Moderator: Estraven
phantasmagori pisze:Stary kot![]()
Ja się często zastanawiam, czy ludzka głupota ma jakieś granice? Bo że jest wszechwiedząca w swoim mniemaniu to już wiem.
Dobrze że tak wyszło, wiadomo co Urwisek potrafi. Bardzo szybko wrócił by do Ciebie, o ile w swojej głupocie nie wywalili by go na dwór.

rudy kociak pisze:Jeśli kot 8-miesięczny jest stary to ja to zostawię bez komentarza.Na przyszłość proponuję zadać pytanie,a ile ma pan(i) lat?I odpowiedzieć,że pan(i) jest dinozaurem i sądziłam,że wyginęły.Ja miałam kiedyś kotkę,która w wieku ośmiu lat szalała jak mały kociak,uspokoiła się w dziesięciu lat
dobre z tymi dinozaurami
To musza byc naprawde ludzie zwariowani, spontaniczni, ktorzy nie przejmuja sie drobiazgami. I bardzo cierpliwi, tolerancyjni jednoczesnie. Urwisek bardzo sobie do serca wzial to imie i zachowuje sie dokladnie bardzo adekwatnie do tego imienia
Jest przekochana istotka, niesamowicie slodka, wesolutka, sliczna, poprostu cudowna
Chociaz wczoraj mnie spoliczkowala....
Jest tak niesamowicie zywiolowa.... Przy niej czlowiek zapomina o calym swiecie 

A jak mi usnela na rekach to myslalam, ze bede nocowac u Justy, bo nie mialam sumienia wstac i przerwac te sielanke 
A jej psoty, jej szalenstwa...
To prawda, ze Emi urosla, przybrala troszeczke na wadze, bo to takie chude bylo strasznie, a teraz ma troszeczke cialeczka, czuc juz na rekach, ze jakis slodki ciezarek sobie na nich drzemie 
Cudowny jest
Nie dosc, ze naprawde przesliczny, slodziak, miziak, to jeszcze ta niezpozyta energia
Mozna zwariowac przez niego, i na jego punkcie tez
Przekochany kotus
Bardzo sie przyjaznia z Emi, maja ze sopba bardzo wiele wspolnego 

Kiedy Emi spala slodko na moich rekach, Ozinek siedzial na stole i patrzyl na mnie intensywnie, caly czas, bez przerwy... Przyszedl w koncu i polozyl sie na kanapie obok mnie, ale Pedro go wyploszyl.
Ech...
Bardzo go kocham 
Nadal rzezi, zle chyba mniej niz ostatnio... Kochana pieknotka, dzielna, silna kicia 
nieziemski
Jeden kot czarny z bialymi dodatkami, drugi bialy z czarnymi dodatkami
No i z charakteru tez totalne przeciwienstwa 
Bardzo dba o higiene 

Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Google [Bot], kasiek1510, Meteorolog1 i 100 gości