Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zastanawiam się nad szczepieniem Ivana. Badania i test białaczkowy ma zrobione, miał być szczepiony po przeprowadzce do DS (bo u mnie białaczkowce). Są moze jakieś wieści od pani z Bytomia? Ale nawet jakby to było nadal aktualne, to pani po szpitalu, pewnie nie byłoby jej łatwo dźwigać do weta ponad 6 kg kocura. Może dobrze byłoby zaszczepić go teraz? Musiałby po tym szczepieniu posiedzieć u mnie jeszcze z tydzień - dziesięć dni. Białaczkowce i tak są izolowane. Dziś robiłam badania i test mojej najmłodszej kotce Wydrze, test ujemny, jeśli badania biochemiczne będą ok to najprawdopodobniej zaszczepię ją w piątek.Tweety pisze:Może ktoś chce jakieś ogony przywieźć do hurtowego szczepienia?
Tweety pisze: W czwartek trzeba odrobaczyć towarzystwo
lutra pisze:Malinka i Brzoskwinka mają mieć zabieg w piątek, ja je zawożę na 10, więc poproszę. Czy dziewczyny mają książeczki?
karaluch pisze:Zastanawiam się nad szczepieniem Ivana. Badania i test białaczkowy ma zrobione, miał być szczepiony po przeprowadzce do DS (bo u mnie białaczkowce). Są moze jakieś wieści od pani z Bytomia? Ale nawet jakby to było nadal aktualne, to pani po szpitalu, pewnie nie byłoby jej łatwo dźwigać do weta ponad 6 kg kocura. Może dobrze byłoby zaszczepić go teraz? Musiałby po tym szczepieniu posiedzieć u mnie jeszcze z tydzień - dziesięć dni. Białaczkowce i tak są izolowane. Dziś robiłam badania i test mojej najmłodszej kotce Wydrze, test ujemny, jeśli badania biochemiczne będą ok to najprawdopodobniej zaszczepię ją w piątek.Tweety pisze:Może ktoś chce jakieś ogony przywieźć do hurtowego szczepienia?
Akima pisze: zostawiłam w jednym z opakowań Pyrantelum karteczke z instrukcją ile do strzykawki 1, 2 i 5 na kg. Jak otworzymy butelkę to data przydatności to 21 dni.
lutra pisze:Biedny Marcel, ale chyba dobrze, że transporter, a może jemu się marzy zamykana kuweta, cholera.
noemik pisze:Edyta, jeśli są szczepione, to może można je puścić luzem w catroomie?
Ile kotów tam u tej baby jest jeszcze do ciachania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: florka, puszatek i 473 gości