i komu mam przekazać kaskę na zapłacenie? Tobie turkawka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:to jak w tym tygodniu wygląda wożenie Gacusia na zabiegi?![]()
i komu mam przekazać kaskę na zapłacenie? Tobie turkawka?
turkawka pisze:Byłam z Gacusiem w sobotę u Pani Doktor. Wczoraj jadąc z Shirą do Pani doktor podrzuciłam go na pierwszą rehabilitację, ale wracając nie miałam czasu i nie porozmawiałam (zresztą Pani Doktor była zajęta). Jutro ja też go zawiozę, bo maluszki do czwartku będą u nas. W czwartek przyjeżdża Figaro, to być może w piątek pójdzie sama. Ale z tym jak to będzie czekamy do czwartku. W piątek Pani Doktor ma też powiedzieć jakie będą koszty rehabilitacji i pewnie będzie wstępnie wiadomo czy jest szansa na uratowanie łapki.
CoToMa pisze:Malutki Gołąbek szuka przytulnego gniazdka![]()
![]()
Jestem malutkim kocurkiem, mam dopiero 2 miesiące. Zostałem znaleziony w kapuście, dlatego dostałem na imię Gołąbek. Podobno gołąbki są dobre, ale nigdy ich jeszcze nie jadłem Jestem milutkim koteczkiem, bardzo lubię być głaskany i przytulany. Mam bardzo ładne futerko, biało-bure i na dodatek w cętki i prążki. Uwielbiam się bawić, biegać i skakać. Tutaj gdzie jestem jest dużo innych kotków, ale każdy chciałby mieć swój własny dom. Ja też bym chciał, bo słyszałem, że dom to coś bardzo fajnego. Jestem już zaszczepiony i odrobaczony. W każdej chwili mogę się spakować, żeby wyruszyć w podróż do domu. Może Ty masz dla mnie domek?
Agness78 pisze:ale śliczny kociak
Figaro52 pisze:Witam po urlopie. A więc tak ,Gacuś był dziś po raz kolejny na rehabilitacji,łapka nie wyglada za dobrze, ale wstępna diagnoza będzie w poniedziałek. Tak bardzo chcę wierzyć, że łapkę da się uratowaćW poniedziałek dam znać jaka jest decyzja i co będzie dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek, Silverblue i 117 gości