Moderator: Estraven
uczcij to choć kieliszkiem wina żeby się dobrze pracowało

Karol
Zaraalma_uk pisze:dzieki dziewczynyoficjaalnie potwierdzone. Koniec z umowa o dzielo. Jeszcze tylko badania
i umowa od 1 kwietnia. wreszcie normalny platny urlop. od 4 lat takowego nie mialam
![]()
Szok normalnie.
Opije, pewnie ze opije umowe
...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Karol
Zaraalma_uk pisze:oj tam, oj tam Maupa, ja pije 1 drinka na....miesiacto raczej moge uczcic w weekend drinkiem i seksem umowe
.Mulesia pisze:A ja dzisiaj cała jestem w skowronkach.
W schronisku, w którym jestem wolontariuszką jest młody, mniej więcej roczny kocurek.
0% agresji
100% strachu.
Najpierw uciekał na widok człowieka. Później kulił się w kąciku, jakby chciał zniknąć.
Brany na ręce pazurkami czepiał się drapaka, trząsł się jak zajączek, serduszko chciało z piersi wyskoczyć.
Po jakimś czasie pozwolił się głaskać w kąciku, ale nadal się nie rozluźniał.
Dziś po raz pierwszy, gdy go głaskałam poddał się temu całkowicie i zaczął mruczeć.
Co więcej, stanął na nóżkach ( jedną z nich ma sztywną ) i dał się głaskać jak normalny kot.
Gdy wzięłam wędkę, by pobawić się z kociakami zeskoczył z drapaka i ...zaczął się bawić. Troszkę nieśmiało, ale bawił się
.
Po 6 miesiącach moich starań, nareszcie się otworzył.

psiama pisze:
Pamiętam że najbardziej ciesza najprostsze kocie gesty u totalnie wycofanych kotów

Karol
ZaraMulesia pisze:Fakt. Poczułam się jakbym dostała prezent.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1, Myszorek i 80 gości