dałam mu troche siemienia.
wymiotów nie było, ale miał takie odruchy wymiotne, więc może jedzonko nie takie, odstawię animonde, udko juz sie gotuje
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:mar9-nie wiem![]()
jesli to byłaby pp to Tygrysek nie zacząłby jeść chyba![]()
a wczoraj tez było kiepsko z jedzeniem.
Moze coś im w diecie zaszkodziło-nie wciskałabym w Okruszka nic do jutra moze![]()
nie wiem-moze sie myle i trzeba zaczac sie bac![]()
napisz wieczorkiem jak jest
iwona_35 pisze:Mała1 pisze:mar9-nie wiem![]()
jesli to byłaby pp to Tygrysek nie zacząłby jeść chyba![]()
a wczoraj tez było kiepsko z jedzeniem.
Moze coś im w diecie zaszkodziło-nie wciskałabym w Okruszka nic do jutra moze![]()
nie wiem-moze sie myle i trzeba zaczac sie bac![]()
napisz wieczorkiem jak jest
mam nadzieję,ze to fałszywy alarm
mika_xx pisze:mam nadzieje ze maluszkowi nic nie bedzie:(
ja zawiozlam dzis buraske:)
domek jak dla mnie super, bardzo fajny, bardzo mili. Zamowili malej purinke pro plan kitten na allegro przy mnie:) I dala mi pani 50 zl na nasze chorujace kociaki, wiec pisalam tangerine ze moze to dopisac:)
Pani mieszka tylko 1 km od Boenki;)
Mala burasia po jakichs 15 minutach juz sie nawet zadomowila:) zaczela mruczec i ugniatac;)
a co do moich buraskow- sa w formie, moj chlopczyk wczoraj ciut zwymiotowal zolta slina ale wydaje mi sie ze nazarl sie znowu after care dla doroslych:| bo i dzien wczesniej i jeszcze dzien wczesniej znalazalm wymioty z after care wiec widac ze ta karma maluchom nie sluzy za bardzo- choc im smakuje.
poza tym w normie, apetyt duzy - choc jedzenia z ryzem juz nie chca, jak juz to sama ryba i sam kurczak, animonda carny dla maluchow tez im sie znudzila za to kupilam wczoraj jedna puszek Animondyu dla doroslych z tynczykiem i wcinaly pieknie
chlopczyk bardzo energiczny, bryka non stop, szaleje jak glupek;) dziewczynka spokojniejsza ciut;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości