki), czy któryś z dt?pamir pisze:Chciałabym zrobić (drobny, niestety), przelew, więc proszę o pw. Wątek został przeniesiony, więc znowu jestem jakaś taka nietutejsza...Tekst wyślę, postaram się jutro. Zdjęcia - fajnie by było, gdyby dało się pokazać wszystkie koty - ja nie umiem umieszczać zdjęć w tekście, ale wiem, że jest taka możliwość.kaja555 pisze:ja chciałam schroniskowcom zrobić allegro, tylko potrzebuję krótki tekst, namiar na osobę znającą te koty no i które zdjęcia, bo trochę się tu gubię
Szylkreci nie ma
Cholera, jak to nie ma![]()
Może ktoś ją adoptował?
kaja555 pisze:allegro dla schroniskowych kotów, pominęłam dwa koty bo się boję że mi te zdjęcia skasują, nie mam pewności czy wszystkie się wyświetlą, ale najwyżej jak któryś znajdzie domek to będziemy podmieniać:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1919426849
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Meteorolog1 i 293 gości