Gosiara pisze:Z kim się zadaje nie powinno nikogo obchodzić![]()
![]()
Znikam z forum szkoda mi czasu na takie...
Gosiara po tym wszystkim ,co napisano o Ice ,po prostu nie moge uwierzyc ,ze ja dalej wspierasz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiara pisze:Z kim się zadaje nie powinno nikogo obchodzić![]()
![]()
Znikam z forum szkoda mi czasu na takie...
najszczesliwsza pisze:Ja nie rozumiem i proszę o wyjaśnienie
Peany na tajną akcję odbicja kota od Iki/Angali
A skąd ten kot się tam wziął?
najszczesliwsza pisze:Ja tylko zapytałam
anna57 pisze:Tym razem się udało, a ile razy nie?
Tego nie wie nikt.
Dlaczego ludzie oddają koty na DT lub DS do nieznanych sobie osób, tego nie pojmę nigdy
joanna3113 pisze:anna57 pisze:Tym razem się udało, a ile razy nie?
Tego nie wie nikt.
Dlaczego ludzie oddają koty na DT lub DS do nieznanych sobie osób, tego nie pojmę nigdy
Ja żadnej osoby nie znałam przed oddaniem kota i nie mogę powiedzieć żebym znała oddając,moge poprosic o sprawdzenie warunków ale osoby nigdy do końca nie moge sprawdzić.
Anna57 a sprawdziłaś jakie warunki panują w schroniskach ile kotów tam umiera, ile umrze w męczarniach z rąk zwyrodnialców, ja akurat tego pojąć nie mogę, ale oczywiście oceniać łatwo bo Ty nigdy nie popełniłaś błędu, ale są ludzie w 99% którzy błędy popełniają, bo ufają, bo myślą że wszyscy sa jak oni, a to nie prawda. Jeżeli jesteś DT to nigdy (chyba że masz 1-2 koty) nie możesz dać głowy że nie popełnisz błędu, ale ja mieszczę się wśród 99%.
joanna3113 pisze:najszczesliwsza pisze:Ja nie rozumiem i proszę o wyjaśnienie
Peany na tajną akcję odbicja kota od Iki/Angali
A skąd ten kot się tam wziął?
Proszę odpuść, nikt nie jest doskonały, popełniła błąd, może nie powinna, ale najważniejsze że kicię udało się uratować, bo chyba o koty nam chodzi, a nie udowodnienie swoich racji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 67 gości