PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2011 18:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

a tak pytam bo mam kandydata a wlasciwie kandydatow...
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Śro sie 31, 2011 18:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

:? :? :? Smutno mi :? :? :? i się martwię :(

Witajcie czarowne :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro sie 31, 2011 18:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Co jest Doti? :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sie 31, 2011 18:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Wojtek już po zabiegu. Na razie jest zmęczony i obolały, ma ogromną ranę pod lewym uchem i wenflon w łapce. Biedny musi się męczyć w kołnierzu prawdopodonie przez najbliższe 10 dni, czyli aż do zdjęcia szwów :( Mam nadzieję, że nie musi cierpieć na darmo i że to naprawdę zakończy problem ucha. Moje biedactwo :(

Cały zabieg + leki kosztował nas zaledwie 600zł, więc po dodaniu diagnostyki z tamtego tygodnia zmieściliśmy się w 1000zł :twisted:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro sie 31, 2011 19:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Dorotka co się stało?

Dzyśka pisze:Wojtek już po zabiegu. Na razie jest zmęczony i obolały, ma ogromną ranę pod lewym uchem i wenflon w łapce. Biedny musi się męczyć w kołnierzu prawdopodonie przez najbliższe 10 dni, czyli aż do zdjęcia szwów :( Mam nadzieję, że nie musi cierpieć na darmo i że to naprawdę zakończy problem ucha. Moje biedactwo :(

Cały zabieg + leki kosztował nas zaledwie 600zł, więc po dodaniu diagnostyki z tamtego tygodnia zmieściliśmy się w 1000zł :twisted:

Trzymam kciuki za Wojtka :) :ok:

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Śro sie 31, 2011 19:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Echchch...ze mną wporzo.Tylko koleżanka z pracy,która bardzo mnie pomogła w czasie choroby taty,ma zmartwienie i to nie liche(nie wiem jakie-nie pytam) po prostu widzę to.Martwi mnie jej nastrój,jej codziennie zapłakane oczy :? Chciałbym jej ulżyć w tych zmartwieniach ale...Dlaczego to nie jest tak jak w Pakcie :evil: Wczoraj ją
przytuliłam i powiedziałam że,jakby co to ja jestem i może do mnie jak w dym to się popłakała,a przecież ja chciałam żeby przestała płakać.Zawsze coś spapram :evil:

Staram się oddac te ciepłe myśli ,które otrzymałam od Was,od niej.Mnie to pomogło,jakoś się pozbierałam i trwam i żyję dalej.
Niech Ona się też pozbiera,bo na razie to coś o braku chęci do życia wspomina...eeech trzymajcie za nią kciuki ,niech to złe się od niej odwróci.Fajna z niej Madzia(chociaż nie kociara :mrgreen: to rozumie mojego kociego fioła :mrgreen: )

Sorki,tak sie wyżaliłam :oops: chociaż do Was :oops:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro sie 31, 2011 19:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Trzymam mocne kciuki za Wojtka :ok:
kotka doroty pisze:Zawsze coś spapram :evil:

Na pewno przytulenie kogoś i zapewnienie, że ma w nim oparcie to nie jest spapranie!

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro sie 31, 2011 19:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Dorotko, a może ona właśnie potrzebowała się u kogoś na ramieniu wypłakać, nawet bez słów; może jej była potrzebna ta świadomość, że kogoś to obchodzi; ta pewność, że Tobie może zaufać... i ten płacz przyniósł jej ulgę; bardzo możliwe, że właśnie tym jej pomogłaś, choćby w niewielkim stopniu...
Trzymam kciuki :)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Śro sie 31, 2011 19:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Pasibrzucha pisze:Dorotko, a może ona właśnie potrzebowała się u kogoś na ramieniu wypłakać, nawet bez słów; może jej była potrzebna ta świadomość, że kogoś to obchodzi; ta pewność, że Tobie może zaufać... i ten płacz przyniósł jej ulgę; bardzo możliwe, że właśnie tym jej pomogłaś, choćby w niewielkim stopniu...
Trzymam kciuki :)

Zgadzam się z Pasibrzuchą, Czasem potrzebne jest właśnie to ramię do wypłakania się.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Śro sie 31, 2011 19:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Mam też taką nadzieję :roll: Mnie wirtualny oddech czarownic pomógł :)
Nie wiecie nawet,jak pomaga myśl,że tam gdzieś są ludzie,dziewczyny,które w myslach szepczą trzymaj się,dasz radę!
Jak pomogło to że, mogłam sobie pohisteryzowac tu na forum ,w wątku,i od nikogo nie usłyszec złego słowa :1luvu: A pewnie nie raz takie pacnięcie z liścia by się mnie przydało wtedy :mrgreen:

Ech jędze jak ja Was kocham i jak się cieszę że,jesteście :1luvu:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro sie 31, 2011 19:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Doti - pamiętasz jak Cię zestrugałam i mówiłam "morda w wodę"? Też wtedy bardzo płakałaś.
Dobrze zrobiłaś. Nawet BARDZO. Skoro płakała to znak, że zaczęła Ci ufać - SERIO.
Może się jeszcze okazać, że nie taki diabeł straszny i jak razem pogadacie to cóś wymyślicie.

Wagon Ciepłych myśli dla Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro sie 31, 2011 19:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

No... Prawdziwe Czarownice są mądre!!
Dorotka przesyłam ciepłe myśli!!! Wiesz, że była u mnie Bolkowa?? Została na drogę zaopatrzona ;) i obiecała wpadać częściej, więc może sie przyłączysz? :mrgreen:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro sie 31, 2011 19:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

AYO pisze:Doti - pamiętasz jak Cię zestrugałam i mówiłam "morda w wodę"? Też wtedy bardzo płakałaś.
Dobrze zrobiłaś. Nawet BARDZO. Skoro płakała to znak, że zaczęła Ci ufać - SERIO.
Może się jeszcze okazać, że nie taki diabeł straszny i jak razem pogadacie to cóś wymyślicie.

Wagon Ciepłych myśli dla Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Pamietam Haniu ,pamiętam :1luvu:
:mrgreen:
Ona płacze i płacze,w pracy to jeszcze jakoś się trzyma(ja tez się jakoś trzymałam)ale poza pracą,to Ona nie ma takiego wątku i czarownic cierpliwie wysłuchujących rozhisteryzowanej jędzy :twisted:
No nic,bedę się starała zastąpić jej taki watek i cierpliwą czarownicą być.Dam jej moje ciepłe myśli i swoją obecność i gotowość do pomocy!O!
Dobrze gadam?Dobrze myślę?Chociaż tyle :roll: Niech wie że,jestem 8)

Ode mnie dwa wagony Haniu i mizianki dla księcia Behemota :1luvu:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro sie 31, 2011 19:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

villemo5 pisze:No... Prawdziwe Czarownice są mądre!!
Dorotka przesyłam ciepłe myśli!!! Wiesz, że była u mnie Bolkowa?? Została na drogę zaopatrzona ;) i obiecała wpadać częściej, więc może sie przyłączysz? :mrgreen:

Jedno pod drugim,a niech tam!

Wiem Vill,doczytałam i zzieleniałam z zazdrości :mrgreen:
Jak tylko będę miała możliwość i Bolkowa zechce zabrać pasażera to czemu niii.Skorzystać nie omieszkam :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro sie 31, 2011 20:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Jeszcze jedno Doti - powiedz Jej, że jest taka grupa, która za Twoim pośrednictwem przesyła takie cóś Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]