Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 26, 2009 14:05 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Dorota Wojciechowska pisze:To ja się tylko powtórzę - czekam na rozkazy :D i o której :kotek:

Dorotko wszystko jest jeszcze do ustalenia, ale pewnie sprzątanie zacznie się po południu godzina nie wiadomo wszystko zależy od tego kiedy wywieziemy kociaki - a samochodem dysponuje tylko Marta i ja. Gdzieś maxymalnie kociaki trzeba by wywieźć do godz. 9 rano a potem włączyć lampę na kilka godzin, potem dopiero sprzątanie.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lis 26, 2009 15:01 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Dorotka przesyłkę od Iwety musze ci do domu dostarczyć .No chyba że poradzisz sobie z tym worem ala-św.Mikołaj? :roll: :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lis 26, 2009 20:08 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Iweta pisze:Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ :s4:

Bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki
.

Zapraszam wszystkich i przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł - jest wpłata :s4:
Mar_tika - 20 zł - jest wpłata :s4:
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -
Kasia_M - 100 zł - jest wpłata :s4:
Korciaczki - 25 zł - jest wpłata :s4:
Mikuś - 10 zł - jest wpłata :s4:

LICZY SIĘ KAŻDE 1 ZŁ !!!

wysłałam 50 proszę o potwierdzenie czy dotarło :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lis 26, 2009 20:28 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Madziula pisze:
Iweta pisze:Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ :s4:

Bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki
.

Zapraszam wszystkich i przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł - jest wpłata :s4:
Mar_tika - 20 zł - jest wpłata :s4:
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -
Kasia_M - 100 zł - jest wpłata :s4:
Korciaczki - 25 zł - jest wpłata :s4:
Mikuś - 10 zł - jest wpłata :s4:

LICZY SIĘ KAŻDE 1 ZŁ !!!

wysłałam 50 proszę o potwierdzenie czy dotarło :)

Dziękujemy ci dobra kobieto :D Za żwirek też wielkie dzięki :1luvu:

mar_tika

Post » Czw lis 26, 2009 20:48 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Siedzę nad ogłoszeniami dla naszych kociaków zrobiłam ogłoszenia na www.kupsprzedaj.pl w między czasie latam dokarmiać strzykawą tygrysię i zasmarkańca dymniaczka :( Normalnie zaczym wzięłam te koty to powinnam sobie w łeb strzelić :twisted: do dziś wydatki na leczenie całej bandy 164zł 8O sytuacja taka różna jeśli chodzi o zasmarkańce 2 pręguski i dymniaka to pręguski jako tako natomiast dymniaczek w gorszek kondycji od dziś zaczęłam go karmić strzykawką, pręguski jedzą ładnie. Wszytskie dostają cały zestaw lekarstw, i zakrapianie oczu najgorzej wyglada dymniak :(
Pręguska też dostaje lekarstw całą furę, kroplówy dziś wcisnęłam jej convalescensa na przemian z ricovery i nawet coś tam zjadła :) ale karmienie jej to jest męka pańska :evil: nie wiem jak ona żyje jeszcze bo od niedzieli praktycznie na kroplówkach i na tym co je z ledwością wcisnę, niestety ja kobieta pracująca wyjeżdżam do pracy 0 sódmej rano i wracam o siedemnastej :cry: ale kocia ma chyba wielką wolę przetrwania, chociaż p. Ela dae jej szanse fify - fifty. Wczoraj niestety miała mega biegunkę :cry: a od dziś rano zero kupy 8O
Najlepiej się ma szylkrecia zdrowa i reszta w normie, ale niestety uwięziona w klacie :)
Z tym ,że część kociastych może być u mnie do niedzieli max buraska musi zostać bo wymaga jeszcze intensywnego leczenia, a 3 maluchy obwaiam się że nie powinny trafić spowrotem do Kociej Chatki :( kurcze ma ktoś jakiś pomysł ne muszą być doleczone do końca bo jak wrócą znów załapią jakieś katarzysko. Klata jest więc może ktoś by mógł je przetrzymać ...plisss niech im ktoś da szansę.

terenia1

Post » Czw lis 26, 2009 21:44 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Majka właśnie dosłownie kilkanaście minut temu dotarł do mnie Twój Szeffff :D przywizózł wieki wór Benka, całaą masę rękawiczek jednorazowych, pieluchu-podkłady jeden worek, chusteczki dla dzieciaczków do podcierania kocich dupek, i jedzonko suche dla maluszkó i 2 opakowania convalescensa :D pozwolę sobie zostawić te 2 opakowania u siebie bo mam 2 kociaki które muszę dokarmiać właśnie tym. Majeczko wielkie dzięki za dary dla naszych kociastych :1luvu: :1luvu: :1luvu: I oczywiście podziękuj Szefowi, że był taki uprzejmy i wszystko do mnie przywiózł :D

terenia1

Post » Czw lis 26, 2009 21:51 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Gdyby nie to że mam do Was kawałek a pozatym nieszczęsne Andrzejki to przyjechał bym na Kocio Chatkowe sprzątanie , a tak :( ...........

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lis 26, 2009 22:12 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

bubor pisze:Gdyby nie to że mam do Was kawałek a pozatym nieszczęsne Andrzejki to przyjechał bym na Kocio Chatkowe sprzątanie , a tak :( ...........

Pawełku jakoś dajemy radę :) a Ty baw się w Andrzejki :D Ty jesteś naszą wielką ostoją :lol:
a tak krótka refleksja - pytałam o ogłoszenia zero odpowiedzi, tylko Korciaczki zrobiły ogłoszenia :) pytałam o pomoc w kociarni tylko Dorotka może :) dzięki Dorotko :D może u nas jest za bardzo różowo bo same sobie dajemy radę może jak zaczniemy płakać, przedstawiać wszystko w czarnych barwach, zakłądać tragiczne wątki to może nam ktoś pomoże :oops: sama nie wiem, ale z przeproszeniem ma w tej chwili 5 kotów na tymczasie w tym 4 chore z któryzmi od niedzieli zapyalm codziennie do weta, dwa z nich muszę karmić strzykawą mam pracę dom i jeszcze mam czas żeby zrobić parę ogłoszeń :D no tak ale może trzeba być popierdzielonym żeby to robić :mrgreen: czyli ogłoszenia musimy zobie praktycznie zrobić same i resztę też - no Zagłębie to zajebisty region :mrgreen: nikomu się za bardzo nic nie chce, chyba że ewentualnie ktoś ma kota do upchnęcia to wali do nas :mrgreen: i jeszcze potem ma pretensje że nie chcemy pomóc :twisted: no sorki ale lekkie w...urwienie mnie dopada :evil:

terenia1

Post » Czw lis 26, 2009 22:18 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Fajnego mam Szefa :mrgreen: Ale ja chitra jestem. Biedak musiał sie starać bo obiecałam Mu za to rozliczenia do wypłaty w niedzielę .Tak że była to transakcja czysto wymienna :twisted: No i trafił :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lis 26, 2009 22:35 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Nic mi się pisać nie chce. Więc piszę że padam na mordę. Dużżżooooo..........za dużo, obowiązków na łepetynie tak młodego człowieka jak Ja :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw lis 26, 2009 22:47 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Z N A L A Z Ł E M
S W Ó J
D O M ! ! !

Obrazek
MIKUŚ

Post » Czw lis 26, 2009 23:07 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

MIKUŚ pisze:Nic mi się pisać nie chce. Więc piszę że padam na mordę. Dużżżooooo..........za dużo, obowiązków na łepetynie tak młodego człowieka jak Ja :mrgreen:

a co powiesz o łepetynie starego człowieka :D ja jestem dziś lekko wk...ona :twisted:
i zrobiłam ogłoszenia dla kociaków na www.e.zwierzak.pl i cholera dale nie widzę w czym problem 20 minut i jeden portal załatwiony :?

terenia1

Post » Pt lis 27, 2009 7:24 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

MIKUŚ pisze:Z N A L A Z Ł E M
S W Ó J
D O M ! ! !

Obrazek

no to :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt lis 27, 2009 8:16 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

:(
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lis 27, 2009 8:53 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Dorota Wojciechowska pisze::(

A czego ty Dorotka się smucisz .Zobacz sloneczko wstaje za oknem:)
I chyba już pojechał do nowego domku nasz schroniskowy Guciu
Obrazek
Ludzie przyjechali po czarną dzieczynkę, a zakochali się w przytulastym Guciu.
Jak tylko Guciu zaakceptuje ich 15 letnią jamniczke to bedzie miał super domek.
Za tydz po leczeniu dołaczy do nich czarna dziewczynka :ok:

Ale resztę dopowie Basia:)

Teresa mam na 95 % domek dla jednego z twoich maluchów.Kobieta ma jeszcze dzwonić w poniedzialek.

mar_tika

[poprzednia][następna]