DT Smarti 8 ...Ufff...mamy nowego weta !!! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 20, 2012 18:55 Re: DT Smarti 8 ......

Jak Bellunia wyrosła i wypiękniała :1luvu:

My wreszcie w komplecie :piwa: Dzisiaj jak przyszłam koło południa to dwie wystraszone mordki patrzyły na mnie z szafy. Odważniejsza okazała się Zazi, przyszła do mnie i udało mi się ją złapać, ale tak się rzucała w transporterze, że postanowiłam ją natychmiast przewieźć, żeby nie musiała siedzieć w zamknięciu kilka godzin. Po drodze mało sobie pazurków nie powyrywała, tak szarpała kratę i szpary w transporterku :( Teraz siedzi gdzieś schowana, podobnie zresztą jak Nesska (od wczoraj jej nie widziałam :roll:
Później wróciłam po Fotkę, a po drodze kupiłam saszetkę whiskasa i tuńczyka. Cały czas siedziała na szafie i nie było mowy o zejściu. Po jakimś czasie weszłam na stołek i wyciągnęłam do niej rękę, zaczęła się miziać... poleciałam po miseczkę z whiskasem, była bardzo głodna (chyba od wczoraj na tej szafie siedziała :evil: ) i w końcu udało mi się ją złapać :mrgreen: Teraz zwiedza mieszkanie, ale przede mną ucieka... Właśnie wyszła Zazi i razem zwiedzają. Mam nadzieję, że Nesska też niedługo wyjdzie - dla niej niestety wszystkie wyjścia, a tym bardziej zmiany miejsca są potwornym przeżyciem...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lut 20, 2012 19:07 Re: DT Smarti 8 ......

szkoda że wcześniej nie kupiłaś u Jus royala calma ale teraz jeszcze możesz na biegu kupić w pierwszej lepszej lecznicy faliwaya-na pewno by im pomógł..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lut 20, 2012 19:13 Re: DT Smarti 8 ......

smarti pisze:Ogłaszam konkurs na imiona dla Skórki i Skórka-zamieszczę za chwilę foty aby łatwiej było.
Nagrody jak zwykle :D

będę twarda: może AZOR? no, takie fajne imię, a Wy w kółko nie i nie! :cry: :wink: :lol:

edit: poprawiłam cytowanie
Ostatnio edytowano Pon lut 20, 2012 22:53 przez turkusowa, łącznie edytowano 1 raz
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Pon lut 20, 2012 19:16 Re: DT Smarti 8 ......

dla kota 8O 8O 8O

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon lut 20, 2012 19:16 Re: DT Smarti 8 ......

smarti pisze:szkoda że wcześniej nie kupiłaś u Jus royala calma ale teraz jeszcze możesz na biegu kupić w pierwszej lepszej lecznicy faliwaya-na pewno by im pomógł..

Feliwaya mam (ale o nim zapomniałam :oops: ) Jutro przywiozę, o ile go znajdę. A na RC w żadnej postaci nikt mnie nie namówi....
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lut 20, 2012 19:34 Re: DT Smarti 8 ......

Smarti - tylko słyszałam, że jest dla mnie nagroda. Ale coś mi nie po drodze z kurierem. ;-)
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pon lut 20, 2012 20:45 Re: DT Smarti 8 ......

no to ładnie :mrgreen:

no to porozmawiam sobie z kurierem :evil: :ryk:

smarti

Post » Pon lut 20, 2012 21:01 Re: DT Smarti 8 ......

Mruśkowo pisze:Smarti - tylko słyszałam, że jest dla mnie nagroda. Ale coś mi nie po drodze z kurierem. ;-)

chciałam tylko sprostowac, że kurier był tylko odbiorca się nie stawił - proszę pisac prafffdę :evil:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lut 20, 2012 21:23 Re: DT Smarti 8 ......

noo :mrgreen:
to ja juz nie wiem :roll:

a ze kurier "pijak" prawie taki jak ja to już inna sprawa :mrgreen: :ryk:

smarti

Post » Pon lut 20, 2012 21:29 Re: DT Smarti 8 ......

smarti pisze:
a ze kurier "pijak" prawie taki jak ja to już inna sprawa :mrgreen: :ryk:

spoko, ostatnio mnie pilnują :evil: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lut 20, 2012 22:01 Re: DT Smarti 8 ......

turkusowa pisze:
smarti pisze:Ogłaszam konkurs na imiona dla Skórki i Skórka-zamieszczę za chwilę foty aby łatwiej było.
Nagrody jak zwykle :D [/color]

będę twarda: może AZOR? no, takie fajne imię, a Wy w kółko nie i nie! :cry: :wink: :lol:

Znam kotkę o imieniu Azor :mrgreen:

Może Suria i Kurek?
Nie trzeba będzie bardzo zmieniać :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lut 20, 2012 22:33 Re: DT Smarti 8 ......

Szalony Kot pisze:
turkusowa pisze:
Nagrody jak zwykle :D [/color]

Znam kotkę o imieniu Azor :mrgreen:

Może Suria i Kurek?
Nie trzeba będzie bardzo zmieniać :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :P

smarti

Post » Pon lut 20, 2012 22:38 Re: DT Smarti 8 ......

Bonnie i Clyde bo trochę z nich rozbójniki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pon lut 20, 2012 22:52 Re: DT Smarti 8 ......

smarti pisze:no to ładnie :mrgreen:

czy dalej moje terminy dostaw wygrywają z czasem czy Marzenia już mnie pobiła? w końcu co to jest dwa miesiące :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon lut 20, 2012 22:54 Re: DT Smarti 8 ......

Jus87 pisze:
smarti pisze:no to ładnie :mrgreen:

czy dalej moje terminy dostaw wygrywają z czasem czy Marzenia już mnie pobiła? w końcu co to jest dwa miesiące :mrgreen:

na razie wiedziesz prym ale Marzenia depcze Ci po piętkach :D :ryk: :ryk: :ryk:

smarti pisze:
adzi pisze:
smarti pisze:i będą nagrody :mrgreen: 8)

Już zgłosiłam swoją pierwszą propozycje - Bonnie i Clyde :mrgreen: :mrgreen: rasowe rozbójniki :ryk:

Trafiony zatopiony :!: :!: :!:
wygrała Pani dwie butelki pysznego wina :piwa: :piwa: oraz kota w promocji :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

smarti

[poprzednia][następna]