Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gretta pisze:kicikici3 pisze:bo ja będę musiała wpisać że został zwrócony z adopcji po 3 dniach
po co?
mimbla64 pisze:Gretta pisze:kicikici3 pisze:bo ja będę musiała wpisać że został zwrócony z adopcji po 3 dniach
po co?
Też uważam, że nie ma potrzeby o tym pisać.
makrzy pisze:A sam Czaruś jak, ucieszył się na twój widok, zwiedza dom???
Stomachari pisze:Pytanie o obejrzenie kota jest normalne. Ludzie chcą poznać zwierzaka, sprawdzić, czy złapią z nim kontakt. Moja była tymczaska była „oglądana”, a dzięki smakołykom zapominała o swojej nieśmiałości i wychodziła z ukrycia. Bardzo się jednej parze młodych ludzi spodobała, a dziewczynę wprost zachwyciła. Koniec końców wzięta była przez kogoś innego, kto zresztą też chciał ją poznać przed podjęciem decyzji.
Stomachari pisze:Jeśli Czaruś nie da się przekupić żadnymi frykasami, żeby wyjść z ukrycia, to możesz o tym uprzedzać w rozmowie. I zobaczyć, czy ludzie zrozumieją, że zobaczą ogon spod łóżka bez reszty kota. W każdym razie samo pytanie o obejrzenie kota nie jest złe.
jolabuk5 pisze: Ja np. rzadko pisałam, że domek tylko niewychodzący, bo bałam się, że mi wtedy od razu powiedzą, że niewychodzący, skoro tak sobie życzę. Wolałam pytać niewinnie w rozmowie - A kotek będzie tylko w domu, czy będzie wychodził? - wtedy była większa szansa, że dowiem się prawdy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 42 gości