jutro będę , na razie zmykam zbijac gorączkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iweta pisze:Tak się porobiło, ze zamiast wystawiać bazarki dla Kociej Chatki czy też dla Izy, musze wystawic....dla siebieDla mojego Bogdana, Bodzia, Bogusia, najukochańszego z moich 12 kotów, który nie dość ,że jest głuchy to zaczął ślepnąć
Nie wiem co jest tego przyczyną ale Bodzio juz prawie nie widzi. Zrobiłam mu panel badań, było podejrzenie cukrzycy, białaczki i innych wirusówek , na szczęście na nic z tych rzeczy nie choruje. Wydałam już ok 400 zł i nadal nie wiem co mu dolega. Zamierzam pojechac do okulisty i neurologa prawdopodobnie do Wrocławia, bo tam mogę znaleźć obu lekarzy tych specjalności w jednym miejscu. Podróż i wizyty u obu specjalistów, to ogromny koszt, więc postanowiłam wystawić jakieś bazarki aby choć troche odciążyć mój domowy budżet
![]()
Bazyliszkowa pisze:Jednooczek KASZMIR czeka w schronisku na DOM!!!!kordonia pisze:Ten kocurek przebywa już od grudnia w naszym schronisku.
Mieszka w izolatce w klatce, bo jest bardzo łagodny i spokojny, pracownice nie chcą go wypuścić na wybieg, bo zaraz by sie podłamał psychicznie.
Jest przytulakiem, dogaduje się z kotami z sąsiednich klatek dobrze, nadaje sie do do domu z kotami.
Nie ma jednego oczka, ranka już jest zagojona, jest wykastrowany, zaszczepiony.
viewtopic.php?f=13&t=109076
Bazyliszkowa pisze:Aktualne bazarki dla ślepaczków:
viewtopic.php?f=20&t=108970
viewtopic.php?f=20&t=108974
viewtopic.php?f=20&t=108899
viewtopic.php?f=20&t=108870
Cioteczki - zaglądajcie, podrzucajcie, zachwalajcie, licytujcie
PILNE! PILNE! PILNE! - czyli informacje o sprawach pilnych i najpilniejszych
1/Never pisze:Na Paluchu jest w pokoju adopcyjnym młodziutka (ok. 6 m-cy) czarna jednooczka. Większośc zycia spędziła w schronie, trafiła tam jako miot... szuka domku, jest bardzo chudziutka....
2/ Bardzo pilnie potrzebny choćby dom tymczasowy dla Gucia z chorymi oczkami i białaczką - to jego jedyna szansa na życie!Filomen pisze:To apel o adopcję Gucia.
Gucio to kot znaleziony podczas mrozów na ulicy, ze strasznym stanem zapalnym oczu. Ma 5-8 lat. Wszystko wskazuje na to, że pozostanie niewidomy. Oczy są w trakcie leczenia, niestety okazało się, że ma tez białaczkę. Też próbujemy leczyć.
Kotek, persowaty - jest bardzo spokojny i chce się przytulać, garnie się do człowieka.
Troszkę na zdjęciu wygląda jak Gremlin ale w rzeczywistości jest nieco ładniejszy
Całość leczenia będzie zasponsorowana, utrzymanie też. chetnie województwo śląskie czy małopolskie
Może być to nawet domek tymczasowy – teraz Gucio jest w klinice, jeśli nie znajdziemy mu szybko domu to zostanie uśpiony.
viewtopic.php?f=1&t=108228
3/ Jednooczek czeka w schronisku na DOM!!!! Schronisko w Elblągukordonia pisze:Ten kocurek przebywa już od grudnia w naszym schronisku.
Mieszka w izolatce w klatce, bo jest bardzo łagodny i spokojny, pracownice nie chcą go wypuścić na wybieg, bo zaraz by sie podłamał psychicznie.
Jest przytulakiem, dogaduje się z kotami z sąsiednich klatek dobrze, nadaje sie do do domu z kotami.
Nie ma jednego oczka, ranka już jest zagojona, jest wykastrowany, zaszczepiony.
viewtopic.php?f=13&t=109076
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 660 gości