Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Basica pisze:a już myslałam, że to tylko jua mam szlaban na Kotkowo![]()
zrobiłam nawet rachunek sumienia....wyszło mi, że aż tak bardzo n ie narozrabiałam
Luspa pisze:Basica pisze:a już myslałam, że to tylko jua mam szlaban na Kotkowo![]()
zrobiłam nawet rachunek sumienia....wyszło mi, że aż tak bardzo n ie narozrabiałam
Wiesz Basica z Tobą to nigdy nic nie wiadomoMoże znowu chciałaś jakiegoś kota przemycić w tajemnicy przed Piraniami?
Basica pisze: a już myslałam, że to tylko jua mam szlaban na Kotkowo
Basica pisze: nie krzycz tak głośno, bo Piranie usłyszą, tymczasuję cudną kotę...Sisi
dorotak97 pisze: Kociaki są niesamowite.
Obudziły moją córcię o 3 w nocy bo chciały się pomiziać
Nad ranem grzecznie poszły do kuwetki i czekały na śniadanko
Zwiedziły już mieszkanie i naprawdę zachowują się baaaaaaaaaardzo grzecznie
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
aga&2 pisze:Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tylko Krecikowe podziemie jest tworem z piekła rodem. I dostarcza nam wielu rozrywek. Nie zacytuję jakimi pieszczotliwymi określeniami są określane przez mojego lubego (i NOKIĘ) kiedy PRZELATUJĄ nad stołem/klawiaturą/filiżanka kawy (niepotrzebne skreślić).
Chociaż muszę przyznać, że Krecik jest o wiele grzeczniejszy niż te jego *&^*%# (skubane) siostrzyczki.
MalgorzataJ pisze:Czarnulka 21 - a jakże ja też znam ze "swojego podwórka" odgłos galopującego źrebaka, czasami niestety jest to także późnym wieczorem, gorzej jak 0 5.00 rano, korki w uszy i da sie żyć, gorzej jak na trasie przelotu znajdują sie pewne rzeczy.Ale cóż
monia3a pisze:Zapomniałam wcześniej napisać![]()
ZERWIJMY ŁAŃCUCHY!!!
4 PAŻDZIERNIK 2009 ( niedziela) godz. 12.00
BIAŁYSTOK, Aleja Zakochanych
SERDECZNIE zapraszam wszystkich chcących przywiązać się łańcuchem do budy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 602 gości