Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:ja tez jestem jak najbardziej za tym, zeby pieniazki poszly dla Mili.
I rozejrze sie, kto potrzebuje pomocy. Kotek musi byc z Felv?
Gibutkowa pisze:Jestem za Milą - Mamutku może głosowanie tak na szybko? Albo razem z nowym kandydatem - żeby oddawać dwa głosy - pierwszy czy ktoś jest za Milą żeby przekazać kasę z poprzedniej składaki i drugie głosowanie na nowego kandydata.
mamut pisze:Przypominam o zgłaszaniu kandydatów do pomocy w październiku!
Jednym z kandydatów byłaby kotka jedno oczka Mila która "przepadła" w głosowaniu wrześniowym, a która dalej przebywa w Jokocie viewtopic.php?f=1&t=127452&start=1320 na GERSONA
2. Mila
Na dzień dzisiejszy mamy w pokrzywkowej kasie na październik: składki - 165 zł + 160 zł z bazarku Rakei = 325 zł.
Do końca miesiąca jeszcze powinny wpłynąć składki.
Ze spraw zaległych które muszę poruszyć - wrześniowe pieniążki (145 zł) dla kotów Etiopii dalej są nie wysłane.
Na dzień 22-go października mam tylko takie informacje jakie były podane na forum.
Odnośnie kotów które są pod opieką rodziny, to dodatkowo dowiedziałam się, że kotka Nala jest lekko karłowata i ma problemy z sercem ale ogólnie czuje się dobrze, a jej leczenie jest opłacane przez AFN.
Mufasa ma problemy ze stawami, a Teqila, tu zacytuję: "z Tequilą było kiepsko ale jest już dobrze".
I że na ten dzień nie było u weta zaległości płatniczych za koty.
meksykanka pisze:Ja oczywiście głosuję na Milę.
Wreszcie dobrnęłam do Ojczyzny i wyszłam z letargu grypowego... i postanawiam poprawę
Ja-Ba pisze:To ja tak podsumuję:
1. we wrześniu było dwoje kandydatów do pomocy: kotka Mila i zwierzaki u Etiopii
wygrały zwierzaki Etiopii więc Mila przeszła jako kandydatka do pomocy na październik.
2. u Etiopii sytuacja rozwinęła się tak jak wiemy i zwierzęta jej nie potrzebują naszego wsparcia, wobec czego wrześniowa pula - jeśli taka bedzie wola członków FP - zostanie przekazana na rzecz kotki Mili
3. W sytuacji jak wyżej - kotka Mila nie bedzie już kandydatką do pomocy ze składek październikowych.
4. Prosimy o zgłaszanie kandydatów do pomocy z puli październikowej.
mamut pisze:Kto jest za tym żeby przekazać kasę z poprzedniej składki - wrześniowej, koteczce Mili?
1. mamut - ZA
2. Ja-Ba - ZA
3. Gibutkowa - ZA
4. Rakea - ZA
5. KarolinaS
6. Cynamon i Wanilia
7. Irenka
8. Dagmara-Olga - ZA
9. Sylwia1982
10. MariolaK
11. Kasiatatry
12. Sabinka